Home / Dekor / Vardagsrum Väggdekor Idéer
Vardagsrum Väggdekor Idéer

Vardagsrum Väggdekor Idéer

Vardagsrumsväggdekorationsidéer – Att sätta upp väggar i vardagsrummet blir en rolig aktivitet. Enkla föremål, olika skärmar och samlarobjekt kan vara en inspirationskälla för typer av väggdekorationer.

Med eller utan flytande lagringsutrymme rör väggdekorationsidéer vår kreativa sida. Vissa kommer att placera sina favoritartiklar eftersom de tror att ett vardagsrum är ett personligt utrymme. Andra kommer att sammanställa vilka föremål som ska färga väggarna eftersom de funderar på vad gästerna kommer att säga.

Och slutligen kan du komma på olika saker eftersom du bara vill få väggarna att se snygga ut.

Dekorativ spegel som en vardagsrumsdekoration

Dekorativ spegel som vardagsrumsdekoration

En dekorativ spegel har varit en favorit inom väggdekoration i många år. Lätt att hitta och multifunktionell, en dekorativ spegel ger ett ljusläge till väggarna i vardagsrummet från bilden.

Välj den spegelstil som bäst passar dina önskemål. Tänk också på storleken på den dekorativa spegeln, vilket motsvarar storleken på de totala väggarna. Bortsett från väggdekoration kan den dekorativa spegeln hjälpa dig att spegla när som helst på dagen.

Flytande förvaring som väggdekoration

Flytande förvaring som väggdekoration

Uppenbarligen föreslår den andra av de 10 vardagsrumsdekorationerna inte bara en tom flytande lagringstank. Det skulle inte hjälpa till att försköna väggarna. Fyll istället det flytande förrådet med rumsdisplayer, böcker, blommor och andra.

Som bilden visar kan du avsiktligt lämna vissa delar av väggarna som flytande förvaringsutrymme. Annars kan du sätta en mindre typ av flytande lager efter att väggarna är färdiga. Detta minne kan innehålla många olika saker beroende på dina behov.

Måla som vardagsrumsdekoration

Målning som vardagsrumsdekoration

Denna tredje idé måste vara mycket vanligt för dig. Ja, målningen har använts i många hushåll så länge. Välj bara den målningsstil du älskar. Du kan hänga abstrakt målning som visas på bilden.

Det finns många målningar på konstmarknaden. Välj den bild som också passar din budget. Vissa tvekar inte att spendera mycket pengar på målning eftersom de älskar konst väldigt mycket.

Den medelstora målningen fyller ordentligt ett av hörnen i vardagsrummet. Eller så kan du hänga en stor målning mitt på platsen.

Vardagsrum med familjeporträtt

Kompakt shabby chic vardagsrum.  Källa: idealhome.co.uk

De flesta av oss använder redan detta tips. Familjeporträtt är alltid den bästa idén att komplettera väggarna i vardagsrummet. Denna idé överensstämmer med vardagsrumets slogan som favoritplats för hela familjemedlemmarna.

Hängande familjeporträtt i små ramar, som visas på bilden, visar hur hemtrevligt området är. Dessutom kommer väggdekorationen alltid att påminna alla familjemedlemmar om glada gamla dagar att vi hoppas kommer att föra dem samman igen här.

Keramiska plattor som väggdekoration

Keramiska plattor som väggdekoration.  Källa: willieclancyfestival.com

Häng dina keramiska tallrikar på väggarna i vardagsrummet som på bilden. De sötar väggarna mycket utan att spendera några extra pengar. Du kan antingen köpa nytt keramik eller visa upp keramik som du hittills har samlat in.

Häng användbara keramiska plattor på vit eller neutral väggfärg så att väggarna ser ganska livliga ut. Om du målar väggarna med ljusa färger rekommenderar vi att du inte hänger dem på väggarna eftersom rummet ser för trångt ut.

Vardagsrum med golv till golv bokhylla

Vardagsrum med golv till golv bokhylla

En bokhylla är en tidlös väggdekorationsidé som förblir populär bland ivrig läsare. Detta skiljer bokhyllan som väggdekoration med bokhyllan som förvaring som inte är fäst vid väggarna i vardagsrummet.

Låt oss i detta avseende ta en fast bokhylla på väggarna sett från bilden. Om du vill använda ett vardagsrum som en läsplats för familjer, fyll väggarna helt med den stora och långa bokhyllan.

Att ta på den här väggdekorationen kan ta en extra budget, men det betyder verkligen hur vardagsrummet ser ut i gästerna.

Gammal klocka med växter som en väggdekoration

Gammal klocka med växter som en väggdekoration.  Källa: woodoes.com

Det är mycket vanligt att hänga en klocka i mitten av vardagsrummet. Låt oss nu göra några söta tillägg med färska växter i återvunna krukor, som vi ser på bilden. Växterna passar mycket bra med den antika klockan, vilket ytterligare betonar den klassiska tonen.

Naturligtvis kan du ta med olika klockmodeller till vardagsrummet. Välj ett som stöder det planerade vardagsrummet och komplettera det med lämpliga ornament. Denna sjunde idé uppmuntrar dig att kombinera klockan med andra föremål.

Korg och stege som väggdekoration

Korg och stege som väggdekoration

Moderna hemtillbehör ger dig möjlighet att vara kreativ. En av dem är att dekorera väggarna i vardagsrummet med vissa små föremål som stöder hela vardagsrumskonceptet.

Häng en träkorg och stege som bilden visar. De spelar en underbar roll för att skapa hela vardagsrummet som ser jordfärgat ut med trä och bruna element. Stegen ska inte släppas.

Häng en brun, mjuk trasa på stegen för att täcka din kropp på vintern.

Julväggdekoration

Julväggdekoration

Omge några av väggarna i vardagsrummet eller fönstret med snygga julpynt, som visas på bilden. Du kan också placera inringade juldekorationer. Efter jul kan du byta ut ornament med nyårsdekorationer.

Kärnan i tipset kräver att du placerar säsongsbetonade väggdekorationer enligt en festival eller religiös helgdag. Som ett resultat ändras väggarna i vardagsrummet då och då, vilket innebär att vardagsrummet aldrig tråkar alla familjemedlemmar.

Vardagsrum med mönstrade gardiner

Vardagsrum med mönstrade gardiner

Det sista tipset är särskilt lämpligt för dig som väljer en fönsterruta eller skjutdörr som en extra del av vardagsrummet. Dekorera fönstret eller skjutdörren med mönstrade gardiner som visas på bilden.

Blomstergardiner kan förbättra vackra väggdekorationer. Eller så kan du hämta mönstrade gardiner här med en färg som passar hela vardagsrumsmodellen eller det stora vardagsrummet, t.ex. B. Braun. Välj gardiner som faller ner från taket.

Använd tjockt material för gardiner över kala. Du kan välja att täcka den tjocka med tunna gardiner eller inte.

Så det här är våra idéer för väggdekoration i vardagsrummet, som verkligen visar hur lite tips kan ge ett stort bidrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*