Home / Dekor / Utomhuskök med öppen spis
Utomhuskök med öppen spis

Utomhuskök med öppen spis

UTOMHUSKÖK MED ÖPPNA IDÉER – Uteköket kan ge element och verktyg som liknar inomhusköken. En av de aspekter som de flesta utekök uppvisar är en öppen spis.

En öppen spis spelar olika roller. Det kan hjälpa till med att laga matingredienser. Det kan värma mat eller dryck. På vintern kan en öppen spis värma din kropp. En öppen spis för kök handlar inte bara om en lyxig modell i ett stort utrymme.

Kolla in några alternativ nedan som inte kostar dig mycket pengar.

Utomhus kök med sten spis

Utomhus kök med öppen spis i sten
Källa: barkerconstruct.com

Vårt första förslag avser den övergripande utformningen av uteköket. Detta hänvisar till starka träbjälkar som pelare och överdrag till köket och sten spis som håller på att retuscheras. Det råder ingen tvekan om att hela utekökmodellen ser solid och naturlig ut.

Eldstaden stöder faktiskt ett av hörnen på detta utekök. Eldstaden ser traditionell ut med de stora stenarna staplade så bra. Det finns ett litet träbord för en TV.

Stenarna bildar ett tjockt lager för att säkerställa att eld inte sprids till TV: n. Du kan njuta av TV-program medan du värmer upp på vintern.

Utomhus kök med en enkel öppen spis

Utomhus kök med en enkel öppen spis
Källa: idealhome.co.uk

Till skillnad från det första tipset ser vårt andra förslag enkelt och enkelt ut. Detta motsvarar utomhusköksmodellen, som kopierar hyddans design med blygsamma filosofier.

Det skulle vara för mycket att sätta en sten spis i uteköket. Du kan se eldstaden se liten ut med bitar av trä att bränna. Eldstaden har en hög tunnel som medium för att evakuera röken från eldstaden.

Det finns många träbitar under eldstaden som är redo att tända eldstaden.

Utomhus kök med en bekväm öppen spis

Utomhus kök med en bekväm öppen spis
Källa: decksandmorebytate.com

Krämiga och röda stenar och tegelstenar för denna eldstad matchar de på piedestalen för detta utekök. Klipporna och tegelstenarna har olika storlekar. Eldstaden sitter högt tills den träffar trätaket.

Färgen på stenarna och tegelstenarna är lätt för ögonen. Det tröstar dem som tillbringar en stund i det här utomhusköket. Eldstaden väcker ögonens uppmärksamhet tack vare staketet och dekorationen.

Eldstaden plockar upp mjuka kurvor från de starka, mörka träbjälkar och plankor som används för locket och pelarna.

Utomhus kök med gammal öppen spis

Utomhus kök med gammal öppen spis
Källa: genesislandscape.com

Det fjärde tipset delar en liknande allmän idé med den första. Båda lägger stenar till var och en av skorstenarna. Det som skiljer den specifika idén från den tidigare ligger i det faktum att det finns många synliga stenar jämfört med de tidigare nämnda stenarna.

Det gör att eldstaden ser gammal ut, påminner oss om våra förfäders kök. Klipporna ser väldigt starka ut och stöds sedan av röda tegelstenar som täcker den inre delen av eldstaden. Det estetiska värdet syns genom skiktdesignen.

Det finns också någon form av terrass som rymmer växter eller blommor när eldstaden inte används.

Utomhus kök med jordnära öppen spis

Utomhus kök med jordnära öppen spis
Källa: wanitamalas.com

Rå och oregelbundna stenar utgör den här eldstaden mest. De får oss att dra slutsatsen att eldstaden ser jordnära ut. Modellen gör att eldstaden verkar övernaturlig och traditionell. Skorstenen bildar en skrymmande, tjock struktur.

Detta indikerar eldstads styrka och styrka. Du kan se att eldstaden innehåller ett keramiskt skrivbord med träbitar som brasan kan brinna. Eldstaden väljer den ovala ingångsdelen utan dörr. Det blir en cool extra punkt för eldstaden.

Med eldstaden överför uteköket generösa positiva egenskaper från naturen.

Utomhus kök med en trendig öppen spis

Utomhus kök med en trendig öppen spis
Källa: baneproject.com

En öppen spis kan ge estetiskt värde till ett utomhuskök. Detta förslag motiverar en del utekökägare att ha en specifik eldstadsdesign. Trots liknande allmänt material som i tidigare tips sticker eldstaden ut.

Eldstaden ser trendig ut bland den enkla designen. Olika storlekar på tegelstenar bidrar till större delen av skorstenen. Vissa tegelstenar verkar vara mer framträdande, vilket senare kommer att rymma vissa dekorationer. Eldstaden väljer en medelstor, fyrkantig behållare för att samla träbitar.

Ytterligare tegelstenar används som en liten terrass för eldstaden. Lämna utrymmet tomt eller fyll det med blommor.

Utomhus kök med en fin öppen spis

Utomhus kök med en fin öppen spis
Källa: wilsonbroslandscape.com

Det tar extra tid och pengar att få ihop just den stenen för den här eldstaden. Själva berget ser snyggt och graciöst ut. Dessutom är eldstaden utsmyckad med dekorationen inspirerad av solen.

Det finns några lager tillsammans med skrivbordet för att sätta blommor i eldstaden. De beige och bruna stenarna ger den här spisen en varm och mysig känsla. Du kan känna att hela uteköket ser bäst ut trots den stora mängden utrymme det upptar.

Utomhus kök med modern spis

Utomhus kök med modern spis
Källa: batuhan.club

Varken stenar eller keramik utgör denna eldstad. Eldstaden är lätt och praktisk och möter dagens moderna och minimalistiska utomhusköksmodeller. Eldstaden är vitmålad, vilket står i kontrast till den svarta bänkskivan.

Du kan se eldstaden har den svarta söta dörren för att samla ved. Under är en medium-kvadratisk låda som kan innehålla trä för nästa användning. Öppen spis matchar den allmänna stilen i uteköket.

Den högteknologiska matlagningsutrustningen kan verkligen fungera bra för utomhusköket.

Utomhus kök med en smakfull öppen spis

Utomhus kök med en smakfull öppen spis
Källa: charlestonoutdoorkitchenandfireplace.com

Vi tror att du beundrar toppen av eldstaden. Snygg och ädel, den övre delen lockar ögonen med en blick. Delen kombinerar sten och trä, två naturmaterial.

Dessutom har eldstaden den lilla svarta dörren som blir en annan vacker punkt här. Råa träsnitt fyller det lilla utrymmet under den öppna spisen.

Utomhus kök med en fräsch öppen spis

Utomhus kök med en fräsch öppen spis
Källa: arci.corpsecomic.com

Det enkla arrangemanget av stenarna kännetecknar denna eldstad som ser uppdaterad och uppdaterad ut. Eldstaden skiljer sig från bänkskivan i uteköket. Nedan finns ett metallrum för bränning av träsnitt.

Eldstaden innehåller en slags liten terrass som rymmer en liten fläkt eller blommor som dekoration. Uteköket väljer ett smart och modernt sätt att använda naturliga material. Tegelstenar är gjorda av lera, medan väggen är gjorda av träskivor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*