Home / Hem / Hemmålningsidéer för hösten

Hemmålningsidéer för hösten

Höst är den perfekta tiden på året för att måla ditt hem igen.

När du är redo att börja om är en ny färgfärg perfekt för förvirring.

Oavsett om du vill måla insidan, utsidan eller båda, här är några idéer för inspiration.

Få inspiration från höstfärger

Om ditt hem ser lite monotont ut kanske du är intresserad av att krydda saker med djärva färger.

Om du kämpar för att välja en underbar ny färg för ett rum, ta bara lite inspiration från höstens naturliga färger. Oavsett om du går efter djupt guld, rikt rött eller delikat lila, kan du förvandla ditt hem helt enkelt genom att titta på naturen.

Välj ametist

Amethyst hemmålningsidéer för hösten

Rik lila ser fantastisk ut i vilket hem som helst och erbjuder en oväntad färgfärg utan att överdriva det.

Om du vill vara extra djärv är ett vardagsrum med ametisttoner ett överraskande alternativ som omedelbart kommer att fånga alla besökares uppmärksamhet. För att tona ner det lite, lägg till mjuka neutraler för accentbitar.

Lägg till texturer

Om dina väggar är lite glansiga, pumpa upp dem genom att lägga till struktur.

Detta kan vara lite knepigt för de flesta. Så om du vill prova strukturerade väggar, kontakta ett kvalificerat målningsföretag.

De flesta professionella målare kan hantera en mängd olika problem HemmålningsprojektSå var noga med att fråga om du har erfarenhet av att applicera texturer.

Gör den grå

grå vardagsrum hem målning idéer för hösten

De flesta tänker på grå som en dyster färg, men det kan ha en trevlig, lugnande effekt på ett vardagsrum, kontor eller sovrum. Om du letar efter en mjuk färg för att byta rum är duvgrå ett utmärkt val.

Det är en mångsidig färg som är subtil och blir en trend också – varm grå kan ses överallt från kläder till accessoarer.

Om du tvekar att glänsa över ett rum i ditt hem med duvgrå, kom ihåg att du kan lägga till personlighet med färgglada accenter. Till exempel i en grå vardagsrumRosa färgade kuddar eller metallspeglar ger variation.

Djupa mockaväggar

Om du letar efter den perfekta färgen för att dekorera väggarna i ditt vardagsrum eller kök kan du inte gå fel med djup mocka. Mörkbrun är en djärv färg som fortfarande är elegant och fungerar bra i nästan alla hushåll.

Det ser ännu bättre ut i kombination med ljusa tillbehör som en vit soffa eller guldkuddar. Även om du byter möbler och tillbehör ofta kommer de att se fantastiska ut när de kombineras med en klassisk neutral färg.

Mörkt espressokontor

Bruna hemmakontorsmålningar för hösten

Om ditt hemmakontor inte har rätt färg för att uppmuntra koncentration, välj ett ståtligt och sofistikerat val.

Istället för att gå efter en ljusare färg kan espresso vara det perfekta alternativet. Espresso ger omedelbart ett rum en elegans och ser professionell ut utan att se imponerande ut.

Om du vill prova den färgade espresson i ett område bredvid ett kontor eller en studie ser ett sovrum ut som vackert i denna djupa, rika nyans.

Höst är en fantastisk tid på året för att bli kreativ med ditt hems färgschema. Om du funderar på att ta in ett team av målare för att få jobbet gjort, spendera lite tid på att bläddra igenom heminredningstidningar eller bläddra i Pinterest för att få en uppfattning om hur dessa förslag ser ut.

När ditt hem är dekorerat med en ny färgfärg kommer du troligen att bli förvånad över hur stor skillnad en enkel färgfärg kan göra. När du är redo, kontakta ditt hemförbättringsföretag och få en offert.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*