Home / Dekor / Väggidéer för sovrumsaccent
Väggidéer för sovrumsaccent

Väggidéer för sovrumsaccent

SOVRUM ACCENT VÄGG IDÉER – De flesta av oss känner till en sovrumsvägg som är målad i färger som vitt, grått och brunt. Valet av vägg är inte bara säkert, det sparar också mycket pengar för oss.

Växande modellering av inredningen öppnar dörren till en rik accentvägg i sovrummet. Från tapeter till handgjorda väggmålningar kan en sovrums accentvägg bli en estetisk aspekt. Vill du få din sovrumsvägg att se annorlunda ut?

Prova en av våra idéer här.

Vägg för nautisk sovrumsaccent

Vägg för nautisk sovrumsaccent
Källa: idealhome.co.uk

Vad gör en sovrumsbakgrund till en accent? Välj en tapetstil för ett sovrum som matchar ett allmänt sovrumstema. Detta exempel plockar upp en nautisk sovrums tapet som stöder sovrumets smak.

Vi känner tydligt den nautiska tonen hos fartygen som fyller den vita bakgrundsbilden. Valet är vettigt med tanke på sovrummet som ser så intensivt ut i en blå miljö som visas från sängen och skrivbordet.

Intressant nog ser fartygen råa och handskrivna ut. Detta gör att sovrummet ser mer unikt ut.

Väggmodell för två sovrum

Väggmodell för två sovrum
Källa: idealhome.co.uk

Vi applåderar hur detta sovrum försöker känna sig som en modern klassiker med enkla idéer. En av dem ligger i sovrumsväggen. Sovrumsväggen består av två modeller, som alla är målade i en stark nyans av blått.

Låt oss fokusera lite på sovrumsväggen, som kommer att fungera som bakgrund för sängen. Den övre delen ser enkel ut, medan den nedre delen har några kurvor som påminner om den traditionella sovrumsväggen, men med träplankor.

I stället för träskivor används fortfarande betong i sovrummet. Den enkla idén som kommer att bli väldigt imponerande.

Konstnärlig vägg för sovrumsaccent

Konstnärlig vägg för sovrumsaccent
Källa: imponerandeinteriordesign.com

Estetisk och lyxig. Var noga med att sätta upp en konstnärlig vägg för sovrumsaccent som matchar det övergripande sovrumsutseendet. Denna sovrumsvägg verkar vara i harmoni med andra sovrumselement som belysning och sängram.

Sovrumsväggen innehåller utsökt vitt och grått hantverk. Även om den tillverkade delen upptar fyra undersegment räcker de för att göra sovrumsväggen estetisk. Resten förblir vit.

Strategin gör att sovrummet ser rättvist ut i dekorationen. Så känns sovrummet fortfarande bekvämt och inte alltför trångt.

Lila sovrums accentvägg

Lila sovrums accentvägg
Källa: thespruce.com

Det finns inget bättre än lila tapeter för ett lila sovrum. Exemplet visar hur tapetmodellen omsluter sovrummet i totalt lila. Tapeten använder det mönstrade motivet för att balansera med taket.

Tapeten blir en annan lila smakidé för sovrummet. Det gör sovrummet konstnärligt. Pallen är lila men inte tillräckligt stark. Förutom lila fungerar sovrummet med vitt, som också visas på tapeten.

Färgparningen i sovrummet gör att invånaren i sovrummet känns vacker och bekväm.

Beach sovrum accent vägg

Beach sovrum accent vägg
Källa: laurelinekoenig.com

Inte bara en strandbild, utan också grå träskivor som blir sovrumsväggen. De två hämtar inspiration från strandgrunderna som skapar starka strandtoner i detta moderna sovrum.

Dessutom ser strandtapet ljus och vacker ut. Vi tror att invånarna i sovrummet kan känna att de flyttar in i ett sovrum på stranden på den här platsen. Väggen rymmer de öppna och flytande hyllorna.

Som sådan ser sovrumsväggen full men är fortfarande trevlig att njuta av när du studerar eller kopplar av.

Floral sovrum accent vägg

Floral sovrum accent vägg
Källa: idealhome.co.uk

Sovrumets blommiga accentvägg verkar bekant i dagens sovrum. Exemplet inbjuder oss att välja en blommig tapet som matchar överkastet. Vid närmare granskning väljer de en liknande typ av blomma.

Vi kan också se att blommodellen väljer gult och vitt. Blomstertonen dyker upp i örngott och färska blommor. Tack för tapeten som hela sovrummet får den ultimata blommiga touchen.

Tapetet blir accentdelen av den ”trånga” atmosfären som dyker upp från väggen. Mycket trevlig och glad.

Ljus sovrums accentvägg

Ljus sovrums accentvägg
Källa: Coastalliving.com

Träskivor förvandlas ofta till en sovrumsvägg. Eftersom exemplet använder en nautisk sovrumsstil väljer sovrummet den specifika trätypen. Träet ser ljust och friskt ut. Detta tas helt ur hyttutrymmet i ett fartyg.

Sovrumsväggen ser viktig ut eftersom den stöder den nautiska sovrumsmodellen här. Uppdelad i två delar är sovrumets första väggdel fylld med fyrkantiga fönster. Medan andra delen hämtar livboj.

Du kan träna sovrumsväggen för vilken sovrumstyp du än väljer. Det är inte bara begränsat till nautiska sovrumsmodeller.

Handgjord vägg för sovrumsaccent

Handgjord vägg för sovrumsaccent
Källa: urbanunionltd.co.uk

Gör din sovrumsvägg accentuerad och mysig. Om du tittar noga på sovrumsväggen kan du se att sovrumsväggen faktiskt använder tapeter. Men det finns två tapeter som fyller sovrummet.

En är den vita tapeten som plockar upp anteckningarna. Du kan rita anteckningarna själv. Den andra tapeten använder den vanliga ryggen. Använd en tavla för att komplettera bakgrundsbilden med bilderna från exemplet.

Den handgjorda sovrumsväggsdekorationen ser accentuerad och hemtrevlig ut. Det tar fram musiksmak i sovrummet.

Industriell sovrums accentvägg

Industriell sovrums accentvägg
Källa: vintageindustrialstyle.com

Du kan antingen ställa in en tapet för rött tegel eller välja riktig röd tegel som sovrumsväggen. Genom att välja, kompletterar sovrummet den industriella sovrumsstil som den tillämpar. Det finns några handgjorda ord på sovrumsväggen.

På väggen i sovrummet kan vi känna en stark industriell ton som påminner oss om den tidiga industriella åldern. Vintage och naturliga smaker här stöder den industriella tonen. En annan industriell sovrumsmodell ser intensiv ut från inredning och dekoration.

Gatu stil sovrum accent vägg

Gatu stil sovrum accent vägg
Källa: thespruce.com

Det sista exemplet kommer faktiskt från den industriella sovrumsmodellen. Den här gången ser sovrumsmodellen lite modern ut. Det ställer in de vitmålade tegelstenarna som en sovrumsvägg.

Vintage och lite tuff, sovrumsväggen är fylld med små lampor och målningar. Två av de övergripande målningarna visar gatunamn och skyltar för kollektivtrafik. Där kallar vi den sista accenten wall street stil.

Vi älskar hur accentväggen i sovrummet beskriver överraskande och spontana saker som kan hända när vi är på gatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*