Home / Hem / Rustika vardagsrumsmöbleridéer

Rustika vardagsrumsmöbleridéer

Den hetaste trenden inom inredningen just nu är det rustika utseendet.

Gå till en hushållsbutik och hyllorna är fulla av rustika möbler och dekorationer.

Vad betyder rustik exakt?

Den rustika stilen innehåller många kala skogar, gråtonar och bruna och innehåller vanligtvis ett naturligt, robust utseende.

Zola-Sectional-by-England-Furniture Rustic Living Room Furniture Ideas

Bild med tillstånd av England möbler: Zola sektion

Även om designen för närvarande är trendig är den tidlös och lätt att byta för varje säsong på året.

Med bara några tillägg till ditt vardagsrum kan du få det rustika utseendet på nolltid.

1. Tabeller

Naturliga träbord med gråtonade metallben är ett av de enklaste sätten att lägga till en rustik touch i ditt vardagsrum. Med ett eller två sidobord, ett soffbord och kanske till och med ett matchande TV-stativ förändrar naturträet hela känslan i vardagsrummet.

2. Möbler

För att få ett rustikt utseende med dina möbler behöver du inte handla en dammig gammal soffa i en antikvitetsbutik. Det rekommenderas faktiskt att du inte offrar komforten för utseendet, speciellt när du handlar möbler.

För ett rustikt utseende, välj färger som grädde, beige, grå och andra naturliga toner. Att välja möbler av hög kvalitet är viktigt och vi rekommenderar det England möbler, ett dotterbolag till La-Z-Boy. England Furniture har funnits i över 50 år och tillverkar sina möbler här i Amerika!

3. Tillbehör

Här är den roliga och kreativa delen av rumsdesignen. Tillbehören kompletterar ditt rustika vardagsrum. Att plantera suckulenter i en masonburk är ett snabbt och sött mittpunkt för ditt soffbord.

För förvaring är trälådor ett intressant val som passar perfekt in i den rustika designen. När det gäller väggkonst finns det massor av alternativ som passar din rustika vardagsrumsdesign och verkligen avslutar utrymmet. Upptäck amerikanska artister som gör intressanta, rustika skapelser.

Fick du inspiration från den här artikeln? Kolla upp England möblerFacebook-sida för fler designidéer!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*