Home / Hem / Hemförbättringsprojekt som du inte visste att du kunde bygga själv
Hemförbättringsprojekt som du inte visste att du kunde bygga själv

Hemförbättringsprojekt som du inte visste att du kunde bygga själv

Om du vill ge ditt hem en makeover men har en kort budget, letar du förmodligen efter ett sätt att renovera dina utrymmen utan att bryta banken.

Den goda nyheten är att det finns många hemförbättringsprojekt som du kan göra själv utan att behöva rådfråga en professionell. Detta sparar pengar och ger din fastighet ett snyggt nytt utseende samtidigt. Här är några av de stora DIY-utmaningarna du kan prova.

Konstruktion av överliggande förrådsrum

Röra är ett stort problem i alla hem, och om du är trött på att förvara dina små saker i lådor eller skjuta allt i lådor och skåp och hoppas på det bästa, finns det ett bra alternativ – en skjutförvaringsenhet i ditt garage.

Det finns inget behov av att ta värdefullt utrymme eftersom det kan göras overhead. Allt du behöver är några plastlådor, plywood, snickerilim och träskruvar, och du kan montera den färdiga enheten på taket i ditt garage.

Overheadprojekt för hemförbättring som du inte visste att du kan bygga själv

Detta snabba och enkla projekt är den perfekta lösningen för förvaring av föremål som säsongsinredning, slitna kläder och sängkläder på en plats som inte är öppen för allmänheten samtidigt som du maximerar ditt golvyta.

Installera ett säkerhetssystem för ditt hem

Med säkerhet högt på agendan investerar husägare mycket i att anställa professionella företag för att bygga in system i sitt hem som skyddar deras tillhörigheter och familjemedlemmar.

Du behöver inte spendera mycket pengar på att få en tredje part att installera ett säkerhetssystem åt dig, men när du kan göra det själv. På några timmar kan du enkelt installera trådlösa larm i ditt hem.

Du kan kombinera de olika komponenterna du behöver för en skräddarsydd lösning för att säkra dina grindar, ingångar och dörrar på ett sådant sätt att de exakt uppfyller dina krav. När du har installerat ett grundläggande system kan du helt enkelt lägga till ytterligare komponenter som fönster- och dörrlarm, säkerhetsfunktioner för ditt garage och utomhusbelysning för extra omkretssäkerhet.

Bygga kökshyllor

När du behöver mer förvaringsutrymme för dina rätter eller dagligvaror, men din budget inte är begränsad till en ny fristående enhet, kan du enkelt förvandla billig hårdvara till vägghyllor för ditt kök.

kitchenshelv-hemförbättringsprojekt som du inte visste att du kunde bygga själv

Lägg till en magnetremsa för att hålla knivar och ett rack för att hänga ditt bestick för att frigöra mer utrymme för att rita. När du är klar kan du snabbt ge dina nya skåp ett lack för att få ett ljust och friskt utseende. besök https://paintsprayers.reviews/best-cordless-spray-gun för att hitta de bästa modellerna av sprutpistoler för ditt hem som hjälper dig att få jobbet gjort snabbare och mer effektivt.

Uppdatera ditt golv

Om du bor med tråkigt linoleum eller färgade mattor vill du antagligen ha råd att anställa ett team av proffs i ett fullständigt renoveringsprojekt.

Det kräver dock inte att du betalar en förmögenhet för en golvuppdatering. Upplev ditt rum helt enkelt på ett sofistikerat men ändå märkligt sätt. Klipp bara några brädor i ovanliga former för hand, ordna dem sedan enligt det mönster du väljer innan du fäster dem på golvet med en häftpistol eller kraftig spikpistol.

För att uppdatera ett mindre område kan du göra ditt eget uttalande genom att göra en texturerad matta. Du kan använda en rad material, från rep, linnesäckar och vinkorkar till gamla dukar och dukar för att skapa ett iögonfallande golv som säkert kommer att imponera på dig.

Prova dessa enkla gör-det-själv-projekt så kan du få ett fantastiskt nytt utseende för ditt hem utan att bryta banken.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*