Home / Dekor / Tuscan Kitchen Backsplash Idéer
Tuscan Kitchen Backsplash Idéer

Tuscan Kitchen Backsplash Idéer

TUSCAN KÖK BACKSPLASH IDÉER – Moderna toskanska köksbacksplash får fascinerande egenskaper från köksbacksplash i Toscana, en del av Italien. Elegant, klassiskt och gratis är tre huvudfunktioner i denna design.

Backsplash av toskanska köket tar dig omedelbart tillbaka till de gyllene gamla dagarna. Naturliga och råvaror är bland de element som du kan förverkliga denna design från. Denna backsplash förblir kompatibel med det moderna köket. Läs vidare nedan.

Sofistikerad toskansk matbacksplash

Sofistikerad toskansk matbacksplash
Källa: Pinterest

Vår toskanska backsplash-modell börjar med denna snygga design som visas i en av backsplash-modellerna. Om du tittar på köket finns det två toskanska backsplash-mönster som täcker det tomma utrymmet från längst till vänster till höger.

Den första backsplash-modellen ser blygsam ut med små fyrkantiga och rektangulära plattor. Ovanför den enkla modellen kan du se den snygga toskanska backsplash-stilen. Brickorna i bakplattan ser komplicerade ut.

Du kan installera de två toskanska backsplashmodellerna för ditt moderna kök. Med de två modellerna kan ditt kök se konstnärligt ut på ett modernt sätt.

Enkelt toskanskt kök backsplash

Enkel toskansk matlagning backsplash
Källa: amberyin.com

Här kommer en annan design för ditt moderna kök i toskansk stil. Du kan välja keramik med neutrala färger som den här. Backsplash innehåller två lager. Trots den enkla designen ser hela backsplash fortfarande elegant ut.

Backsplash använder tjocka rutor vars ordning är sned. Detta blir bakgrunden för backsplash. Dessutom kan du se det stora torget som har andra mindre rutor med söta dekorationer i.

Det räcker för en toskansk-inspirerad köksbacksplash. Du kan justera antalet brickor efter din budget.

Klassisk backsplash av toskansk mat

Klassisk backsplash av toskansk mat
Källa: jewtopiamovie.com

Vår tredje idé tar upp den klassiska toppdelen av det toskanska köksbacksplashet. Backsplash i den här bilden använder små rektangulära plattor som sträcker sig från längst till vänster till höger. I mitten kan du se ett stort torg med en vit kant.

Torget blir centrum för attraktion för denna backsplash. Den här delen av backsplashen ser vintage och härlig ut tack vare sina neutrala färger; svart, grå och brun. Intressant nog att se att du till och med kan placera små kryddburkar på den här platsen.

Du kan dra slutsatsen att backsplash-delen kan spela en annan roll än mini-lagring.

Härlig backsplash av toskanska köket

Härlig backsplash av toskanska köket
Källa: ramadanewsss.info

Denna bild innehåller en toskansk backsplash-design som verkar bedårande. Backsplash passar verkligen köket som en del av huset där du lagar mat för hela familjen.

Detta bakstycke innehåller bilder av frukter som består av fyrkantiga plattor. Backsplash-delen är fäst vid de fyrkantiga plattorna som är ordnade i en vinkel. Fruktdelen av backsplash hoppas kunna hålla dig underhållen när du lagar mat.

Denna bakstycke kan inspirera dig att leta efter andra modeller som är relaterade till matlagning, till exempel: B. kakor eller köksredskap.

Mysig toskansk matbacksplash

Mysig toskansk matbacksplash
Källa: smartsrl.net

Detta lyxiga kök har en enkel och mysig backplash. Du kan dra slutsatsen från detta om du jämför den femte idén med de tidigare. Backsplash ger en känsla av kontrast till köket.

Köket ser bra ut på grund av köksinredningen, taklampan och diskbänken. Backsplash innehåller fyrkantiga plattor som sträcker sig beroende på köksformationen.

En intressant punkt från bakplattan kommer från den ödmjuka kurvan i form av den triangelbaserade gränsen. Det enkla bakstycket gör det här köket mysigt totalt.

Magnifik backsplash av toskanska köket

Magnifik backsplash av toskanska köket
Källa: hgtv.com

Vem kan inte vara glad när de går in i ett kök med den underbara backplattan? Backsplash innehåller fyrkantiga brickor som ger en bra bild när de sätts ihop.

Bilden visar druvor, brödbitar, en plantage med ett berg som bakgrund. Det finns pelare som skyddar backsplash, åtminstone det är vad vi får från backsplash. Denna backsplash ser utsökt och bra ut i detta glamorösa kök.

Du kan stänga den känslan genom att titta på skåpen och lådorna. Det finns även djurdekorationer på köksfläkten.

Backsplash av utomhus toskansk mat

Backsplash av utomhus toskansk mat
Källa: westpapua.co

Det toskanska köket handlar inte bara om kakeldesign som ser vacker och vacker ut. Backsplashen av toskanska köket inkluderar också trä som ett av de bästa naturmaterialen som kan användas av allmänheten.

Du kan använda träskivor som visas på den här bilden. Träskivorna fungerar som en bänk för detta kök. Träskivorna sträcker sig från längst till vänster till höger och ser polerade och solida ut. Backsplash stöder den traditionella eldstaden som används här.

Denna backsplash utomhus i toskansk stil ser naturlig och mycket rymlig ut.

Avslappnad, toskansk matbacksplash

Avslappnad, toskansk matbacksplash
Källa: najwakitchen.com

Förutom vissa kakeldesigner och träslag kan stenar fungera som ett lämpligt medium för att skapa en backplash i toskansk stil. Den här bilden visar att du kan använda denna sub backsplash mockup för ditt utekök på baksidan av ditt hem.

Backsplashen är uppdelad i två delar. Det första beror på husets väggar som en backsplash för kaminen. Den andra (den spolande delen) använder stenar som är väl organiserade. Naturligtvis rengörs stenarna först.

Hela köket känns avslappnat. Den här modellen passar in i din plan att bjuda in vänner till en liten fest.

Modernt toskanskt kök backsplash

Modernt toskanskt kök backsplash
Källa: citycollegeinc.com

Vi erbjuder dig igen ett prov för den planerade backsplashen i toskansk stil över trä. Denna idé skiljer sig från den sjunde idén eftersom den här backplattan använder träskivor som ser mer polerade ut.

Träskivorna täcker uppifrån till köksbänkskivan. Denna Toscana-inspirerade backsplash är naturlig och varm och ger hela köket ett bekvämt och modernt utseende.

Naturligt toskanskt köksbacksplash

Naturligt toskanskt köksbacksplash
Källa: decoor.net

Råstenar i olika storlekar blir en backsplash för detta kök. Från superstor till liten är stenarna inte ordnade i något särskilt mönster. De fungerar också som en vägg för detta kök. Klipporna verkar naturliga eftersom de inte får ytterligare material för att stödja dem.

Den här Toscana-inspirerade backsplash-modellen kan hjälpa dig på lång sikt. Klipporna kan hålla länge. Allt du behöver göra är att vara försiktig när du rengör dem regelbundet.

Vi hoppas att du får mycket inspiration från denna köksbacksplash i toskansk stil. Välj en som inte kostar dig så mycket om du inte har en stor budget i åtanke för denna underbara klassiska design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*