Home / Hem / Adirondack-stol för barn
Adirondack-stol för barn

Adirondack-stol för barn

Adirondack-stol för barn

Adirondack Chair är en bekväm bit utemöbler gjorda av lameller av vanligt 1 tum tjockt slipat trä. Det uppfanns av Thomas Lee omkring 1903. Lee letade efter en bekväm design för trädgårdsmöbler. Han imponerades inte av smidesjärn eller rottingmöbler som fanns på den tiden. Smidesjärn, även om det är tåligt, är inte särskilt bekvämt att sitta på. Rotting är bekvämare i sina olika former, men mycket mindre hållbar.

Adirondacks ordförandes tvivelaktiga rättshistoria

En jakevän till Lees stal och patenterade designen. Som ett resultat marknadsfördes Adirondack-stolen som Westport Chairs i tjugo år och gjord av gran- eller hemlock-trä – båda är bra val för utomhusartiklar. Det finns inga register som Lee motsatte sig, men det är allmänt accepterat att Bunnell stal planerna.

Planer och justeringar

Adirondack-stolen använder tre eller fem knutlösa träribbor för ryggen och har hackade bakben som också fungerar som stöd för sätet – som består av mer knutlösa trälameller. Det verkar som om detta är en viktig del av planen eftersom de knutfria lamellerna är bekvämare än massiva träbitar och är billigare. När du sitter i en ordentligt gjord Adirondack-stol, vaggar den böjda sätet dina höfter och baksidan av dina ben medan du placerar ryggen så att den kan vila i en lutande position med ryggraden rakt – liknar tyngdstolens lutande position. Naturligtvis har moderna material medfört förändringar, inklusive Adirondack-stolar, som är gjutna av plast. Dessa formade Adirondack-stolar, liksom de mer traditionella trästolarna, är mer än lämpliga för både barn och äldre. Designen utvecklad av Thomas Lee och testad av hans tjugo familjemedlemmar är fortfarande ett utmärkt säte för unga och gamla. Nedan följer tio Adirondack-stolar för barn.

Blue Kids Adirondack stol

Den här blå Adirondack-stolen i plast är klassad för 30 kg och är perfekt för många barn. Eftersom den är gjord av ljusbeständiga material är den lätt att rengöra och kan användas utomhus. Denna stol kan koppla av och varva ner och fungerar bra för poolsidor med ljusbetong eller stenfärger.


Skiffergrå Adirondack-stol för barn

Denna skiffergrå stol har en fin rundad topp som fungerar som nackstöd på stolens baksida när ditt barn lutar sig tillbaka. Viktkapaciteten är massiva 250 pund och rymmer högre personer. Plasten är lämplig för alla väder och är därför perfekt som en utomhusstol för din veranda eller pool.


Wood Adirondack stol

Denna gröna trästol är väder- och ljusbeständig. Med sin färg är denna stol en fantastisk trädgårdstol som människor kan luta sig tillbaka på när de njuter av sin trädgård eller vilar. Bakbenen är välvinklade för högt stöd eller för att gräva i mjukare jord för en trevligare vinkel.


Adirondack-stol för barn

Denna stol är gjord av plast men ser ut som om den är gjord av naturligt trä och är fläckad med eldrivna röda ben. Denna stol är konstruerad för en vikt upp till 30 kg och är perfekt för avkoppling för barn. Den är lätt att transportera, väder- och väderbeständig. Färgblandningen är perfekt för varje barns rum.


Adirondack trästol för barn

Denna stol är designad för en vikt på upp till 30 kg och är gjord av massivt trä med en röd cederfärg. Denna stol fungerar bra i ljusa stenmiljöer och golv. Det fungerar också bra i en frodig grön trädgård eller gräsmatta. Denna Adirondack stol är väderbeständig och perfekt för utomhus- eller inomhusbruk.


Base Ball Adirondack stol i trä

Denna stol är en ljus träton med en rygg gjord av fyra basebollträn. Denna stol är benvit och fungerar bra på grönskande gräsmattor med en naturlig nyans. Med ett betyg på upp till 200 pund kan människor i alla åldrar använda stolen utan rädsla. Om du väljer att fläcka träet kommer det att fungera bra på en veranda eller inomhus.


Oavslutad Adirondack stol

Denna stol är en ljus träton eftersom den är oavslutad så att människor kan lägga till någon skyddande beläggning som fungerar för dem. Den extra kontrollen säkerställer att den här stolen passar bra in i din inredning och smälter in i området. Den lilla storleken är idealisk för barn, men kan bära en överraskande vikt.


Förpackning med två plaststolar

Dessa stolar är ljus orange och kan hålla upp till 50 pund i vikt. De små storlekarna gör dessa stolar perfekta för barnbord och kan enkelt flyttas runt i ditt hem och din trädgård. Den stödjande ryggen på dessa stolar främjar dina barns hållning och bra ryggstöd. Denna stol är utformad för användning inomhus och utomhus beroende på dina behov.


Oavslutad gungstol Adirondack

Denna gungstol är oavslutad och perfekt för barn. Den ljusa trätonen fungerar bra med olika fläckar och färger i olika färger för att arbeta med din heminredning. Vipparmens bas har spärrar i ändarna för att förhindra att den välter eller faller. Med en bra färg kan den här stolen fungera både inomhus och utomhus.


Adirondack trästol

Denna Adirondack-stol har breda ben för extra stabilitet och är lämplig för ojämna golv. Denna ljusa trästol fungerar bra i ljusa miljöer och dekorationer. Stolen kan färgas i olika färger för att arbeta med plantskolan eller för att matcha din utomhusdekor. Eftersom den här stolen är lätt kan den flyttas dit du vill ha den inomhus eller utomhus.


Adirondack-stol för barn |  Adams Manufacturi
Adirondack-stol för barn |  Blå adirondack stol, plast.
Uteplatsbutik.  Eagle One - Kids Adirondack Cha
Toddler Adirondack Chair - Idéer på Fot
POLYWOOD® Adirondack-stol i återvunnen plast |  PWSBD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*