Home / Dekor / Idéer till papperskorgen för badrum
Idéer till papperskorgen för badrum

Idéer till papperskorgen för badrum

BADRUMSAVFALL KAN IDÉER – Vad är nyttan av ett elegant badrum men det ser smutsigt ut? Att hålla ett badrum friskt är viktigare än att dekorera det. Att sätta upp en eller flera soptunnor är en enkel idé att skapa ett sanitärt badrum.

Du kan använda en papperskorg för badrum för att kasta använda vävnader på tvålomslag. Vi samlar 10 soptunnamodeller för att motivera dig att hålla dig frisk. Snygga soptunnor i badrummet kan dekorera badrummet ännu mer.

Bekant sopor för badrum

Bekant sopor för badrum
Källa: Fosterconcrete.net

Du kan behöva mer än en papperskorg för ett stort badrum som det här. Vårt första badrum är för en sovsal. Ett antal sovsalboende kommer att använda badrummet och skapa mycket avfall.

Papperskorgen i badrummet ser bekant ut för de flesta av oss. Var och en av papperskorgen ser rättvis ut med en enkel design. Lådorna ser metalliska ut och anpassar sig till taklamporna. De två producerar lite industriell badrumsstil.

Papperskorgen placeras under diskbänken och uppmanar invånarna att kasta begagnade näsdukar omedelbart efter att de har tvättat händerna.

Trä badrum skräp kan

Trä badrum skräp kan
Källa: oldhouseonline.com

En stor papperskorg av trä stöder badrumsmodellen. Om du använder en klassisk badrumsstil kan papperskorgen lägga till det gamla utseendet. Avfallet kan se naturligt ut med träelementet.

Med tanke på dess storlek kan papperskorgen rymma mycket avfall. Vi rekommenderar att du kontrollerar mängden avfall i papperskorgen. Detta förhindrar att flugor eller myror kommer in i papperskorgen.

Rengör papperskorgen regelbundet. Täck över det med plast för att göra det lättare för dig att lägga soporna i en offentlig soptunna.

Modernt soptunna för badrum

Modernt soptunna för badrum
Källa: josealbertoanon.com

Vi hittar ofta soporna i badrummet i allmänna utrymmen och på kontor. Den enkla och lätta papperskorgen för badrummet är lämplig för moderna byggnader. Till exempel matchar badrumsavfallskorgen det övergripande utseendet.

Badrummet ser dramatiskt ut i steampunk-stil. Den metalliska aromen som kommer ut ur badrummet soptunna lägger till den glödande tonen. Badrummet soptunnan är under diskbänken.

Badrummet soptunna förhindrar dåliga dofter från att spridas i hela området.

Trevligt sopor för badrum

Trevligt sopor i badrummet
Källa: freedsgn.com

För barnbadrum måste du ibland dekorera området med söta små saker. Det kan också inkludera en sådan papperskorg. Med sjöjungfruens badrumstema i åtanke har badrumsavfallskorgen citat och bild.

Papperskorgen i badrummet ser blygsam ut med sin öppna design. Vi tror att papperskorgen i badrummet är lätt så att dina små barn kan bära den till ett annat rum. Dekorationerna livar upp papperskorgen i badrummet.

Vi applåderar hur badrummet bjuder in sina barn genom det lilla föremålet, hur papperskorgen ser ut.

Trevligt sopor i badrummet

Trevligt sopor i badrummet
Källa: slubne-suknie.info

För detta badrum kan enkla saker hjälpa till att dekorera området. Badrummet gör det med papperskorgen. Som det andra exemplet på artikeln väljer badrumsavfallet trä.

Men badrumsavfallet kan måla träet med vitt. Den täcker papperskorgen för att hålla dålig lukt i schack. Om du inte öppnar den kommer du inte att lukta den. Badrumsavfallet kan se snyggt ut med det blåaktiga tyget med knappen.

Papperskorgen i badrummet ser söt ut och blir en annan vacker sak i det ljusa badrummet.

Unika soptunnor i badrummet

Unika soptunnor i badrummet
Källa: homens.com

Trä är så flexibelt naturligt material att det kan ta olika former. Papperskorgen i badrummet ser till exempel unik ut med sin glasliknande design. Omslaget ser ännu konstigare ut.

Badrumsmodellen uppmanar oss att välja den unika papperskorgen för att “böja” det minimalistiska utseendet på badrummet. Med papperskorgen känns badrummet inte för fast eller vanligt.

Till skillnad från de föregående exemplen ligger papperskorgen bredvid toaletten. Det betyder att det kan innehålla en mängd föremål, inte bara använda vävnader.

Elegant soptunna för badrum

Elegant soptunna för badrum
Källa: coachdecor.com

En stor papperskorg rekommenderas för ett stort badrum. Kom bara ihåg att kontrollera mängden skräp ofta i papperskorgen. Badrummet ser beundransvärt ut eftersom det väljer en papperskorg som stöder badrumsstilen.

Papperskorgen i badrummet är täckt av mönstrade blå motivtyger. Den blåaktiga faktorn kommer från den nautiska designen som omger hela badrummet. Papperskorgen i badrummet innehåller galgen för att göra det lättare för dig att bära.

Med tanke på dess storlek är papperskorgen i badrummet lämplig för förvaring av ett stort antal skräp.

Trevligt sopor i badrummet

Trevligt sopor i badrummet
Källa: dapoffice.com

Papperskorgen i badrummet liknar papperskorgen som används i tredje punkten. Den här gången ser papperskorgen i badrummet lite mindre ut och ser vit ut. Den lilla soptunnans storlek gör att den ser bedårande ut.

Papperskorgen passar badrumsstil som ser söt och flickaktig ut. Den vita papperskorgen ser ut ur gardinfärgen.

Trevligt sopor i badrummet

Trevligt sopor för badrum
Källa: laudablebits.com

Förutom dekorationen kan du också välja en papperskorg för badrummet i vissa färger. Exemplet väljer den rosa papperskorgen i flashigt läge. Du kan också måla om papperskorgen i badrummet.

Färgvalet stöder det färgglada badrummet. Rosa är en av färgerna som används här. Den djärva rosa nyansen skapar ett omedelbart, djärvt och lyckligt läge för badrummet.

Dina barn skulle verkligen älska att vara här för att lära sig om badetiketter och andra lektioner.

Smal sopor i badrummet

Smal sopor i badrummet
Källa: diynetwork.com

Den sista av våra tio idéer för papperskorgen för badrummet föreslår en snygg modell för skräp för ett tätt badrumsutrymme. Att välja vilken papperskorg verkligen hjälper till att optimera utrymmet. Papperskorgen ser modern ut som de andra papperskorgen.

Badrummet soptunna är mellan diskbänken och skåpet. Att placera papperskorgen i badrummet gör det lättare att lägga soporna i. Papperskorgen i badrummet har inget lock. Så se till att du bara behåller föremål som inte luktar illa.

Kontrollera annars mängden avfall och kasta det i det offentliga avfallet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*