Home / Hem / Små designhackar som kommer att förvandla ditt lilla badrum
Små designhackar som kommer att förvandla ditt lilla badrum

Små designhackar som kommer att förvandla ditt lilla badrum

I en idealisk värld skulle vi alla ha stora, obefläckat presenterade badrum med fluffiga handdukar och stora bad att fördjupa oss i.

I verkligheten måste de flesta av oss göra uppoffringar när vi köper eller hyr en lägenhet och oftast kompromissar vi med vissa utrymmen, särskilt badrummet.

Du behöver inte stå ut med ett trångt tvättrum, eftersom det finns många sätt att maximera utrymmet oavsett om du köper eller hyr.

Här är fem enkla designhackar som du kan använda för att förvandla ditt lilla badrum till den ultimata avslappningszonen.

Organisera din röran

Förvaring av badrumstorn Små designhackar som förvandlar ditt lilla badrum

Ett antal föremål som behöver lagras tenderar att byggas upp i badrum: handdukar, tvättlappar, badrockar, hårprodukter, tvålar, fuktighetskräm … listan fortsätter och fortsätter.

När du har barn kommer du att upptäcka att du har ännu mer att förvara, som leksaker, badstöd och små tandborstar. Det behöver inte sägas att ju fler saker du kan organisera, desto mindre rörigt kommer ditt badrum att se ut.

Var kreativ med minne

Små badrumsförvaringsidéer Små designhackar som kommer att förvandla ditt lilla badrum

Garderober med korgar och förvaringsfack är perfekta, men om du inte har mycket inbyggt lagringsutrymme, Du måste bli kreativ.

Att placera hyllor över dörren, toaletten eller till och med över badkaret frigör utrymme och skapar en illusion av ett högre tak, vilket gör att rummet ser större ut. Du kan också hänga trådkorgar eller förvara handdukar eller toalettpapper för ett modernt, industriellt utseende.

Byt till ett väggmonterat handfat

Sink Små designhackar som kommer att förvandla ditt lilla badrum

Har du en klumpig handfat som ser helt felaktig ut i ditt lilla badrum? I det här fallet kan du ge rummet en mer modern känsla och skapa utrymme med ett väggmonterat handfat. Det är en enkel förändring, men en som helt förändrar utseendet på ditt badrum och lyfter det direkt.

Om du letar efter en modernt väggmonterat handfat för ditt badrum, Besök webbplatsen Y Living för att upptäcka de många olika former, storlekar och vackra ytor de har.

Skapa ett fokus

Det är alltid en bra idé att skapa en kontaktpunkt för ett litet utrymme eftersom det kommer att distrahera utsikten från hela rummet och fokusera på en viss plats. Ett enkelt sätt att använda detta trick är att köpa en mönstrad matta, duschdraperi eller måla en vägg.

Tänk på att om du försöker integrera för många färger i ett litet utrymme kommer rummet att se rörigt ut. Så håll det enkelt. För bästa resultat målar du väggarna i en neutral färg och fokuserar på bara en eller två färgade kontaktpunkter.

Häng en stor spegel

2d342b1070c5e35b3d4732cb35afcff6 Lite designhackar som kommer att förvandla ditt lilla badrum

Det är ett gammalt trick, men det fungerar. En stor Spegel reflekterar mer utrymmeDetta gör att ditt badrum ser större och mer inbjudande ut.

För att ditt badrum ska se snyggt ut, välj en klassisk vit ram eller behandla ditt hem med en upplyst spegel. Du kan också skapa en gallerivägg med massor av vintage speglar som hänger i olika höjder. Var dock noga med att inte överdriva detta.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*