Home / Hem / Två personers skrivborddesignidéer och lösningar för dig

Två personers skrivborddesignidéer och lösningar för dig

Att arbeta i en mysig miljö förbättrar kvaliteten på ditt arbete helt enkelt för att du är mer kreativ, mer produktiv och bekväm samtidigt.

Oavsett om du gör det mesta av ditt arbete hemifrån eller på kontoret, måste din arbetsyta vara välorganiserad och innehålla all information som behövs för dina projekt.

Kan du tänka dig att arbeta utan skrivbord eller stol? – Antagligen inte. Dessutom kan du välja det perfekta alternativet för dina behov; B. ett skrivbord för en eller två personer.

Huvudfördelen med skrivbordet för två personer är förmågan att arbeta i ett team utan plats för två personer.

Du och din partner kan också behöva arbeta samtidigt, och om du inte har ett 2-personers hemmakontor kommer det att bli mycket svårare för er båda.

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig15 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Abruzzo kök & badrum

Att arbeta ensam hela tiden kan ha en negativ inverkan på en person och minska deras produktivitet.

Att ha ett hemmakontor för två kan göra en arbetsupplevelse så mycket roligare och enklare!

Du och din partner kan alltid stödja varandra, hitta lösningar på många problem som var och en kan ha och njuta av pauserna tillsammans med en kopp kaffe och små intressanta samtal!

Skrivbord för två designidéer

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig1 Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Dixon Construction, Inc.

Även om ett hemmakontor har så många fördelar, spelar designen och funktionaliteten i rummet, särskilt skrivbordet för två, den viktigaste rollen.

Innan denna idé genomförs är det en bra idé att skapa en detaljerad plan, som vanligtvis innehåller kompromisser inom vissa områden, till exempel: B. äga ett skrivbord för två personer.

Att välja den perfekta designen som passar både dina partners och dina behov sparar mycket utrymme, undviker kampen med att skapa två olika rum och försvårar ditt jobb.

Se till att du tänker på alla områden som behöver täckas för att skapa ett perfekt kontor för er båda.

Tips och råd

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig10 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Anthony Wilder Design / Build, Inc.

Att skapa ett idealiskt jobb kan vara en verklig utmaning. Det kan verka enkelt, men att välja färger och lägga till konst och hantverk räcker inte för att göra utrymmet bekvämt och funktionellt.

Men om du kan nå en överenskommelse och göra smarta ändringar kan du få ett ännu bättre resultat än du trodde!

Ljus

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig16 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Charlie Barnett Associates

När du kan hitta plats för dina lampor kan du bli frustrerad eftersom du bara inte känner att de hör hemma någonstans du vill sätta dem.

I så fall kan du försöka hänga taklamporna över arbetsstationerna och se hur det fungerar! Detta kan också ha en positiv effekt på stämningen på kontoret.

läger

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig2 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Emily Griffin Design

Eftersom både du och din partner behöver tillräckligt med utrymme för dina personliga tillhörigheter och dokument, kan du välja en dator för två med lådor och hyllor på sidan.

På så sätt kan ni båda enkelt komma åt den utan att störa andras arbete.

rum

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig14 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Moore Architects, PC

En av de saker som gynnar dig mest med ett kontor för två är platsbesparingar. Moderna hem har oftast personliga kontor och de rum de väljer behöver inte vara för rymliga eller exklusiva.

Eftersom huvudmålen är komfort och funktionalitet omvandlas vindar och loft till verkstäder. Du är isolerad från resten av huset, vilket är perfekt för en fridfull arbetsmiljö.

Om du lägger till ett trevligt bord för att lysa upp den här platsen kan du bli mer än förvånad över det positiva resultatet du får från ett rum som du tidigare har använt som förråd.

Till telefon

Om du och din partner använder en telefon då och då rekommenderas det att du inte stannar för nära eftersom du stör varandra.

Men om du ringer ofta i telefon är ett skrivbord för två troligen inte ett bra val för er eftersom ni inte kan tänka eller koncentrera er.

Tekniska verktyg

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig17 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Kök & bad, Linda Burkhardt

En av de saker som du måste överväga noggrant är användningen av tekniska verktyg och hur lätt det är för er båda att komma åt dem när du sitter i din stol.

Du kan dela skannern, faxet, skrivaren eller telefonen såvida inte någon av er måste använda några av dem hela tiden. Att lägga till onödiga verktyg rekommenderas inte, eftersom du tappar utrymme som kan användas bra.

Att placera större kringutrustning mellan arbetsstationerna är det bästa alternativet eftersom ni båda har enkel åtkomst till dem alla.

Men när det gäller mindre enheter, överväga att köpa separata enheter.

Det rekommenderas faktiskt att du köper telefonladdare, hörlurar och liknande enheter i olika färger så att du inte förvirrar dem.

Se till att eluttagen finns tillgängliga för varje arbetsstation, eller använd utvidgningar om det behövs.

Sittplatser

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig3 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Livet i rymden

Att ha ett personligt litet utrymme får oss att må bättre än att behöva dela det. Se till att alla har en unik plats, oavsett om du utformar ett kontor för dig och din partner eller en arbetsyta för dina barn.

dela med sig

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig13 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Roberts Construction

Att skapa grundregler och dela minne är grundläggande för det delade kontoret. Du måste båda lära dig att dela och respektera rymden från varandra.

Att hålla sig väl organiserad och undvika röran gör det enklare att använda eftersom du inte behöver söka efter något i varje låda, du vet exakt var det är!

Zen-rum

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig4 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Charlie & Co. Design, Ltd.

Om utrymmet du vill konvertera till ditt kontor är tillräckligt stort kan du överväga ett långt skrivbord mot väggen. Det kommer att ge alla ett litet personligt område och ändå vara funktionella.

Interaktionsstil

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig5 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Robert Granoff

Ett stort skrivbord för dig och din partner som sitter på motsatta sidor är ett utmärkt alternativ om du interagerar mycket eller bara tycker om att arbeta tillsammans och njuta av företaget.

Som nämnts tidigare är den enda situationen där denna typ av skrivbord inte är ett bra val om en eller båda är i telefonen för mycket.

Små platser

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig7 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Shea Homes – Arizona

Inget utrymme är kort när du vet hur du använder det. Ett 2-personers datorbord är ett bra val om du vill skapa mer skrivbordslagring och ändå har tillräckligt med utrymme för att röra dig bekvämt.

Förvara föremål

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig8 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Zugai Strudwick Architects

Att lägga vissa papper i mitten av skrivbordet är inte ett stort problem. Men om dokumenten är viktiga eller om du alltid behöver tillgång till dem, bör du ha särskild lagring för dem.

Ett bra alternativ är att placera ett arkivskåp bredvid eller under arbetsstationerna. Du kan också montera väggskåp och hyllor för bättre organisering och tydlig rumslayout. Naturligtvis, med lite kreativitet kan du skapa extra lådor och cubbies som ger dig ännu mer utrymme.

Bekvämlighet

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig9 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: LÄTTT New York

Att ha ett gemensamt kontor betyder inte att en av er måste anpassa sig till den andras stil. Du bör uttrycka din åsikt såväl som dina önskemål, vilket gör det här arbetsområdet bekvämt och hemtrevligt.

Personlig anteckning

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig6 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Platinum Building Group

En sak att tänka på när du skapar ett hemmakontor är att det är en del av ditt hem. Så var inte för formell. Häng dina favoritbilder eller foton på väggen eller lägg till något personligt som du är bekväm med.

Modernt och elegant

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig12 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Mary Prince Photography

Om du är orolig för att ta slut på utrymme är en vertikal inriktning det bästa alternativet! Trots skrivbordet du väljer kommer både du och din partner att ha gott om utrymme för att vara produktiva och välorganiserade.

Slutsats

Två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-dig11 två-person-skrivbord-design-idéer-och-lösningar-för-digBildkälla: Courtyard Custom Homes

Att designa ett hemmakontor för två personer är lite mer komplicerat än att utforma bara för dig. På grund av detta bör du och din partner överväga alla aspekter av nästa steg och planera noggrant. Ta dig tid att komma med idéer och förslag som gör denna arbetsplats trevlig och användbar för er båda. Kom ihåg att ni två ska ha tillräckligt med integritet, fungera bra, vara bekväma och anpassa området! Du kan vara kreativ och tänka på design, till exempel ett par kärleksstolar eller fåtöljer, som inspirerar dig och tar arbetstrycket från dina axlar. Ett bra skrivbord och en miljö ger dig och din partner många fördelar som ger bättre arbetsresultat!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*