Home / Hem / Defensiva avskräckande medel för att minska risken för inbrott

Defensiva avskräckande medel för att minska risken för inbrott

Inbrott och inbrott är allestädes närvarande risk, men om du förstår lite grundläggande psykologi finns det några åtgärder du kan använda som effektiva avskräckande medel, till exempel: Säkerhetsdörrar eller hemskyddssystem för att bekämpa detta beteende. När du förstår situationens verklighet kan du vidta åtgärder för att skydda ditt hem på ett adekvat sätt mot stöld och inkräktare.

Här är några motåtgärder för att minska risken för ett inbrott.

Skydda dina ingångspunkter

Det kan verka uppenbart, men en grundlig förståelse för där inkräktare troligen kommer in i ditt hem är nyckeln. Därefter vidtas åtgärder för att strikt och strikt skydda dessa områden. Det kan verka som om människor måste vara ganska modiga för att gå in i din ytterdörr för att råna dig, men det är faktiskt fortfarande den vanligaste ingången för inbrott. De andra är vanligtvis dina garageportar och bak / skjutdörrar.

Santa_Cruz_Style_Line_Windows Defensiv avskräckande för att minska risken för inbrott

Hur kan du fixa det? Lämna ALDRIG en nyckel under mattan till att börja med! Det näst viktigaste är att installera säkerhetsdörrar (särskilt på din ytterdörr, men ju fler dörrar desto bättre). Det säger sig självt att du alltid låser dörrarna. Ja, detta är sant när du är hemma (förmodligen ännu mer för att undvika en heminvasion). Andra effektiva hinder är att lägga till en spärr för extra säkerhet, samt att installera ett larmsystem och rörelsedetektor runt dessa viktiga ingångspunkter.

Gör ditt hem till ett mindre önskvärt resmål

Det har undersökts i stor utsträckning att de flesta tjuvar är opportunister som vanligtvis bara bryter in i ditt hem när risken för att fastna lätt uppvägs av belöningen. Detta hänvisar till Risk kontra belöningsparadigm inom kriminologi och straffrättsliga studier. I grund och botten gör du det inte lätt för inkräktare att komma in i ditt hem.

Lyser upp defensiva avskräckande medel för att minska risken för inbrott

Enligt en polis och expert inom området InbrottDet handlar om “lätt hit”. De flesta brottslingar letar efter “ett hus de snabbt kan bryta sig in i, ta något värdefullt och lämna utan att upptäckas.” Hur gör du ditt hem till ett mindre önskvärt resmål? Vilka avstötningsmedel är bäst för detta ändamål?

Låt först inte potentiella inkräktare utvärdera ”belöningen” för att komma in i ditt hem genom att göra dina ägodelar synliga för omvärlden. Du skulle ha hört frasen ”försök att inte förföra tjuvar” och det är alltid 100 procent att komma ihåg. Tänk på det få inbrottstjuven att arbeta för det. Se till att stänga dina gardiner, persienner etc. för att hindra brottslingar från att fönsterhandla på dig.

Några extra försiktighetsåtgärder för att vara på den säkra sidan

Vad mer kan du göra för att tänka utanför lådan när det gäller brottslingar? Dölj dina värdesaker på oväntade platser. Att lägga till en hundkompis i din hemmiljö är motiverad eftersom träning och buller har visat sig vara avgörande avskräckande. Lämna inte skräp ute på trottoaren och främja det faktum att du just har köpt en widescreen-TV. Undvik dessa “gröna lampor” för inbrott till varje pris.

Du bör antagligen också överväga att lägga upp de glada snaps eller “incheckningar” på Facebook så att världen vet att ditt hem nu sannolikt är ledigt under en längre tid. Och omdirigera din e-post. Det främsta som potentiella inkräktare ser upp är en överfull mängd post i din brevlåda eller nära din ytterdörr som en signal om att fortsätta.

Avstötningsmedel

Även om inbrott och inbrott är vanliga, finns det inget behov av att ge någon annan statistik. Efter att ha läst dessa artiklar kan du bli förvånad över hur lätt det kan vara att minska risken för inbrott. Använd sunt förnuft, använd rätt utrustning och kanske till och med “Tänk som en brottsling” för att bäst stöta bort tjuvar och inkräktare från din egendom.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*