Home / Dekor / Idéer för utomhuskökön
Idéer för utomhuskökön

Idéer för utomhuskökön

IDÉER FÖR UTOMHUSKÖKEN – Köksön är inte bara lämplig för inomhusköket. En utomhuskökö är vanlig i dagens kök. En köksö är ett otroligt tillskott för både inomhus- och utomhusbruk.

I huvudsak gör en utomhuskökö många saker. Detta kan fungera som en mini-kaffebar, matplats och handfat. Vissa utomhuskökömodeller kan se enkla ut, medan andra kan ta på sig sofistikerade mönster. Gräva djupare nedan.

Tyst köksö utomhus

Tyst köksö utomhus
Källa: anfirock.com

Denna kökskonstruktion använder robusta tegelstenar som blir pelare för uteköket, väggen och köksön. Köksön ligger på vänster sida av köksdesignen. På grund av kategorin tegel känns köksön lugn.

Köksön ser tjock ut men är inte tung på grund av tegelstenens färg. På toppen av köksön får tegelstenarna ett kontrasterande utseende. Det svarta bordet på köksön skär tegelstenarnas mörka ton.

Inte många saker fyller ön. Köksön används för att presentera växterna och kopparna.

Mysig köksö utomhus

Mysig köksö utomhus
Källa: hgtv.com

En hemtrevlig känsla fyller luften i hela detta utekök med köksön är inget undantag. Köksön använder samma material som huvudköket. Båda använder brunt bearbetade stenar som verkar så bekväma först.

Dessutom väljer köksön brun natursten som bänkskiva. Köksön är U-formad i en lång formation. Inom detta långa område används köksön huvudsakligen som tvättstuga.

På andra sidan av diskbänken kan du använda köksön som en mini-kaffebar. Måltider och drycker serveras här till gästerna.

Avslappnad köksö utomhus

Avslappnad köksö utomhus
Källa: hgtv.com

Tack vare sittgruppen känns en avslappnad ton på denna köksö. Detta trots att köksön faktiskt fungerar som en grillplats. Med denna design kan du njuta av att grilla kött.

Köksön kan förvandlas till en minisats när du inte grillar kött. Träplankorna som en pelare ger denna köksö en avkopplande ton. Du kan välja gasspis för matlagning eller grillning om du vill använda köksön som sittplats.

Modellen fungerar också som en cool uteplats när du har den typiska trädgårdshuset som den här.

Ät ute i köksö

Ät ute i köksö
Källa: gensuncasual.com

Vår fjärde idé skiljer sig från tidigare tips för en djupare aspekt. Köksön sträcker sig från huvudköket. I själva verket kan köksön fungera som en grillplats. Du kan se på den brinnande elden.

Grillen är omgiven av fem söta svarta stolar. Du kan föreställa dig hur underbar en eftermiddag på denna köksö kan vara. Du och din familj eller vänner kan laga mat tillsammans och sedan äta dem direkt.

Nu kan det vara så roligt att laga mat tillsammans på grund av köksömodellen.

Modern ö för kök för kaffebar utomhus

Modern ö för kök för kaffebar utomhus
Källa: hightechappliance.com

Traditionella och moderna inslag omsluter hela denna köksanläggning, inklusive köksön. Röda tegelstenar tar på sig en svart natursten på denna köksö. De två materialen ger denna enkla och avslappnade köksö.

Efter matlagningen serverar du mogen mat och dryck på köksön, som kopierar designen på kaffebaren. Modellen på köksön erbjuder alla på plats en fridfull och hemtrevlig atmosfär.

Lyxig utomhuskökö

Lyxig utomhuskökö
Källa: brin.picklessteakhouse.com

Sammantaget ser detta utekök bra och underbart ut. Köket tar lång tid, U-bildning. Vi betecknar köksön för området med elden, vilket anger platsen som ett ytterligare matlagningsområde.

Detta ger dig ett alternativ till matlagning utöver gasspisen till vänster. Köksön ser påkostad ut på grund av de dubbla materialen för bordet. Natursten skiktas av de blå små stenarna.

Köksön stöds av små stenblock som verkar robusta.

Wood kaffebar i utomhuskökö

Wood kaffebar i utomhuskökö
Källa: homebnc.com

Liknande tema, men en annan atmosfär. De sjunde och femte tipsen avser utformningen av kaffebaren. Medan den femte modellen tar en modern sida av materialen, tar denna köksömodell ett annat tillvägagångssätt.

Köksön använder träskivor som senare kommer att staplas mycket bra. Valet gör denna köksö till ett naturligt och avslappnat område för att chatta med vänner och ta en kopp varm choklad.

Köksön väljer söta trästolar som också är inspirerade av de i kommersiella kaffebarer.

Fördelaktig utekökö

Fördelaktig utekökö
Källa: benimmulku.com

En köksö utomhus kan rymma denna billiga och prisvärda modell. Köksmodellen kan till och med tillverkas av återvunna träskivor, som bilden visar. Endast ett träbord bildar denna köksö.

Du kan tvätta smutsiga köksredskap och disk på denna köksö. Du kan använda köksön för stekpannor, som rekommenderas på bilden. Denna enkla och lätta köksmodell uppmuntrar dig att älska vår jord.

Bärbar utekökö

Bärbar utekökö
Källa: idealhome.co.uk

Om du är förvirrad ligger köksön till vänster med skålarna. Denna nionde rekommendation är verkligen unik. Utomhusökön är formad som en köksövagn.

På köksön kan du flytta dem runt i ditt hus för att plocka upp smutsiga tallrikar, till exempel. Bilden gynnar användningen av köksön för att samla frukt, skal och näsduk.

Köksön passar in i moderna hus som föredrar en praktisk köksö utomhus.

Minimalistisk köksö utomhus

Minimalistisk köksö utomhus
Källa: mallettelandscaping.ca

Utomhusköket väljer en minimalistisk utekökö i form av ett långt svart bord utan dekor. Det finns två höga stolar vid bordet. I grund och botten använder köksön en kaffebardesign.

Bordet är tomt. Bilden antyder att bordet senare hämtar mogna måltider direkt från gasspisen. Eller så kan du ta färska drycker och snacks från frysen och bära dem direkt till bordet.

Köksön sträcker sig direkt från huvudköket och är något högre än bänkskivan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*