Home / Dekor / Vita och guld badrumsidéer
Vita och guld badrumsidéer

Vita och guld badrumsidéer

IDÉER FÖR VIT OCH GULDBAD – En glamorös smak kommer bäst fram när guld möter vitt. Guld står för autentiska, ädla och finaste attribut. Vit, å andra sidan, är en ren, ren och klar bringer.

Kombinationen av vitt och guld talar för en badrumsägare som vill skapa en ren och hög kvalitet. Ska du köpa dyra grunder och badrumsdekorationer för att göra en? Inte nödvändigtvis. Vi har 10 badrum i vit och guld som bevisar det.

Trevligt vitt och guld badrum

Trevligt badrum i vitt och guld
Källa: freshome.com

Vissa av er kanske vill undvika ett formellt badrumsutseende med vitt och guld. Exemplet böjer denna atmosfär här med söta, dekorativa föremål. Du kan välja mer vitt än guld som badrummet föreslår.

Badrummet ger den enda guldföraren genom att hänga den klassiska klockan. Valet, tillsammans med den vita, sexkantiga keramiken, gör badrummet kreativt. Vi tycker att handduksstången är väldigt söt eftersom den använder en dragkedjedesign.

Badrummet har en stol från mitten av århundradet som kan användas för att plocka upp växter och andra föremål.

Attraktivt badrum i vitt och guld

Attraktivt badrum i vitt och guld
Källa: shirtclub.info

Vitt och guld tar badrummet ännu längre. Det modifierar klassiska och moderna smaker och skapar ett tilltalande badrum. Vi framhäver särskilt den gyllene nyansen som lyfter fram sitt rykte som en elegant färg.

Du kan känna det på kanten av fönstret. Guld används för att skapa en vacker spegelkantdesign. Den mer gyllene nyansen visas i diskbänken. Från spegeln kan vi titta på ett avsnitt som kan fungera som ett bad- eller duschområde.

Handfatområdet har en modern bänkskiva som fräschar upp badrummet.

Påkostat badrum i vitt och guld

Påkostat badrum i vitt och guld
Källa: photos.hgtv.com

Genom spegeln kan vi se hur överdådigt, klassiskt och rikt badrummet är. Badrummet är välsignat med det stora utrymmet som gör att området kan fungera som en byrå, badplats och avföring och / eller urinering.

För att inte tala om, badrummet innehåller handfat. Varje artikel har en förstklassig smak, vilket innebär att du har en enorm budget att spendera. Med den dominerande gyllene nyansen är badrummet drömmande för varje kvinna.

Badrummet har de finaste inredningarna och väljer de klassiska dekorationerna, till exempel den antika klockan på guldfatet.

Fängslande badrum i vitt och guld

Fängslande badrum i vitt och guld
Källa: tollbrothers.com

En gyllene nyans dyker upp här och där. Badrummet köper guldartiklar som ser moderna ut. Till exempel ställer badrummet upp vägglampan med den gyllene klädhängaren. Du kan köpa en som är överkomlig.

Du kan välja guldkranen så här. Badrummet väljer anläggningen som gör mycket arbete. Installationen ser tråkig ut att anpassa sig till badrumsutrymmet. Den gyllene nyansen låter den minimalistiska stilen skina lite.

Den vitaktiga nyansen kombineras med en grå nyans för att värma badrummet. Hela designen skapar mönstret för att vara tilltalande.

Underbart badrum i vitt och guld

Underbart badrum i vitt och guld
Källa: sebringdesignbuild.com

Personlig smak kan ge vitt och guld till ett anmärkningsvärt badrum. Den här ser vacker ut och gör vinden till en pittoresk. Badrummet ger temafärgerna grå och svarta toner vitt och guld.

Färgexperimenten leder inledningsvis till en trevlig och strålande atmosfär. Badrummet ändrar området efter fönsterdesign med den centrala fönsterdelen som innehåller det mönstrade motivet.

Lampan ser kreativ ut. Stolen från mitten av århundradet verkar lysa när den är målad i guld. De svarta och vita plattorna är placerade för att lyfta upp badrummet.

Trevligt badrum i vitt och guld

Trevligt badrum i vitt och guld
Källa: freshome.com

Guld förenar naturligtvis gult och brunt. Badrummet uppmuntrar dig att välja träkategori som ser gyllene ut eftersom den kombinerar färgerna. Materialet bildar duschområdet, vilket senare gör platsen till en lugn plats.

Dessutom kan du välja ett badkar med en guldhållare som den här. Badrummet ser ljust ut när det placeras på trägolvet. De står i kontrast till den vitaktiga nyansen som syns från väggen och taket.

Den kontrasterande atmosfären gläder sinnet och hjärtat när du går in i badrummet.

Romantiskt badrum i vitt och guld

Romantiskt badrum i vitt och guld
Källa: palmbeachlately.com

Ett prinsesseliknande badrum på en budget. Om du känner att badrumstillbehör i guld är för dyra att köpa, välj mer för en vit nyans. I det här exemplet används kranstil och design intill spegeln som en gyllene nyanser.

Det låga gyllene steget räcker för att göra badrummet lite ljus. Det som lockar oss ligger i badrumets flickaktiga touch. Modellering av badkaret ser avslappnad ut. Men med gardinen känns det lite speciellt.

Den rosa tonen fungerar tillsammans med den vitaktiga nyansen för att göra badrummet romantiskt.

Enkelt badrum i vitt och guld

Enkelt badrum i vitt och guld
Källa: artgaragevt.com

Enkelt och billigt. Välj bara en vit och guld gardin som den här. Gardinen fungerar som ett lock för badrummet. Gardinen ser väldigt snygg ut med det mönstrade motivet.

Badrummet har en vitaktig nyans. Vi tror att badkaret antar den vintagedesign som anpassar sig till stolmodellen. Stolen, som fungerar som ett sidobord, rymmer handdukar, handtvål och tillbehör.

Elegant badrum i vitt och guld

Elegant badrum i vitt och guld
Källa: lidiabersani.com

Den gyllene nyansen när den är som bäst. Badrummet ser elegant ut med modellen av glas-glas skiljevägg. Partitionen använder den genomskinliga dörren med blommönster som för samman svart, vitt och guld.

Den gyllene nyansen visas senare på de mosaikinspirerade små plattorna som gränsar till glaspartitionen. Medan den rena vitaktiga nyansen kommer ut från diskbänken och pelaren som stöder taket.

Strategin gör att badrummet ser extravagant och fräscht ut samtidigt.

Lantliga vita och guld badrum

Lantliga vita och guld badrum
Källa: beautifulchaoscompanies.com

Oroa dig inte om spegeln och kranen är den gyllene nyansen du har. Använd dem för att skapa en vit och guld badrumsmodell.

Den sista av våra 10 badrumsidéer i vitt och guld kopierar den ödmjuka lantliga badrumsdesignen genom vitmålat tak och vägg. Den ommålade, återvunna fåfängan uppmuntrar oss att återanvända våra favoritmöbler.

Justera mönstrade motivplattor för att lägga till lite livlighet i badrummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*