Home / Hem / Utomhuschais- och loungestolar
Utomhuschais- och loungestolar

Utomhuschais- och loungestolar

Uteservering och lounge stolar

Snyggt inredda utomhusområden är ett bra ställe att komma bort från det liv och rörelse i vardagen och koppla av lite. Men ingen möbel skulle göra det när det gäller att se bra ut och vara bekväm.

Här är våra 4 experttips om hur du väljer de bästa solstolar och solstolar för dina noggrant utformade utomhusområden.

Har du tillräckligt med utrymme för en schäslongstol?

Schäslongen är naturligtvis en stor möbel. Den är utformad så att en person kan luta sig bekvämt medan den är helt avslappnad. Det är svårt att sitta i ett trångt utrymme.

Helst har du ett poolområde eller en liten trädgård som bekvämt rymmer minst två till tre lounger utan att se trångt ut. Medan vissa fällbara fåtöljer finns på marknaden tenderar de att vara av dålig kvalitet och ful design.

  • För ett rymligt utomhusområde kan du använda större delar och hela loungesatser “Öar” av livsmiljöer.
  • Välj syftet med ditt utomhusutrymme. Vill du skapa en matplats utomhus eller ett vardagsrum för att underhålla dina gäster? För en matplats behöver du massor av långa bord till stolarnaSå du måste planera tillräckligt med utrymme för det. Om du letar efter ett vardagsrum istället kan du gå med det en mer informell fördelning av lounger med ett sidobord eller två för snacks.
  • Om det här är en pool som du handlar efter måste du också lämna tillräckligt med utrymme runt stolarna. Minst 30 tum från kanten av poolen Alla utemöbler rekommenderas tillsammans med minst en 3 fot bred väg för obehindrad rörelse.
  • På samma sätt är det bäst att skapa något på en mindre terrass en bubbla av avkoppling istället för en fullfjädrad lounge med flera möbler.

Vad är rätt material för schäslonger och solstolar utomhus?

När du väljer material för utemöbler, kom ihåg att dina delar kommer att användas ständigt utsatt för elementen. Därför måste du inte bara ta hänsyn till den aktuella formen och priset utan också stolens hållbarhet, vilket kommer att avgöra vilken nivå av underhåll som krävs.

Barrved Stolar är mycket populära för möbler av alla slag eftersom de är billiga och ser bra ut. Men barrträd som tall är inte och kommer att vara lika hållbara bli repad och bucklad över tidenoch måste målas om regelbundet. Därför är barrved ett dåligt val för schäslonger utomhus.

Hårda träslag är lite bättre i detta avseende, eftersom materialet är mycket tåligt och tåligt. Som sagt, om du lämnar dina lövträdstolar utanför, måste du vila och måla om regelbundet dem att behålla sin glans. Trots detta är lövträ ett bra material för trädgårdsmöbler.

teak är det bästa materialet om du föredrar ett “träaktigt” utseende. Det är inte bara mycket mer hållbart än andra träslag utan också på grund av dess naturliga oljeinnehåll förblir väl skyddad från skadedjur och väder till. Underhåll är bara en fråga om tillfällig applicering av teakolja eller åldrande på en silverpatina. Så om du är villig att betala kostnaden är teak ett utmärkt material för utomhusstolar.

Bland metallerna aluminium är det bästa valet för trädgårdsmöbler. Den är lätt, rostfri och nästan underhållsfri. En pulverlackerad solstol i aluminium är det perfekta alternativet för en modern ensemble.

Men det absolut bästa materialet för schäslonger och solstolar utomhus är Högdensitetspolyeten (HDPE) Trä. HDPE syntetiskt hartsvirke är känt för att bygga solida möbler av hög kvalitet som utstrålar lyx och komfort.

Det behöver bara torkas av med en lösning av vatten och mild diskmedel för att hålla det glansigt, och kan enkelt hålla livet ut. Den enda nackdelen är att HDPE-möbler är ganska dyra. Men om du har råd att investera beloppet kan HDPE-solstolar och solstolar lägga till ett starkt och elegant utseende i dina utomhusområden.

Vilken typ av kompletterande möbler behövs för solstolar och solstolar utomhus?

Schäslonger handlar om avkoppling. För att göra dig mer bekväm finns det många sidorätter och tillbehör som du kan använda bredvid dina solstolar och solstolar utomhus.

  • Du behöver kudde. Massor av kuddar. Gå inte med standardklädsel, dock; Tyget fläckar och bryts ned ganska snabbt utomhus. Välj istället syntetiska tyger som Vinyl eller polypropen Dessa är vatten- och ljusresistenta för att göra dina kuddar.

  • Om du har utrymme, överväga att köpa det en komplett loungesats. Loungesatserna innehåller olika kombinationer av stolar, soffor, schäslonger, soffbord och slutbord, vilket ger dig allt du behöver för ett komplett uteserveringsarrangemang. Även om det är lite dyrt, ser det till att alla dina möbler finns där på samma sida när det gäller stil och form.

Hur kan du få dina schäslonger?

Medan vi alla älskar att njuta av det varma utomhusvädret och sola på dina solstolar, kommer du sannolikt att finnas på vintern runt ditt hem. Men hur är det med alla dyra möbler? Ska du låta det ruttna ute, kasta av regn och hagelstormar?

Självklart inte. Medan mindre möbler brukar vara flyttade in i ett skjul eller garage Vid dåligt väder är det knappast möjligt för dina stora solstolar och solstolar om du inte väljer ett hopfällbart alternativ.

Ett bättre val för de flesta skulle vara att använda schäslongskydd. Dessa överdrag är gjorda av hållbara tyger av hög kvalitet för att skydda dina trädgårdsmöbler. Välja vattenavvisande skydd som kan fästas för att hålla sig i blåsiga förhållanden.

Polyesterduk är ett bra material för en lounge omslag om du inte är emot syntet eftersom de är starka, lätta och vattentäta. Annars kan du gå med ett tätt bomullsöverdrag (mot vindiga vindar) med vinylbeläggning för att skydda dina solstolar.

Amazon.com: Christopher Knight Home Kauai Chaise Lounge Set, 2.
Amazon.com: Novogratz 88063WHT1E Connie Outdoor Chaise vid poolen.
Garden Treasures Pelham Bay Black Stackable Metal Stationary.
Uteserveringsstolar du kommer att älska 2020 |  Wayfa
Amazon.com: Homall 3 Pieces Patio Chaise Lounge Stolset utomhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*