Home / Dekor / Kökshanddukshållare Idéer
Kökshanddukshållare Idéer

Kökshanddukshållare Idéer

KÖKHANDDUKSHÅLLARE IDÉER – Handduk eller tyg är ett måste i varje kök. Återstående mat, smuts och rök kan uppstå när du lagar mat eller tvättar smutsiga diskar. Du måste rengöra dem direkt.

Om inte, kommer du inte att motiveras att spendera timmar på att laga mat i ditt eget kök. Om ditt kök går obemärkt under många dagar kommer det att lukta illa och bli ohälsosamt.

Vi förbereder därför 10 kökshanddukshållare som kan stimulera dina händer att rengöra och torka dem för att hålla köket friskt. Varsågod:

Enkel pappershanddukshållare

Enkel pappershanddukshållare
Källa: colorup5k.com

Vårt första exempel ser enkelt ut. Hållaren är gjord av svartlackerat trä med en rund spets. Handduksstången ligger nära diskbänken. Hållaren innehåller en pappershandduk som kan användas en gång och sedan kastas.

Hållarens position gör det enkelt att rengöra dina våta händer efter att ha tvättat smutsiga diskar. Du kan enkelt kontrollera om pappershandduken är tom eller inte. Hållarens position hjälper dig att rengöra händerna efter tillagning av livsmedelsingredienser.

Vi tror att det är lätt att hitta den här hållaren och sedan köpa den i hårdvaruaffärer.

Praktisk pappershanddukshållare

Praktisk pappershanddukshållare
Källa: thespruce.com

En annan pappershanddukshållare bredvid det första exemplet. Den här gången kan hållaren placeras i ett badrum. Hållaren är gjord av lättmetall och fästs sedan på köksväggen.

På samma sätt som den första idén är hållaren placerad nära diskbänken. Det finns tvål och hylla för att torka disk som just har rengjorts. Dra helt enkelt ut papperet ur hållaren när du är redo att använda det.

Du kan använda papperet för att torka dina våta händer efter tvätt eller för att torka bort vattendroppar som faller runt bänkskivan.

Kökshållare för hängande handduk

Kökshållare för hängande handduk
Källa: adastraerrans.com

Vår nästa idé lockar oss inte bara på grund av den söta handdukshållaren utan också på grund av tyghanddukens färg. Först tar handduksstången form i den lilla formen som är fäst vid köksväggen.

Hållarens placering är lätt att se. Titta bara till vänster så hittar du handduken där. Handduksstången ligger nära diskbänken. Fånga handduken när du vill torka dina våta händer utan att flytta hållaren.

Det andra är att handduken ser röd och vit ut, precis som köksväggen.

Kökshållare av metallhandduk

Kökshållare av metallhandduk
Källa: Paristriptips.com

Tyghanddukens kökshållare har rika hållarsorter. En annan bra sak är att denna kökshanddukshållare kan fästas i olika kökselement. Ta detta exempel. Handduksskenan använder lätt metall som material.

Intressant är att handduksskenan blir en enhet med träköön. Handdukshållaren innehåller den mjuka trasan som kan användas för olika ändamål. På grund av hållarens placering behöver du inte flytta köksön så ofta.

Vi fruktar att du kommer att glömma var handduksskenan är.

DIY handduk kökshållare

DIY handduk kökshållare
Källa: homebnc.com

Det här köket är så fullt av heminredning eller DIY-föremål. En av dem är handduksstället. Och du kan göra det själv. Spika det bara på köksväggen. Spiken kan nu användas för att hänga tyghanddukar som bilden visar.

Strategin är mycket enkel och billig att genomföra. Handduken ligger i bakplattan i köket i linje med köksredskapen. Handdukens placering gör den enkel att använda.

Det finns fördelar med att använda en sådan tyghandduk eftersom du kan återanvända den senare. Detta sparar avfall än att använda en pappershandduk.

Kreativ handduk kökshållare

Kreativ handduk kökshållare
Källa: lotuscg.com

Handduksköksställ är ett så underbart DIY-projekt. Den här gången kan du använda en lång metall som den här. Köp materialet och spik det på köksväggen. Den orange tyghandduken hängs helt enkelt på metallen.

Medan pappershandduken läggs på en speciell plats som den här. Det finns ett stort område inuti metallhållaren där sax och andra föremål kan hängas. Vi tror att metallen verkar billig.

Hur fantastiskt att den enkla metallen kan hjälpa så mycket med de små sakerna i köket.

Snygg handduk kökshållare

Snygg handduk kökshållare
Källa: thekitchenbacksplashideas.com

Om vi ​​tittar på hela bilden tror vi att denna handduksstång valdes utan någon särskild anledning. Ta en titt på frukthållaren. Har inte handduksskenan och frukthållaren liknande egenskaper?

De ser båda snygga ut när ordet “klassisk” låter för mycket. Handduksskenan använder den svarta metallen med de söta topp- och bottendelarna. Handdukstången verkar vara fäst vid köksväggen.

Hållarens placering gör det lättare att plocka upp när du har tvättat alla smutsiga diskar vid diskbänken bredvid den.

Handduksställ under skåp

Handduksställ under skåp
Källa: karlasouza.org

Med den andra idén placeras vårt åttonde tips direkt under skåpet. Vi tror att pappershanddukshållaren faktiskt är för positionen. Med tanke på positioneringen verkar handduksskenan vara en enhet med skåpet.

Pappershandduken ser lång ut, vilket indikeras av tjocka papper. Till skillnad från de flesta tidigare exemplen placeras handduken på köksbordet och används inte för att skölja diskbänken. Detta får oss att tro att handduken inte bara är för att tvätta våta händer efter diskning.

Särskild handduk kökshållare

Särskild handduk kökshållare
Källa: laceainarie.com

En enkel idé kan ge coolt värde till kökspappershandduken. Hållaren tar form i den runda och tunna hållaren. Hållaren är gjord av svart och lätt metall. Pappershandduken passar in i hållaren.

Pappershandduken placeras alldeles intill diskbänken för att göra det lättare att plocka upp efter att ha tvättat smutsiga diskar.

Smart handduk kökshållare

Smart handduk kökshållare
Källa: centimetdecor.com

Vårt senaste förslag ser smart ut eftersom det är så kläder hängs på garderoben. Det finns två handduksskenor som använder de lätta träpinnarna. Var och en av hållarna använde olika färger för att få dem att se snygga ut.

Hållarna innehåller olika våtservetter när det gäller storlek, material och mönster. Använd var och en av dem för olika ändamål i köket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*