Home / Hem / Vad är husstaging och varför är det viktigt?

Vad är husstaging och varför är det viktigt?

Iscenesättningen av hus har alltid varit en värdefull komponent för att få ett fast försäljningspris för ett hus. Men med den senaste tidens “avmattning” på marknaden har detta blivit en kritisk faktor för en lyckad försäljning. Denna nedgång på marknaden var särskilt märkbar i de östra delarna av Australien, varför Hemmaproduktion i Melbourne och Sydney är det främsta verktyget i en hemhandlarars arsenal för att slå tävlingen.

Så vad är skillnaden mellan att bara dekorera ett hus till salu och iscensätta det? Teorierna bakom iscensättning av ett hus till salu bygger på psykologiska faktorer. Våra hem blir alltmer en fristad från omvärlden. Det innebär att skapa ett välkomnande tillflyktsort som kunderna kommer att känna sig känslomässigt knutna till långt för att skapa en varaktig anslutning till ditt hem.

Hjärntrick

Att köpa ett hem är en känslomässig upplevelse – ungefär som att bli kär. Vi förstår kanske inte helt varför ett rum eller ett hem fyller oss med denna varma, suddiga känsla, men det kan vara en kraftfull motivator. Som säljare innebär att skapa en önskan hos en köpare att ge honom något bekant och samtidigt strävar efter.

Home Staging Vad är House Staging och varför är det viktigt?

Tidiga strategier som brukade vara vanliga var att lägga en flaska vin och två glas på ett utvändigt bord så att shopparna skulle sätta sig ner och njuta av det goda livet. Ett annat knep var att baka kakor för att fylla huset med atmosfäriska dofter som påminner om hemmets bekvämligheter.

Iscenesättningen av dessa dagar har utvidgats till att omfatta det undermedvetna Färger som används som utlösare. Exempel på detta kan vara:

Ljusa gråtoner – ihop med skarpa vita – kan lysa upp ett rum och skapa en lugnande oas som är perfekt för sovrum.

Gul – medan de kan lyfta humöret kan fel ton suga ljuset ur ett rum, så välj noggrant.

Röda viner – har visat sig öka hjärtfrekvensen. Används sparsamt eller på en vägg, de kan användas för att uppmärksamma ett positivt element i ett rum.

Var noga med att välja mjuka, neutrala nyanser som tilltalar det bredaste utbudet av smaker när du väljer din färgpalett.

Arbeta med det du har

4_kermit_rd-maplewood_1490989113_7 Vad är husuppställning och varför är det viktigt?

Home staging fungerar på alla nivåer på marknaden. Mindre hem kan klädas för att maximera rymdkänslan, men också för att lyfta fram mysig komfort, vilket kan vara mycket tilltalande på egen hand. Detta kan uppnås genom att minska möbelproportionerna för att skapa en illusion av ett större golvyta. Att introducera uppvärmning av flameeffekt som efterliknar en öppen spis kan ha en enorm inverkan på att ge ett dynamiskt fokus i ett litet utrymme.

Professionella hemscenexperter kan också maximera ditt hems positiva resultat och minimera dess brister. De gör detta genom att visa upp de bästa funktionerna och titta bort från mindre önskvärda funktioner.

klä på sig

Home Staging-1 Vad är House Staging och varför är det viktigt?

Tillbehör spelar en viktig roll för att skapa en varm och välkomnande interiör. En touch av livskraft kan skapas genom Rensa upp röran och använder den subtila placeringen av dekorativa föremål som:

  • Böcker
  • Kasta och golvmattor
  • Lampor och belysning
  • kudde

Det låter uppenbart, men hemuppläggning lyfter fram alla funktioner och fördelar som: B. Att placera ved i en öppen spis eller i större skala, utrusta fritidsområden med grillmöjligheter, multimediaenheter och trädgårdsmöbler. Definiera varje användning av utrymme genom att placera sängar i sovrum och skrivbord i studierna.

Få ut mesta möjliga av utrymme utan att skapa röran, men ändå klä dig för att visa storlek och höjd genom optiska illusioner. Använd lämpligt proportionerade möbler för att undvika att röra utrymmet.

Returen

Att investera i professionell hemstyling till salu maximerar dina chanser att få ett premiumförsäljningspris på nolltid. Anekdoter indikerar att iscensatta hus säljer dubbelt så snabbt som oscenerade hus – en mycket övertygande statistik …

Vackert iscensatta rum kommer också att göra hisnande foton för tavlor och försäljningsställen på plats. Dessa första bilder är kroken som får köpare att göra ytterligare undersökningar under heminspektioner.

~

Det finns alltid konkurrens inom fastigheter. Vanligtvis har du en chans att imponera på köpare innan du går vidare till nästa notering. Genom att använda tjänsterna från ett professionellt hemstationeringsföretag positionerar du dig för att få premiumpriset för din fastighet – på nolltid.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*