Home / Hem / Varför din sovrumsinredning kan vara viktigare än du tror
Varför din sovrumsinredning kan vara viktigare än du tror

Varför din sovrumsinredning kan vara viktigare än du tror

Det är Din Sovrum trots allt och ingen ser det förutom dig, så vad betyder det hur det ser ut?

Tyvärr är detta en vanlig missuppfattning som många människor har om varför de omedvetet kämpar för att få en god natts sömn.

Fler sömnstudier har genomförts än du förmodligen vill veta, men samförståndet är att sovrumsinredning är viktigare än den genomsnittliga personen tror. Den madrassen kan också vara ett stort problem, men gissa vad?

Det är inte det enda som hindrar dig från att bli bekväm och mysig när du försöker driva iväg till Neverland.

Undvik höga färger

Sovrumsinredning Varför din sovrumsinredning kan vara viktigare än du tror

Det första stället att börja när du försöker att inreda ditt sovrum så att du kan förbättra dina sovvanor är att titta på färgerna omkring dig.

Sömnsexperter säger alla att höga färger kan vara ett stort problem. Du har hört frasen ”ljus och modig” tillräckligt många gånger för att se sambandet mellan ljusa färger och en djärv känsla av energi.

Detta är Inte vad du vill ha i ditt sovrum. Neutrala och pastellfärgade jordtoner är perfekta för ditt sovrum. Om du behöver en färgstark färg, använd sängkläder, gardiner och olika dekorationer. Gå bara inte överbord! Kan du sova genom höga ljud? Antagligen inte!

Tja, höga färger är desamma Effekt på din hjärnaHåll dessa höga färger till ett minimum.

Sängen är kontaktpunkten för varje sovrum

Fokusera på varför din sovrumsinredning kan vara viktigare än du tror

Har du någonsin sovit hemma hos en vän eller på ett motell där du precis har fått den bästa nattsömnen?

Du märkte att madrassen var fastare eller mjukare än din egen, eller att kuddarna tycktes stödja ditt huvud och nacke bättre. Kanske kändes sängkläderna lugnande, vilket bara fick dig att känna dig varm och välkommen.

Enligt Downcomforterexpert.ComDe flesta tycker att ekologiska gåsdunstäcken ger människor i kallt klimat högre värme och är bättre för komfort än dagens syntetiska fyllningar.

Kanske skulle en annan kliché tjäna bra vid denna tidpunkt. Du har hört frasen “mjuk som en fjäder” och det är det som gör duntäcken så lockande. Du är riktigt mjuk som en fjäder.

Håll distraktioner till ett minimum

Modern-Farmhouse-Bedroom-Decor Varför din sovrumsdekoration kan vara viktigare än du tror

Precis som djärva färger och höga ljud kan distrahera när du försöker lugna ditt sinne på kvällen, hindrar röran och röran avslappning. Även om du ska hålla hela ditt hem snyggt och snyggt är det inte lika viktigt som sovrummet när det gäller att göra lite röra.

Dekorera dina byråer och nattduksbord sparsamt och håll bilderna till ett minimum. Vissa experter säger att du bör välja dekor för dess lugnande effekter.

Till exempel bilder av vackra landskap, fontäner med vatten som gurglar mjuktoch även det svaga ljudet av luft som rör sig genom fläktarna kan hjälpa till att skapa den lugnande atmosfär som behövs för att slappna av spända muskler. Låt inte sovrumsinredningen ta bort sömnen din kropp behöver för att fungera optimalt.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*