Home / Hem / Vägg- och displayhyllor
Vägg- och displayhyllor

Vägg- och displayhyllor

Vägg- och displayhyllor

Vägg- och presentationshyllor är bland de mest funktionella och mångsidiga designelement som gör stor skillnad. Du skulle inte tro att plana, horisontella ytor skulle kunna göra så mycket – men de gör det.

Du kan inte bara lagra värdefulla föremål i hyllorna utan också komplettera din inredning och uppnå din egen estetik. Nedan följer 10 experttips för att välja hyllor som kommer att se bra ut i alla rum!

Hur placerar jag hyllor i vardagsrummet?

Om din TV står på ett stabilt bord har du förmodligen lite väggutrymme precis ovanför den. Flytande försäljningshyllor passar bra i det här området eftersom de drar upp ögonen och ger en överklagande utanför skärmen. Om du är en bokmask kan du färgkoda dina böcker på hyllan Lägg till ett snyggt, organiserat utseende. Eller så kan du använda hyllorna för att hålla några av dina favoritplantor och memorabilia. För en rad stående hyllor, som de på en bokhylla, kan du välja ett tema: färgpalett och relaterade föremål är bra för att skapa en känsla av enhet.

Hur man väljer hyllor som hjälper i köket

Om du behöver lite mer lagringsutrymme och vill lägga till ett designelement som inte tar upp en värdefull disk, är hyllor ditt svar. Du kan placera hyllor mellan skåp eller ett öppet utrymme på en köksvägg. Här kan du struta dina rätter – några av dina vackraste rätter och glas förtjänar en scen!

För att undvika att ha en tom hylla, fortsätt vända och glöm inte att ta fram säsongsföremål för att hålla utrymmet friskt och nytt. I enlighet med hyllans funktionalitet, Välj delar med krokar – Här kan du hänga upp köksredskap, din favorithandske eller en färgstark uppsättning kaffemuggar.

Levande kanthyllor är fantastiska val för ett okomplicerat kök som kräver lite rustik charm och ett iögonfallande dekorativt element. En perfekt kombination av funktion och stil!

Hur man väljer vägghylla material

  • Trähyllor är super robusta, även i sina olika sorter. Hårdare träslag är mer reptåliga, men korrekt behandlade mjukare träslag är lika hållbara.
  • Metallhyllor är bra för fuktiga miljöer eftersom de är resistenta mot svamptillväxt och är också de billigaste.
  • Glashyllor är tunga och naturligtvis ömtåliga, men de kompletterar en samtida estetik mycket bra.
  • plywood är bra eftersom det är osannolikt att det hänger ner – det tar bara lite kantning eller gjutning för att dölja blandningen av olika träslag.

Hur fräschar jag upp tvättrummet med hyllor?

Tvättrummen är bra för ytterligare hyllutrymme eftersom de hjälper dig att hålla golvet snyggt. Om din tvättstuga har slut på färg, Använd flytande hyllor eller golvhylla ge en touch av färg till rummet. Hyllor med torkställ hjälper dig att luta känsliga föremål innan du slänger resten av dina kläder i torken. En hylla som har en dragspelsklädeshäst Tillsammans med några krokar kan du förvara tvättmedel, torka delikatesser och hänga upp din tvättpåse i ett. Välja lugnande färger som blått och pastellför att hjälpa dig att klä av dig medan du gör dina sysslor.

Hur väljer du en unik hyllstil?

Om du vill lägga hyllor till en eklektisk miljö vill du förmodligen inte nöja dig med en enkel vit eller svart hylla. Nej – du behöver lite drama; något fantastiskt, precis som din personlighet. Låda flytande hyllor är ett perfekt komplement för att tjäna detta syfte. Du är som små slutna personliga utrymmen för dina böcker och dekorativa föremål. Ovanliga blommor, minnessaker och små skulpturer passar perfekt i dessa hyllor och hjälper dig djärvt att uttrycka dig.

Hur utformar jag ett rum med hyllor?

Ett rum med värme och mysighet från en bondgård kan dra nytta av det desperata trähyllor eller silver- och mässingsalternativ som fungerar som accentfärger i ett mörkare rum. Visa dina krukväxter och några vita ljus och häng din hatt på en krok för att göra det här utseendet komplett.

Traditionella miljöer är välkomna Hyllor med vit yta och kronform behåll med ett tidlöst utseende.

Om du vill lägga till en hylla i en glamorös miljö, Guld- och glasföremål är dina vänner. ETT speglad hyllväggpanel visar dina favoritartiklar medan du speglar resten av din fantastiska inredning.

Guldfärgade diamantformade vägghyllor Lägg till ett designelement av hög kvalitet för att hålla dina mest värdefulla föremål.

Trä- och metallhyllor De ser bra ut i industriella miljöer – en enkel ståhylla ser robust och klassisk ut, medan en rund, sluten vägghylla lägger till en touch av modernitet samtidigt som de rena linjerna och den naturliga känslan av det utseendet bibehålls.

Är flytande hyllor bättre än bokhyllor?

Inte nödvändigtvis – vart och ett av dessa hyllalternativ erbjuder gott om plats för dina lagringsbehov och kan väljas strategiskt för att säkerställa en perfekt matchning med den befintliga inredningen. Den enda verkliga skillnaden som kommer att påverka ditt slutliga val är Hur mycket utrymme har du att arbeta med?. Om du köper hyllor för ett stort rum kan du enkelt montera en stor stående bokhylla. Men om du bor i en lägenhet med begränsat utrymme kan flytande hyllor lägga till utrymme utan att påverka ditt golvyta.

Hur använder du hyllor i ett barnrum?

Barnrummen behöver alltid lite (eller mycket) extra förvaringsutrymme för alla sina roliga leksaker, böcker och spel. ETT vacker vit och guldfärgad hylla kan lägga till en modern touch i ett barns rum, samtidigt som det går med ljusare färger och andra föremål med ett barns tema. För att förhindra att dina små slår allt över kan du flytta hyllor utom räckhåll högre upp på väggen. Om du vill att de ska gå med i städtiden kan du placera dem djupare på väggen för enkel åtkomst.

Hur gör jag ett litet bibliotek med hyllor?

Du kan använda en bokhylla i kombination med flytande hyllor i ett hörn som är läshörna. Eller bara Lager flytande hyllor upp till tre eller fyra rader tills du närmar dig taket. Skaffa din samling böcker, alfabetisera dem och lägg dem försiktigt i dina nya hyllor. Lägg till en hög trästege för att få det att kännas som ett riktigt, traditionellt bibliotek!

När du har föremål som du vill visa blir hyllorna scenen för dem. Med några snygga tips kan du förvandla en vägg eller ett helt rum. Välj ljusa färger för ett lugnt humör. Trä och metall accenter för en rustik känsla; och håll den funky med flytande hyllor. Valet är varierat och helt upp till dig.

Skylar väggdisplayhylla |  Keramik Ba
Trippel detaljhandelsväggdisplay med glashyllor - Salon & S.
Väggmonterade displayhyllor - Idéer på Fot
kommersiell handväska-detaljhandel-verktyg-vägg-display-hyllor.
Vägg- och displayhyllor |  Upp till 60% rabatt till och med 11/13 |  Wayfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*