Home / Dekor / Idéer till badrumsdörrar
Idéer till badrumsdörrar

Idéer till badrumsdörrar

Badrumsdörren är den viktiga rollen för inredningen och kan skapa rumsatmosfär. Dörren gör att rummet ser större ut eller ökar stilen mer bedårande. Du kan få inspiration från den korta beskrivningen av den fantastiska designen av badrumsdörrens idéer nedan.

Idéer till badrumsdörrar

1. Ladugård

15 badrumsdörrar 2020-idéer (som du någonsin kommer att behöva) 1
Källa: homedit.com

Skjutdörrarnas konstruktion är vanligtvis installerad parallellt med en vägg och fungerar horisontellt genom att skjuta. Denna badrumsdörrstil gör att badrummet ser mysigare och mer inbjudande ut. Fantastisk idé att separera badrummet och ditt rum. Barnens skjutgrind har många olika mönster som du kan integrera i rumsinredningen. Många amerikanska samhällshus gillar denna badrumsdesign eftersom den ser kreativ och unik ut.

2. Pocket badrumsdörr

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 2
Källa: homedit.com

Denna dörrdesign kan göra badrummet mer rymligt. Enkel design som vanligtvis används på minimalistisk badrumsdekor. Du kan hitta en fickdörr i lägenheterna eller i hotellrummet. Perfekt val för badrum eftersom du kommer att upptäcka en inbjudande utsikt. Det fungerar genom att skjuta mot väggen när du öppnar den. De andra används för att spara utrymme och utöka utrymmet för funktioner eller tillbehör.

3. Enkel badrumsdörr

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 3
Källa: homedit.com

Enkel dörr, du kommer att upptäcka mångsidighet och populär i samhället, denna dörrdesign gör den naturliga synen. Används vanligtvis av traditionella rumsidéer och har fyrkantiga eller rektangulära mönster. Enkel panel har många storlekar från en enda stor panel till flera små paneler. Denna dörrdesign är den mest unika panelen med idéer till badrumsdörrar.

4. Elegant fransk dörr för badrum

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 4
Källa: homedit.com

Denna design inspirerades av det franska samhällshuset och har gångjärnens egendom på varje sida av dörren. Det fungerar när gångjärnen svänger mot varandra och sedan möts i mitten. Den franska stilen har många olika eleganta badrumsdörrar och används i många miljöer. Denna design kan anpassas i olika stilar. Även om den klassiska franska stilen inte är populär i rummet kan det bli centrum för detta rum.

5. Glasdörr för badrum

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 5
Källa: homedit.com

Glasdörren ser ut som ett fönster och är försedd med några glas på ett ställe. Olika glasdörrar kan ha mer än en panel ordnade i ett mönster. Skapelsen upptäcker upp fem rektangulära fönster. Vanligtvis används av moderna hem, den eleganta och idealiska atmosfären uppträder. Glasruta populär sedan 1900-talet och används av asiatiska länder.

6. Enstaka glasruta för badrum

15 badrumsdörrar 2020-idéer (som du någonsin kommer att behöva) 6
Källa: homedit.com

Enstaka glasruta är den enklaste designen av idéer till badrumsdörrar som vanligtvis används i modern husstil. Representera minimalismen och upptäck utsidan tydligare. Fullstilt glas med ram gör badrummet mer rymligt och sparar material. Enstaka glasark har många typer som träram, stålram etc.

7. Frostad skjutbar badrumsdörr

15 badrumsdörrar 2020-idéer (som du någonsin kommer att behöva) 7
Källa: homedit.com

Frostat glas är den populära accenten som många använder. Hus som vanligtvis används som dörr- eller plattbad. Matt glid ser mer rymlig och luftig ut, andra sidor håller strukturen privat. Denna design har många olika stilar och används på olika sätt. Du kan lägga till en frostat skjutdörr i ditt badrum för att göra utseendet mer modernt och elegant.

8. Badrumsdörr i målat glas

15 badrumsdörrar 2020-idéer (som du någonsin kommer att behöva) 8
Källa: homedit.com

Målat glas kan dyka upp som en del av dörrdesignen. Dessa ser unika ut och upptäcker traditionella accenter. Inspirerad av den franska dörren och allt populärare. Den passar med rustika badrumsstilidéer som verkar antika och etniska. Dörrens konstruktioner består av flera små paneler och är ordnade i anpassade mönster. Badrumsdörr i målat glas rekommenderas för alla som älskar lite gammaldags.

9. Badrumsdörr med spegelplatta

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 9
Källa: homedit.com

Du kan skapa badrumsdörren med en kombination av spegel och panel. Det blir en multifunktionell dörr som du kan sätta som dörr och spegel. Upptäck den enkla och effektiva dörren som gör rummet mer rymligt och modernt. Det kallades ett praktiskt alternativ i ett begränsat utrymme. Badrumsdörr med spegelpanel, som vanligtvis används i asiatiska länder och blir mer och mer populär i europeiska länder.

10. Inramad speglad badrumsdörr

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 10
Källa: homedit.com

Med denna dörrdesign monteras en spegel i full längd på badrummet. Utseendet blir helt annorlunda och unikt. Badrumsdörren skulle fungera som en spegel efter svängdörren för att ge åtkomst till rummet. Inramad spegel kan lägga till trä- eller stålacenter som gör stilen mer modern och elegant.

11. Fällbar badrumsdörr

15 badrumsdörridéer 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 11
Källa: pinterest.com

Vikbar badrumsdörr inspirerad av Kingdom Palace i Kina. Det ser klassiskt ut och ger en traditionell accent.

12. Dölj hemlig bild

15 Idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 12
Källa: pinterest.com

Hiden Secret Slide badrumsdörr är den mest eleganta och moderna badrumsdörrens idén. Kreativ design och stil som bara svepte åt höger eller vänster för att öppna utrymmet. Denna inredning kan göra utsikten över ditt badrum mer rymlig.

13. Badrumsdörr av rostfritt stål

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva)
Källa: pinterest.com

Fullt rostfritt stål i badrummet ser modernt och rent ut. Denna dörr är slitstarkt och starkt material. Upptäck valet av övning och gör ett litet badrum rymligt.

14. Badrumsdörr i trä

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 14
Källa: pinterest.com

Badrumsdörr i trä som en standarddesign som vanligtvis används av många människor i världen. Enkelhetsdörr verkar naturlig syn.

15. Skjutdörr av rå skrot

15 idéer för badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva)
Källa: pinterest.com

Denna trädesign ser traditionell och unik ut. Många kallade den här dörren “gör det åt dig” eller “hemförbättring”. Den mest kreativa idén att göra ditt badrum mer naturligt och rustikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*