Home / Hem / 9 saker varje babyrum borde ha
9 saker varje babyrum borde ha

9 saker varje babyrum borde ha

Det senaste tillskottet till familjen är på väg och du kan inte bli mer upphetsad. Men då är förskolan ännu inte helt klar. Det finns massor av saker att tänka på som gör att ditt barns rum inte bara är fantastiskt utan också säkert och funktionellt.

Nu när du har valt rummet och målat väggarna är det dags att bestämma det väsentliga i barnkammaren som du ska inkludera för att ditt barns ankomst ska gå smidigt och smidigt. Att säkra ett fungerande babyrum kommer att göra dina nätter och dagar som förälder att ta hand om ett nyfött mer bekvämt. Fick du reda på vad du behöver och vill ha?

Nattlampa

Det är ingen hemlighet att de flesta nyfödda vaknar hela tiden mitt på natten. Föräldrar måste vara vaksamma för att tillgodose deras behov. Sen matning kan vara mycket stressande, särskilt för mammor som ammar.

71bcMKu7fL._SL1500_ 9 saker varje babyrum borde ha

Sätt en nattlampa nära spjälsängen för att förhindra olyckor. Välj en som avger precis tillräckligt med ljus för att styra dina steg på vägen till din lilla och inte störa ditt barns sömn. Det finns uppladdningsbara lampor som kan ta upp till åtta timmar och de som ser ut som vackra dekorer.

Servicbar spjälsäng

En av de vanligaste funktionerna i ett barns rum är barnsängen. Här tar din baby en tupplur och sover djupt. Glöm enorma och snygga. Se till att spjälsängen du väljer är robust, säker och bekväm nog.

Men andra människor gör sig utan babysäng. Istället använder de en liten barnsäng som inte tar mycket plats.

Mamma zon

Mödrar är de som gör det mesta av det hårda arbetet när det gäller nyfödda barn. Tid och energi krävs. Gör det lättare för dig själv genom att sätta upp en ara i ditt barns plantskola.

Ett sidobord nära spjälsängen eller gungstolen är en sak. Håll förnödenheter som babyutrustning, hälsosamma snacks och en vattenflaska i närheten. Du bör också ha ett värdefullt utbud av tidskrifter, romaner, personlig namnbokoch många andra att underhålla dig själv eller din nya bebis med. På så sätt blir din tid i barnkammaren inte så svår som det låter.

Enkel förvaring

En dagis kan klara sig utan för mycket röran; Det är därför det är obligatoriskt att vara så organiserad som möjligt. Medan förvaringslådor är normen i de flesta hushåll, behöver ett babyrum olika förvaringsutrymme för väsentliga saker som flaskor, nappar och handdukar.

Bänkskydd för barnkammare och fönsterplatser 9 saker varje babyrum ska ha

Föreställ dig korgfack som du kan förvara allt du behöver i och placera dem på en tillgänglig plats som på spjälsängen eller på skötbordet. Det finns hopfällbara korgar som enkelt kan läggas bort när de inte används.

Säkerhetsdörr

Ditt barns säkerhet bör vara högsta prioritet. Se till att dagis är säker genom att ställa in skyddsgrindar vid dörrar och andra ingångar där barn och barn förståeligt kan vandra om deras uppmärksamhet är någon annanstans. Många säkerhetsdörrar är inte utmärkt utformade och kommer inte att förstöra utseendet på ditt hem.

Flaskvärmare

Babymat bör vara ordentligt beredda och vårdas. Men mammor behöver inte oroa sig för att hitta rätt temperatur för barnmat med flaskvärmare. Det kan värma mjölk snabbt och jämnt. Dessutom kan flaskvärmare också användas för att desinficera nappar och andra små föremål.

Skötbord

Medan barn kan bytas var som helst är ett skötbord ett måste i varje plantskola. Men låt din göra mer än ett jobb. Det finns skötbord för multitasking eftersom de kommer med lagringsutrymme under, vilket kan vara till stor hjälp vid lagring av skräp.

luftfräschare

Att ha dåliga dofter i barnkammaren är naturligt, men du behöver inte lida av det hela tiden om det finns något du kan göra för att lindra problemet. Se till att du får luftrenare som är lämpliga för en dagis. Det är vanligtvis gjort med doftande dofter som citron eller lavendel och berikat med natron för en säker, ren och effektiv naturlig luktborttagare.

Funktionella dekorer

Istället för att hänge dig åt söta men onödiga dekorationer som mjuka leksaker och dekorativa kuddar som kan ta mycket plats, gör detta Välj funktionella dekorer. Det finns dekorativa krokar som du kan sätta på väggarna som du kan använda för att hänga kläder eller en tygkorg som du kan hänga på väggen och lägga till i rummet.

Några tankar

Att ha en nyfödd tar mest tid och energi, men avkastningen kommer säkert att vara givande. Medan du njuter av glädjen av föräldraskapet, gör något för att göra dagliga sysslor enklare och effektivare. Utrusta ditt barns rum med saker som kan göra föräldraskap till en lek.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*