Home / Dekor / Vintage badrum idéer
Vintage badrum idéer

Vintage badrum idéer

VINTAGE BADRUM IDÉER – Tiden kan förändras så snabbt, men vintage badrumsdesign dör aldrig. Denna modell har en ikonisk charm som fortfarande vinner hjärtan hos många inredningsälskare.

Vintage-badrumsmodellen visar vissa egenskaper, som neutrala färger. Nedan finns 10 vintage badrum som visar dig mer speciella smaker av design. Du kommer senare att lära dig att designen lagrar viss skönhet.

Avkopplande vintage badrum

Avkopplande vintage badrum
Källa: artemis-office.org

Det första exemplet fungerar som ett spa-badrum, så vi förstår stilen ser lyxig och avkopplande ut. Vintage-smaken kommer från badrumets möbler och tillbehör.

Lådan och skåpet ser klassiskt ut. Samma design gäller även för stolen. Hela anläggningen ser elegant och dyr ut. Badrummet har en avslappnande effekt med badkarets speciella placering.

Ljusstaken och vägglampan ökar den vintage smaken. Du kan koppla av på bänken efter badet. Du kan se det gröna utanför genom fönstret.

Vintage nautiskt badrum

Vintage nautiskt badrum
Källa: homebnc.com

Att sätta upp en träskiva målad blå som den här visar upp nautiska och vintagestilar samtidigt. Vintage-smaken förstärks av det lilla flytande utrymmet som de små tillbehören som sjöstjärnorna upptar.

Badkaret ser vintage ut med de plågsamma benen. Vi fortsätter att hitta exemplet gammaldags med installation och kran design. I det traditionella badrumskonceptet är installationen vanligtvis synlig för ögonen.

Ett vintage badrum väljer vanligtvis neutrala färger som vitt och grått. Eftersom denna design praktiserar en nautisk modell väljer badrummet blått.

Trevligt vintage badrum

Trevligt vintage badrum
Källa: victorianplumbing.co.uk

Vintage badrumsmodell kan blandas med moderna accenter. Ta exemplet på detta. Badrummet känns bekvämt totalt sett på grund av blandningen. Den klassiska smaken kommer från badkaret.

Tunnelbanan ger också en vintage ton. Som i föregående exempel har badrummet vattenrören som syns för våra ögon. Medan den moderna tonen kommer från de kreativa plattorna som används som golv i badrummet.

Badrummet placerar de vita blommorna och glasen för att fräscha upp området samtidigt som de neutrala färgvalen bibehålls.

Elegant vintage badrum

Elegant vintage badrum
Källa: classicfireservices.com

Även för icke-inredningsarkitekter ger titt på träväggarna i badrummet ledtrådar om att området tillämpar den vintage designen. Intressant är att träväggen är målad i två olika färgscheman.

Det första färgschemat är målat i vitt medan det andra är målat i svart och grönt. Eftersom badrummet tar upp det smala utrymmet placeras endast badkaret. Badkaret ser elegant ut med de plågsamma benen och den gyllene kranen och andra.

Det modifierade bordet från mitten av seklet understryker hur speciellt badrummet ser ut.

Elegant vintage badrum

Elegant vintage badrum
Källa: idealhome.co.uk

Badrummet innehåller den andra klassiska möbelikoniska designen. Vi hänvisar till diskbänkens och bänkskivans ben. Diskbänken och bänkskivan ser också traditionell ut.

Att lägga trägolv med träslag känns vintage och hemtrevligt. Vår attraktion fokuserar på spegelformat som ser elegant ut. En annan sak är badkaret som lyser.

Badrummet ser speciellt ut eftersom vintage-känslan smälter in i den strålande smaken. Det öppna handduksstället skapar en modern touch.

Extravagant vintage badrum
Källa: mkumodels.com

Vi kallar detta den moderna versionen av det kungliga badrummet. Exemplet gäller de bästa badrumsmöblerna. Badkaret ser speciellt ut med hållaren, även om badkaret är modernt.

Stolen och den lilla bänken representerar starkt den klassiska nyansen. Badrummet väljer mellan blått och grönt som exemplet tillämpar den nautiska badrumsdesignen. Du kan använda badrummet för att bada, klä dig och koppla av.

Förvaringen ser rikt ut och rymmer handdukar och ornament. Den sista hänvisar till den stora mattan som känns gammaldags.

Trevligt vintage badrum

Trevligt vintage badrum
Källa: decorateidea.com

Detta blir vårt mest rekommenderade exempel. Badrummet är oftast klädd i vitt och använder modellering av vintage badrum från hänglampor till små bänkar. Badrummet har en graderad skiktning som ser klassisk ut.

Badkaret känns speciellt med hållaren och gardinarrangemanget. Taklampan ser vacker ut. I badrummet kan du bada och klä dig.

Vi beundrar hur färgen blir ett intressant område.

Charmigt vintage badrum

Charmigt vintage badrum
Källa: icmtset.com

Det finns två saker som gör att vintagebadrummet ser charmigt ut. Du kan välja trä för att skapa den klassiska tonen. Vi dras till badrumsformen, som ser unik ut.

Detta leder till modellering av möbler. Det finns två handfat med badkaret i mitten. De använder alla trä som verkar starkt och hållbart. Vi älskar också vägglampans stil som ser vintage och vacker ut.

Badrummet väljer modellering med högt i tak för att möjliggöra hälsosam luftcirkulation.

Frestande vintage badrum

Frestande vintage badrum
Källa: usdecorating.com

Valet av handfat är tillräckligt för en klassisk känsla. Detta beror delvis på tvättställets ben. Badrummet sätter upp trägolvet. Träkategorin gör badrummet gammaldags.

Badrummet ser lockande ut med taklampan och spegelstil. Medan de två inte skildrar en vintage ton ser badrummet attraktivt och klart ut. Vi tror att det finns komfort i att spendera tid i badkaret.

Detta beror på de stora fönstren som släpper in mycket dagsljus i badrummet.

Bondgård vintage badrum

Bondgård vintage badrum
Källa: xolivi.com

Lantgård och vintage interiördesigner är oupplösligt kopplade. Exemplet uppmuntrar dig genom att använda andra färger som vit eller grå förutom neutrala färger. Minnet ser djärvt ut i grönt.

Garderoben ser modern och bekant ut. Vintage-atmosfären kommer från den lilla stolen. Vi älskar den återvunna stegen som fungerar som en handduksförvaring. De positiva orden gör att badrummet känns hemtrevligt.

Och slutligen kan du placera den söta vagnen för att lagra vävnaderna. Med tanke på det trånga utrymmet innehåller badrummet endast skåp och handfat.

Så vi packar våra 10 vintage badrumsidéer i artikeln. Var klok i att tillämpa någon av idéerna enligt din budget. I artikeln kan du kombinera vintage badrumsatmosfären med andra badrumsinredning. Ha kul att experimentera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*