Home / Dekor / Målade köksskåp Idéer
Målade köksskåp Idéer

Målade köksskåp Idéer

MÅLADE KÖKKABINET IDÉER – Så det händer att du efter några år vill måla ditt köksskåp. Vi tror att det är det som får många att välja ett vitt eller grått skåpkök i första hand.

Köksskåpets neutrala färger kan välkomna nya färger. Denna lista diskuterar målade köksskåp som du kan göra själv för att spara på budgeten. Eller du kan bara överväga förslagen innan du går till de önskade hårdvaruaffärerna.

Peppy-Painted Kitchen Cabinet

Peppy-Painted Kitchen Cabinet Ideas
Källa: clipgoo.com

Att måla köksskåp kan toppa din att göra-lista för ett kök översyn. Denna billiga och experimentella aktivitet kan föra dig, din make och till och med barn tillsammans. Be dem alla välja lämpliga skåpbilder för att tillämpa bilderna.

Vår första idé föreslår dig ett friskt och ungt köksskåp med den mjuka nyansen av grönt. Målningen omsluter köksskåpet och väggen. Du kan se att det målade köksskåpet fyller nästan alla delar av köket.

Den innehåller lådorna, de små skåpen och de stora till vänster.

Mörkt lackerat köksskåp

Mörkt lackerat köksskåp
Källa: designerhomedecoration.com

Vissa kök experimenterar med färger för kontrasterande teman. Vitt och svart är permanenta kontrasterande färger som lockar många människors uppmärksamhet. Färgerna betyder en bra balans i livet.

Detta kök tillämpar denna allmänna idé. Det appliceras vitt på väggen, bakplattan, köksfläkten och köksöns däck. Det här köket varierar dramatiskt med träplankens köksskåp målat svart.

Köksskåpet skapar därmed en mörk eller dramatisk atmosfär som omsluts av elegans. Köksskåpet kompletterar den övre och nedre delen av köket.

Mjukt lackerat köksskåp

Mjukt lackerat köksskåp
Källa: decorhead.com

Köksskåpet på den här bilden väljer mjuka och ljusa gråtoner av två viktiga skäl. Den speciella färgen skapar ljusa och fridfulla känslor som sticker ut från motivet backsplash.

Med denna kombination har det övergripande köket en balanserad design. Detta kök väljer grå till mjukblå som en mjuk variant. Vi kan säga att köket inte vill skapa ett blått kök med ett målat köksskåp.

Köksskåpet är uppdelat i två delar, med den övre delen ser tunn ut på grund av de höga och beskurna skåpen.

Retuscherat målat köksskåp

Retuscherat målat köksskåp
Källa: donpedrobrooklyn.com

Vi vet att för de flesta av oss är ett mycket bra träskåp ett tidlöst val. Vi har inte hjärtat att måla köksskåpet någon annan färg än brun. Denna idé kan försämra robusta och naturliga toner som kommer från materialet.

Välj istället en ny nyans av brunt! Applicera den bruna nyansen som visas på den här bilden för att fräscha upp träköksskåpet. Denna enkla idé förvandlar köksskåpet till ett ungt och nytt förvaringsutrymme, även om du inte byter material.

Köksskåpet fyller övre och nedre delen av köket.

Ljust lackerat köksskåp

Ljust lackerat köksskåp
Källa: homerepairnerd.com

Vi ser en modig handling i det här köket. Vissa olika färger kompenserar för köket, idén som skiljer sig från tidigare köksmodeller. Medan de tidigare exemplen väljer ganska lika färger, går köket inte så.

Blått täcker träköksskåpet. Färgen livar omedelbart upp köket, eftersom området vanligtvis hålls i neutrala färger; brun och grå. Köksskåpet kan stimulera ditt sinne när du gör aktiviteter i köket.

När du får extra färg, applicera den på köksfläkten och den flytande brädan.

Neutralackerat köksskåp

Neutralackerat köksskåp
Källa: hgtv.com

En ljus grå nyans kan leda till detta neutrala köksskåp. Den speciella nyansen appliceras på skåpen i övre och nedre delen av köket. Vi tror att den speciella nyansen matchar kylen och spisen.

I grund och botten kan vi dra slutsatsen att köket använder nästan samma grå nyans. Detta val gör köket till ett modernt och bekvämt område trots det relativt smala utrymmet som köket upptar.

Liksom de tidigare mönstren är köksskåpet uppdelat i små skåp och lådor.

Spännande målat köksskåp

Spännande målat köksskåp
Källa: thekitchn.com

En annan nyans av grönt som du kanske vill prova. Denna sjunde idé liknar vår första rekommendation. Poängen plockar upp ytterligare detaljer eftersom det gäller mellan grönt och blått.

Det leder till den upphetsade och livliga atmosfären från köksskåpet. Samma färg gäller dörren och fönstret. I ett vitt kök som detta ger det målade köksskåpet den superfriska tonen för köket.

Sammantaget kan köksskåpet lagra köksredskap för tallrikar och dekorativa rätter.

Mysigt köksskåp

Mysigt köksskåp
Källa: carlaaston.com

Samma gråskugga gäller för detta åttonde köksskåp efter det sjätte. Vi kommer senare att kalla detta ett mysigt målat köksskåp på grund av den övergripande skåpdesignen. Garderoben ser enklare och mer hemtrevlig ut.

Den hemtrevliga känslan avser det lilla fyrkantiga skåpet med glasöverdraget. Inuti kan du visa rätter och dekorativ keramik. Modellen liknar en garderob som vi ofta hittar i vardagsrum.

Klassiskt målat köksskåp

Klassiskt målat köksskåp
Källa: colourbacksplash.us

Uttrycket “klassiskt” för detta köksskåp beror på två saker. Vit har länge associerats med en klassisk ton. Genom designen av köksskåpet kan vi känna igen den gammaldags modellen som förblir cool i denna moderna era.

Det här är de två faktorer som bäst beskriver köksskåpet som en klassisk förvaringsmodell. Designen verkar bra med de många kurvorna. Glasöverdraget visar vackra rätter eller keramik.

För övrigt finns köksskåp i trä i övre delen av köket.

Mysigt målat köksskåp

Mysigt målat köksskåp
Källa: smartsrl.net

Ett robust köksskåp i trä kan förvandlas till bekväm förvaring med denna speciella nyans i brunt. Köksmöblerna har krämiga färger som skapar en avslappnad känsla i detta extravaganta kök.

För att hålla köksskåpen fräscha väljer köket målningen med en något blank ton. Detta val skapar detta övergripande kök i harmoni med det moderna designkonceptet samtidigt som den klassiska atmosfären bibehålls.

Köket behöver verkligen de stora köksskåp i övre och nedre områden med tanke på det stora området.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*