Home / Hem / Anpassade trä sängar
Anpassade trä sängar

Anpassade trä sängar

Anpassade trä sängar

Försköna ditt rum eller ditt barns rum med en skräddarsydd sängram av trä. Sängramar har flera funktioner. Först lyfter de madrassen och sängkläderna från golvet, för det andra tillåter de att insektsnät läggs till, och för det tredje ger de visuellt intresse.

Varför från golvet är bra

Historiskt sett är golv utsatta för drag och utsatta för buggar av alla slag. En sängplattform ger möjlighet att hålla madrasser och sängkläder borta från damm och skräp som kommer in i ett rum. Det gör det också lättare att skydda det från vägglöss, loppor och spindlar. Medan möss är rankade som opportunister för alla mysiga ställen att gömma sig, hjälper det också till att hålla ormarna snuggling medan du sover. De flesta moderna hem är inte benägna att dessa saker. Men om du har en rustik stuga eller håller på att renovera ett äldre hem, kan du överväga att skydda dig mot det lokala ”djurlivet”. Bortsett från hypotetiska levande inkräktare, gör det en golvbädd lättare att hålla sängkläderna rena, eftersom lakan, filtar och spridningar kan stoppas snyggt under dagen. En kvast kan springa under sängen för att driva bort dammkaniner.

Ram ovanför sängen

Återigen vänder vi oss till historien. Höga himmelssängar skapades så att gardiner kunde hängas runt en säng. Gardinerna gav integritet. I kalla områden hjälpte de till att lagra kroppsvärmen som genererats av sovhytten. Finvävda nät hjälpte till att avvisa flygande insekter – och det är fortfarande meningsfullt idag, eftersom myggor kan hitta sig nästan var som helst. Höga ramar ger också dekorationsalternativ för sänggardiner och andra föremål.

Visuellt intresse

En vacker sängram kan förvandla ett vanligt sovrum till något speciellt, vare sig det är en överdådig deklamation av fandom eller ett lugnt område för vila och meditation. Sängramar kan vara enkla, utsmyckade eller nästan obefintliga – de stöder helt enkelt sängkläderna. De kan vara nästan fristående eller matcha de andra möblerna i rummet. Sammanfattningsvis kan en sängram vara ett praktiskt föremål som hjälper till att hålla sängkläderna rena. En kapellram kan väcka intresse eller skydda mot drag och flygande insekter. Viktigast är att en sängram kan vara enkel eller vacker – eller någonstans däremellan.

Sängstomme i trä

Glenburn träsängram av Three Posts är en lamellram med två lameller som är lämplig för tonåringar eller för ett andra sovrum. Det höga, rullade huvudgaveln är en bakgrund för kuddar, medan den fotlösa ramen ger utmärkt stöd för boxmadrasser och madrasser. Tillsammans med matchande möbler är det ett utmärkt val.


Sängramen i Larrabee-slädstil med rullade huvud- och fotdelar ger en lamellram för en madrass. Ingen boxfjäder nödvändig. Det mörka träet är en perfekt folie för ett hobnail överkast eller ett vitt täcke. Det kan också stödja en ljus spridning som inkluderar tecknade favoritfigurer. Det är ett utmärkt val för ett barns eller tonårings sovrum.


Byte av himmelssäng med baldakinram

Sängramen Chalkhill erbjuder möjlighet att lägga till en baldakin eller myggnät. De smala stolparna i de fyra hörnen är utan dekor. Metallstänger med ett centralt stöd utgör en plattform för en madrass. Detta är ett utmärkt val för att skapa en säng med kungliga gardiner, prinsessgardiner eller bara skydd mot flygande insekter.


Vit slädbädd

House of Hamptons Camden sängram kombinerar slädbäddsdesignen för huvudet och fotbrädan som rymmer en madrass säkert med möjlighet till kuddar. Det neutrala färgschemat ger en utmärkt bakgrund för alla sängkläder du vill och kan användas av alla kön – lägg bara till favoritfärger, illustrerade spridningar från en favoritfilm eller ett lapptäcke med specialkläder.


Huvudgavel och ram

Inga boxspringbäddar krävs för Loudons sänggavel och sängram, men en kan användas för extra komfort. Huvudgaveln har ett slags kamouflagebarkmönster i mörkbrun och grå. Det är ett utmärkt val för dem som gillar ett subtilt inredningstema som får dig av Latitude Run.


Rustik sängram

Vacker lantlig ram för aspblockbädd med träplankaplats i sänggaveln. Det är perfekt för en jaktstuga eller en rustik gård eller stuga. Har en plug-in och senstruktur med ytterligare stöd i mitten. Boxfjädrar krävs inte. Placera en fjädersäng ovanpå en innerspringmadrass och lägg upp den med ett lapptäcke för en känsla av äkthet.


Rik horisontell träkorn

Den rika horisontella träkornen ger denna Bruford sängram från Foundry Select en speciell touch. Motsatta vinklade ben och mittstöd ger plattformen ytterligare stabilitet. Tillverkad av återvunnet mangoträ och järn, ingen boxfjäder krävs. Gör sängen med tunga lakan och ett Indien-tryck för att ge din Far Eastern smak till din inredning.


Plattform säng reträtt

Förvandla ditt barns vanliga enkelsäng eller ungdomsbädd till en personlig tillflyktsort med Sweedi sängram. Den är formad som en ram för ett litet hus, har inga väggar eller stöd för en säng, men kan användas för att definiera ett rum. Det kan användas som ett stöd för myggnät, eller det kan användas för att definiera ett lekrum utan säng.


Söt rosa och vit sängram

Njut av en liten flickas hjärta med denna bedårande, rosa och vita Baley PU vadderade dubbla sängram av Harriet Bee. I kombination med vita möbler och ditt favoritak kan du ge din lilla prinsessa utrymme för sina drömmar. Den rosa huvudgaveln är den perfekta bakgrunden för rufsiga kuddar och en söt pyjamasdocka.


Enkel plattformssäng

Lägg en boxmadrass eller tung futon på den här enkla Ollie-sängramen från Modway. Det håller madrassen från golvet, underlättar rengöringen av rummet och gör att du kan lägga till utsmyckningar som dammflänsar eller ett inbyggt huvudgavel. Denna enkla sängram gör det enkelt att anpassa ett rum som att byta överkast.


Anpassade sängar, sänggavlar och sovrumsmöbler till salu |  1,80 $
Amazon.com: Farmhouse Bed Frame och Headboard Set / Reclaimed.
Galleri |  Max Möbler |  Mobil
Detta företag tillverkar anpassade träsängramar med inbyggda sängar för husdjur.
Skräddarsydda sängram i ladugård |  Et

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*