Home / Hem / Dekorera och lägga till färg i utrymmen med vita väggar
Dekorera och lägga till färg i utrymmen med vita väggar

Dekorera och lägga till färg i utrymmen med vita väggar

Den alltid kombinerade klassiska vita är den vanliga bekanta bakgrunden för väggar överallt. Även om de utvidgar utrymmet och är ljusa och bekväma, tenderar vita fontäner att se tråkiga ut. Att lägga färg till vita väggar är ett perfekt sätt att lägga till färg i din design. Med rätt pekare och tips kan du uppnå just det, även om du inte kan ändra färgen på dina väggar.

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 1 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: Lee design och interiör

Ett nytt och förbättrat huvudgavel

Det finns många sätt att smida en sänggavel själv. Det här är väldigt enkelt när du vill ha ett snyggt, färgglatt utseende bakom din säng men inte har en ordentlig sänggavel. Vissa älvljus bakom en gardin kan ge sensualitet i rummet, och foton och konst kan bättre ta fram personligheten i rummet.

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 2-1 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: Christybphillips

Stora möbler alternativ

När du väl har valt önskad färgpalett är det dags att anpassa färgerna på väggarna och möblerna i rummet. Det finns ett obegränsat antal alternativ så valet är ditt. Från färgglada stolar och mönstrade soffor till snygga bokhyllor och moderna bord är det alltid lätt att hitta något som passar den tidlösa vita väggen.

Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggar 3 Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggarBildkälla: Urrutia design

Kraften i kontrast

Att lägga till livfulla och djärva färger i ditt rum är precis rätt trick när du arbetar med vita väggar. Betona rummet med en iögonfallande inredning som förenas i en idealisk polaritet. Möblerna och även de små sakerna som gardiner, mattor, kuddar och väggdekorationer kan spela en roll i den vackra bilden.

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 4-1 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: John David Edison Interior Design Inc.

Expandera med speglar

Placeringen av speglar ger ditt rum en ljusare och rymligare atmosfär. De är dramatiska, klassiska; De matar ögat och förbättrar den dekorativa effekten. När du arbetar med speglar är det viktigt att komma ihåg två saker: var de är och vad de reflekterar. Platsen där du placerar din spegel ska ge en bra, utökad bild. Sätt kanske en ram runt den eller ha den i en ovanlig form för att krydda saker.

Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggar 5 Dekorera och lägg till färg i rum med vita väggarBildkälla: Tara Seawright Inc.

En idealisk bakgrund för konstverk

Kontrast spelar också en roll här. För att pryda dina väggar med vackra och levande konstverk är dina väggar bäst vita och obemärkta. Du kan använda väggarna för att få konstverket att sticka ut och med rätt belysning kan du skapa en ganska vag och konstnärlig effekt. Mycket stiligt! En konstnär kan konstruera och stärka sitt eget konstnärliga hörn med ett vitt galleri. Du kan välja vilken stil du vill – den kommer alltid att fungera bra med väggen.

Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggar 6 Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggarBildkälla: ChrDAUER Arkitekter

Spela av neutrala

För älskare av neutrala toner är en vit vägg perfekt om du vill skapa en lugn och avkopplande miljö. Kombinerad och skiktad med neutrala lugnande färger ger en vit vägg ett enkelt, tilltalande och friskt utseende.

Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggar 7 Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggarBildkälla: Sullivan Construction and Design Group

hyllor

Hyllor är en stor sak när det gäller dekoration. Du kan placera alla föremål på den när som helst. Du har ett brett utbud av färger, former och storlekar att välja mellan. De ger livligt djup och kan, när de används på rätt sätt, berika ett rum. Placera till exempel speglar på en hylla och placera sedan slagande föremål bredvid speglarna. Rummet kan också livas upp med söta små växter i hyllorna.

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 8-1 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: Fortsätt le hemma

Förvandla ett minnesproblem till en annons

Har du några prickiga tillbehör som du vill visa? Att sätta saker som hatt, smycken, halsduk eller väska på en specifik plats på väggen kan vara både estetiskt tilltalande och praktiskt för din användning. Det är ett smart och ganska intressant sätt att imponera på och förbättra. Slutför idén genom att använda något roligt som klädhängare – till exempel pinnar.

Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggar 9 Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggarBildkälla: Massimo Interiors

Försök med djärvare gardiner

Om dina möbelval är lite enklare kan du alltid lägga lite mer spänning till ditt rum genom att arbeta med de små detaljerna. Att använda unika mönster eller underbara kroppar runt dina fönster är bara ett av sätten du kan göra detta. För att förbättra effekten kan du alltid montera dem från taket.

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 10-1 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: Kips Bay Showhouse

Varför inte bara en ram?

Har du tänkt på att hänga tomma ramar på dina väggar? De kan inte innehålla någonting, men den enastående atmosfären med många ramar, olika i form och storlek, kan skapa en riktig konstnärlig atmosfär i ditt rum. Att dekorera vita väggar med ramar är billigt, men ändå mycket effektivt.

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 11 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: Ninainvorm

Något som sticker ut

För alla de färgglada folket kan du alltid överväga att lägga till accentbitar i rummet. Det behöver inte vara något speciellt – kuddar, lampor och andra klockor och visselpipor kan återuppliva ett rum helt enkelt. Något med fler färger kan göra stor skillnad i ett rum, i motsats till neutrala färger.

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 12 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: Sean Michael Design

Väggdekaler

Är du en person som kräver frekventa byten? Då får du alltid väggdekorationer som är lätta att byta ut. Med de otaliga mönster av väggtatueringar kan du dekorera rummet efter dina nuvarande idéer och placera det var som helst.

Ha kul med klädseltyger

När du har valt de dominerande färgerna kan du använda dem för tygerna. Färgen på dina kuddar, dekorationer och tillbehör kommer omedelbart att plockas upp av de vita väggarna, särskilt när solljus slår in i rummet.

Vad man ska göra med golvet

En levande matta eller en färgglad matta är precis rätt val för någon som vill vara lite djärvare i sina designbeslut. Du kan till och med måla golvet och genom att kombinera dess färg med accentbitarna i ditt rum kan du ge det ett tema och förstärka det med stil.

Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggar 13 Dekorera och lägga till färg i rum med vita väggarBildkälla: Stämpla arkitektur och design

Fällbara skärmar

Uppdelningen av utrymmet samtidigt som rumsstilens äkthet förbättras uppnås enkelt med hjälp av vikbara paraplyer: tre inramade paneler som fästs med hjälp av gångjärn. Bortsett från deras rena närvaro, som redan gör ett rum mer extravagant och unikt, erbjuder det utrymme för föremål som kan hängas på toppen. Även om de ser eleganta ut, finns deras priser och stilar i ett brett utbud så att du är flexibel.

Den färgglada skönheten i ett utomhuslandskap

Lämna dina fönster orörda. Kanske kommer processen att äventyra din integritet, men tvivla aldrig på kraften i ett omgivande landskap. Den ständigt föränderliga omvärlden är det perfekta stället att inspirera din design. En sak att tänka på är att hålla alla föremål som exponeras för solljus säkra och skyddade.

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 14 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: Louise de Miranda

Använd självhäftande väggdekaler

Väggdekaler är ett smart sätt att dekorera vita utrymmen. De förbättrar stämningen, ger rummet dess autentiska karaktär och färgar omgivningen. De är lätta att montera, lätta att flytta om och finns i många varianter som kan hjälpa din kreativa process.

Väggpaneler av förstärkt tyg

En intressant väggbeläggning uppnås när lätta tyger blandas med flytande stärkelse och hängs på väggen. Den är lätt att ta bort och lämnar inte märken på väggen om du tvättar den väl. Att använda olika tygstycken och klippa dem i olika former kan skapa en personlig bakgrund för ditt rum. Detta collage kan vara ett verkligt uttalande!

Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggar 15-1 Dekorera och lägga till färg till rum med vita väggarBildkälla: Ottawa Interior Decorating & Design Company
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*