Home / Dekor / Idéer för gästsovrum
Idéer för gästsovrum

Idéer för gästsovrum

GÄSTRUM IDÉER – Ibland händer det att du har utökade familjer eller en stor grupp vänner. Under större festligheter kan de övernatta medan de väntar på nästa flygplan.

Eller kanske kommer ditt hus att bli hemmabasen för de utökade familjerna, vilket innebär att de sannolikt kommer att stanna under släktträffarna. Så vi samlar in 10 rum som du kan känna dig som hemma med.

Trendigt rum

Trendigt rum
Källa: thespruce.com

Ett delat rum innehåller några viktiga delar av sovrummet. En säng, ett skrivbord, en stol och en garderob räcker för ett mysigt rum. Glöm inte att fylla i ett rum med fönster för att säkerställa en sund luftcirkulation.

Vårt första exempel motsvarar de typiska elementen i gästrummet. Dessutom fyller sovrummet utrymmet med de trendiga dekorationerna som färgar väggen i sovrummet. Rummet antar ett gren-och-stick-koncept. Sängen rymmer upp till två vuxna.

Stolen ovanför sängen kan användas för att chatta innan du lämnar sovrummet.

Coastal gäst sovrum

Kustgäst sovrum
Källa: Coastalliving.com

Du kan använda detta rum på kusten även om ditt hus inte ligger vid kusten. Gästrummet vid kusten är inspirerad av de milda och lindrande känslor som vi oftast upplever under vår semester på stranden.

Välj blått och vitt för påslakan, sängen och kuddarna som visas på bilden. Omge sovrummet med de stora fönstren och ställ in den blå himlen som den ses här. Placera den bekväma stolen på ett av hörnen i sovrummet.

Sovrummet känns bekvämt och luftigt. Både vuxna och barn kan sova bra i sovrummet.

Underbart gästrum

Underbart gästrum
Källa: idealhome.co.uk

Se till att dina gäster njuter av ett vackert gästrum, som exemplet visar. Neutrala färger skapar en mjuk atmosfär som gör att dina gästers tankar vilar. Sovrummet kan också användas för små barn.

Sovrummet väljer blommigt tak, röd ros och rosa kudde. Det enkla valet gör att sovrummet ser vackert ut. En annan variation är resultatet av den runda mattan och den grå och vita väggmålningen.

Sovrumets övergripande utseende är därför underbart och bekvämt att sova i timmar.

Beundransvärt rum

Beundransvärt rum
Källa: idealhome.co.uk

Vi beundrar hur detta rum väljer ett helt grått koncept för regionen. Från väggmålningen till dekorationen applicerar gästrummen grått från sin mjuka nyans. Sovrummet känns så känsligt och mysigt.

Sovrummet väljer den korta och enkla sängen som rymmer högst två vuxna. Sängen rymmer mer än två små barn. Sovrummet har trendiga taklampor. De små dekorationerna ligger ovanför sängens överdel.

Komplettera sängen med de små skrivborden för att hålla gästernas tillhörigheter.

Fantastiskt rum

Fantastiskt rum
Källa: bhgre.com

Detta målar ett drömmande rum för alla. Gästerna är stora och luftiga och kan definitivt uppleva kvalificerade sömntimmar med färgparningen. Det finns fönstren och glasdörren för att få in färskt ljus och luft in och ut.

Sängen ser skrymmande och bekväm ut. Sängen rymmer upp till två vuxna eller fler än två små barn. Gästerna i huset kan hålla sina resväskor under sängen. Du kan sätta dem på långstolen ovanför sängen.

Den stora mattan kan användas för att sitta med barnen medan du förbereder dig för avresan.

Anmärkningsvärt gästrum
Källa: choicehomewarranty.com

För andra gången leder färgparningen för gästrummet till detta anmärkningsvärda utseende. Den här gången blandar gästrummen en djärv nyans av blått med vitt. Den brunaktiga nyansen dyker upp på golvet.

Den blå nyansen och det vita arbetet sida vid sida. Du kan undersöka hur bra samarbetet mellan väggmålningen, kudden, filten och mattan är. Gästerna i huset kan förvara sina värdefulla föremål i träborden.

Du kan lägga dina väskor på den bänkliknande stolen. Eller lägg dem bara på golvet och sov sedan på den bekväma sängen.

Trevligt rum

Trevligt rum
Källa: shutterfly.com

I det här exemplet väljs den moderna vintagsängstilen med det supermjuka täcket, filten och kuddarna i neutrala färger. Gästerna i huset kan ta upp de vackra, klassiska sovrumsborden med de färska blommorna på.

Skrivborden innehåller söta dekorationer, inklusive böcker. Sängen rymmer upp till två vuxna eller fler än två små barn. Få den varma känslan med den brunaktiga nyansen. Det bruna golvet ökar värmen i sovrummet.

Använd skräpkorg för att lagra smutsiga kläder. Gästerna kan lägga dem i fickorna innan de lämnar hemmet.

Extra stort rum
Källa: goodhousekeeping.com

Konstnärlig inredning och dekoration fyller detta relativt lilla rum. Det långa träbordet och de små träborden gör att sovrummet ser jordnära ut. Dekorationerna på skrivborden ser söta och coola ut.

Vår hälsning går till den ljusa, färgglada tonen i sovrummet. Detta kan ses på överkastet och filten. Stämningens atmosfär fyller sovrummet sett från bakgrunden.

Bland annat orange, brunt och lila gör detta rum till ett exceptionellt område.

Mysigt rum

Mysigt rum
Källa: deringhall.com

Enkelt och funktionellt är två ord bifogade till detta exempel för ett gästrum. Om du tar en av sängarna kan gästerna i huset alla sova tillsammans i sovrummet. Med andra ord kan sovrummet rymma många vuxna och även små barn.

Grått, vitt och brunt hjälper till att få sovrummet att må bra. I det stora gästrummet kan alla gäster helt enkelt lägga sitt bagage och sina tillhörigheter på skrivbordet och golvet.

Dubbelrum, enkelt rum

Dubbelrum, enkelt rum
Källa: amazadesign.com

I vårt sista exempel tillhandahålls dubbelsängar som i ett hotellrum. Var och en av sängarna rymmer upp till två små barn. Gästrummet prioriterar sängar framför allt annat. Därför finns det inte mycket extra möbler att se här.

Bara det lilla bordet med lampan som skiljer de två sängarna. Husgäster kan lägga sitt bagage och tillhörigheter på golvet om det inte finns någon garderob.

För en natt eller två är detta rum mer än tillräckligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*