Home / Hem / Vintage julgran Toppers
Vintage julgran Toppers

Vintage julgran Toppers

Vintage julgran Toppers

Med all den senaste tekniken och liv och rörelse i denna tid har vi blivit nostalgiska för “enklare” dagar, särskilt under semestern. Varför inte runda av juldekorationerna med ett vintage julgranslock?

Det är inte bara möjligt att komplettera dina juldekorationer och fylla ditt hjärta med julglädje, men det lägger också till mer karaktär i ditt hem, som vi har introducerat nedan. Kolla på henne!

Stjärnträdskrona med elfenbenspärlor och platinaglasglitter

Du kommer att älska denna Star Tree Topper av Kurt Adler om du föredrar en rustik juldekoration. Det är en 5-punkts stjärna med platinaglitter och pärlor som gör den till en elegant trädkapell. På grund av dess invecklade mönster och detaljer lägger det till den glans som varje träd förtjänar, även de som redan glöder!

Om du vill börja din semester med en klassiker som också kommer att ge ditt träd glans, är den här blingin topparen dekorerad med paljetter och glitter det bästa valet!


Vintage inspirerad ängel träd toppare med ljus

Oavsett om du gillar klassiska dekorationer och ett träd toppat med en traditionell toppare eller vill lägga till något oväntat i ditt träd, är du säker på att hitta dessa favoriter från Hallmark Home & Gifts som ett måste. Även om det är en vintage trädprydnad, är det en glödande, så du får det bästa från båda världar!

Så om du vill ha den omisskännligt klassiska ängelträdet med en modern twist, tänk då på den här!


Vintage inspirerade toppstjärnor för trädstjärnaträd med ljus

Varje hem kan använda lite kitsch den här semestern! Användare älskar detta fantastiska trefärgade stjärnträdlock för sina många funktioner! Den är inte bara upplyst av en ständigt brinnande glödlampa, den har också många stilistiska detaljer, för att inte tala om dess unika retroutseende. Som en bonus kommer den med en metallkonbas som gör den säker och enkel att fästa på ditt julgran. En vintage julgran toppad med fantastiska funktioner? Logga in!


Vintage Vit Lifering med repjulgranstoppgarnering

Tänk på denna Vintage White Lifering av handgjord nautisk dekor som din nyckfulla trädtopp den här semesterperioden för ett rustikt utseende. Det finns inget bättre sätt för dig att fira semestern än med livets symbol. Det är det perfekta tillskottet till ditt träd om du letar efter en prydnad som påverkar. Vad som är ännu bättre är att det tar stranden till ditt bostadsområde!

Den är handgjord så det finns ingen annan baldakin som den du ska få. Det kan också enkelt fästas på ett träd.


10 ljus inomhus Rotting Natural Star Tree Top

Ta med jubel i ditt hem den här semestern med denna miljövänliga rottingstjärntopp! När denna inomhus trädprydnad tänds kommer dess tio klara glödlampor utan tvekan att vara kontaktpunkten för din semesterinstallation. Vi älskar hur nyckfullt det känns i 3D. Det kommer utan tvekan att gå mycket bra med dina coola julstrumpor och andra trendiga juldekorationer. Lägg till det med de extra glödlamporna som ingår i paketet, en säkring och ett grovt men vackert utseende och du har den bästa vintage-julgranstopparen.

Den mäter 11,5 x 10,6 x 2,7 tum och har en 60 tum brun tråd som kommer till nytta när du har ett stort träd.


Ljusblå och silver trädtopp

Du behöver inte vara en professionell inredningsarkitekt för att veta att denna ljusblå och silver trädtak är den perfekta taket för att komplettera en vinterjulgran! Det påminner om både en snöflinga och en stjärna, vilket ger ditt hem en touch av glittrande elegans. Vad vi älskar med den här gnistrande 5-punktsstjärnan från Kurt Adler är att den följer det bästa stiltipset för semestern: gå på glitter!


Försköna din julgran med detta flerkantiga stjärnträdlock av mestadels capiz. Den naturliga konstruktionen, de mässingsbelagda accenterna, den iögonfallande geometriska formen och de rena linjerna är inte bara vad denna speciella trädtopp har att erbjuda! Ja det stämmer; Det är en av få juldekorationer som är noggrant utformade och förpackade med de bästa funktionerna.

Vi pratar om Star Tree Toppers dubbelsidiga design som gör att den ser fantastisk ut i alla vinklar, dess rökta capiz-effekt, de fauxpärlaccenten och spiralbasen för snabb och enkel montering! Letar du efter en vinnare? Kolla in det!


Angel Christmas Tree Topper i paljettklänning

Vi ljuger inte; Vi är helt besatta av Holiday Aisle’s Angel Christmas Tree Topper i paljettklänning eftersom det inte kunde bli mer vintage än denna Angel Topper. Till skillnad från tidigare gör de inte mycket av detta vintage trädlock längre. Lyckligtvis kan du fortfarande få tag på Wayfair.

Den har glasfiber i nyanser av rosa, grönt, gult, lila och mycket mer. Dessutom visar ängeln ett ömtåligt huvud med frodiga lockar. Lagren är begränsade på denna vintage-julgranstoppare. Så skynda dig innan de tar slut!


Homespun Angel Tree Topper

Denna Homespun Angel Tree Topper är den mest autentiska touchen som du kan lägga till din julgran. Den jordfärgade ängeln är en påminnelse om en annan tid av julfirandet. Den kommer med en båge runt ängelns midja och grenvingar som är dekorerade med löv och bär. Den mörkbruna fuskpälsfärgen accentuerar ängelns mörkröda och bruna klänning för de varmaste och mest välkomnande trädtopparna. Eftersom den är 16 tum lång kommer hon att ställa in din julgran tills jultomten dyker upp.


Imperial Angel Tree Topper

Vintage Christmas Tree Toppers |  Vintage julgran toppers.
Vintage julgran Toppers |  Vintage julgran toppers.
Vintage toppers |  Vintage julgran toppers, Vintage.
Vintage Christmas Tree Toppers |  100+ idéer |  vintage jul.
Bästa Retro Tree Toppers - Idéer på Fot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*