Home / Dekor / L-formade köksidéer
L-formade köksidéer

L-formade köksidéer

L-formade köksidéer – Liksom alla andra rum kan köket ha olika ytstorlekar. Du måste vara smart med det utrymme som finns tillgängligt för ditt kök. Bland de populära köken är storleken L-formade köket.

Som brevet antyder skapar detta kök i princip en L-form. Formatet indikeras genom att bänkskivan skapas. Den breda formen tar på sig rika understilar beroende på innehåll, inredning och arrangemang.

Läs vidare nedan.

Klassiskt L-format kök

Klassiskt L-format kök
Källa: liveonbeauty.org

I ett kök med rätt storlek använder vårt första exempel L som vägledning för köksformen. Det L-formade köket använder antikt trä och svart natursten som material. Det antika träet blir bänkskivans pelare.

Dessutom förvandlas träet till en garderob. Å andra sidan blir den svarta naturstenen en bänkskiva. Det L-formade köket innehåller gasspis och diskbänk. Det finns vackra keramik, näsdukar och tyger över hela bänkskivan.

Vi kallar denna klassiker tack vare bänkskivans material och skåpet för det L-formade köket.

Trevligt L-format kök

Trevligt L-format kök
Källa: idealhome.co.uk

L-format kök kan användas för ett litet kök. Bänkskivan kännetecknar köksformatet. Bänkskivan är gjord av svart material. Ovan är gasspisen och det höga skåpet.

Bredvid bänkskivan finns en utökad som hjälper till att skapa det L-formade köket. Intressant nog att notera att denna del innehåller växter och ramar som gör köket så vackert.

Detta exempel uppmuntrar oss att dekorera oavsett hur litet och välformat vårt kök är.

Varmt L-format kök

Varmt L-format kök
Källa: laceainarie.com

Som du säkert har gissat kommer termen ”varm” från trä som huvudmaterial för köket. I detta L-formade trä skapar detta speciella trä en varm och hemtrevlig känsla. Trä används för skåp, bänkskiva och köksö.

Kanske på grund av sin rimliga storlek håller köket området enkelt och funktionellt. Köket visar mikrovågsugn, diskbänk och kylskåp. Köket använder fönstret som dekor.

Det betyder att du kan se gardinerna och blommorna. Det är beundransvärt att köksön används för matlagning.

Trevligt L-format kök

Trevligt L-format kök
Källa: hgtv.com

Vårt fjärde exempel, gjort av vit natursten, ser främst lugnt ut. Bänkskivan fyller köket, vilket verkar begränsat i rymden. Inte många som vi kan hitta i bänkskivan.

På grund av det trånga utrymmet avslöjar köket viktiga köksgrunder som gasspis och diskbänk. Det som intresserar oss är i det övre segmentet som ser den lantinspirerade köksfläkten och skåpen.

Den övre delen av köksfläkten tar upp den vackra ritningen. Delvis tack vare fönstren säkerställer det övergripande konceptet att köket känns mysigt och vackert.

Brett L-format kök

Brett L-format kök
Källa: sofacope.com

Vårt femte exempel täcker ett stort område. Det är vettigt, köket väljer L för rymdkonceptet. Bänkskivan använder trä som material. Bänkskivan rymmer gasspisen, diskbänken med det speciella utrymmet för köksfläkten.

Det L-formade köket i vintagestil väljer också klassisk skåpdesign. Vitt och brunt blir temafärgerna. Blommor placeras på vissa ställen i köket så att köket inte alla ser vanligt ut.

Köket föredrar att lämna de flesta bänkskivorna för att placera rätter, livsmedelsingredienser och andra.

Enkelt L-format kök

Enkelt L-format kök
Källa: hgtv.com

Kärnan i det L-formade köket finns på bänkskivan. Denna del använder den grå naturstenen som motsvarar köksöns material. Formen består av de två delsegmenten som liknar varandra.

I likhet med de tidigare exemplen rymmer bänkskivan gasspisen och diskbänken. Det mesta av delen är tom och kan öppnas för att rymma rätter, livsmedelsingredienser och andra ingredienser.

Den övre delen av bänkskivan är fylld med skåpet, medan det nedre segmentet innehåller skåp och lådor. Den enkla köksön visar blommor som dekor.

Overdådigt L-format kök

Överdådigt L-format kök
Källa: shairoom.com

Vad som finns ovanpå bänkskivan får oss att tro att stycket ser rikt ut. Utan tvekan öppnar en bred eller lång bänkskiva för olika dekorationer för elementet. I det här exemplet är bänkskivan uppdelad i flera undersegment.

Det finns undersegment för diskbänken och gasspisen. Det bästa undersegmentet avser köksfläkten, som intar en speciell plats med väggen. Kycklingstatyerna som dekor berikar köket.

Förutom bänkskivan innehåller köket den trendiga köksön med en industriell pendellampa.

Mild L-formad kök

Mild L-formad kök
Källa: inchandco.com

Vad som omedelbart kommer att tänka på i bondgården är vitt. Den här mjuka färgen färgar detta L-formade kök som tar upp ett stort område. Som bondgårdens köksstil antyder väljer detta kök naturligt material för att skapa en rymlig känsla.

Till exempel tar köket upp det flytande träförrådet. Skåpet är vitmålat och har en enkel design. Den moderna spisen för matlagning finns på köksön.

Färgen och materialen gör att området känns mjukt och bekvämt.

Coolt L-format kök

Coolt L-format kök
Källa: idealdriveways.com

Varken blå eller vit, köksbänkskivan har valt en lite mörk. Vi fortsätter att prata om bänkskivan eftersom detta element visar ett köksformat. Denna bänkskiva ser lite mörk ut med färgen.

Det som får oss att kalla detta coolt är bänkskivans totala storlek. Den som omsluter gasspisen får den trendiga backsplashen. Dessutom finns den större delen som fungerar mer som en bänk för presentationen av blommorna.

Avslappnat L-format kök

 Avslappnat L-format kök
Källa: freshome.com

Bänkskivan använder en viss träslag som skapar ljusa och neutrala toner. Köket praktiserar enkel design ur innehållets synvinkel. Det finns bara garderoben, flytande förråd, handfat och gasspis.

Vi beundrar att köket innehåller vintagebelysning och dekorationer. Med hela konceptet känns köket avslappnat och mysigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*