Home / Hem / Tommy Bahama Dekorationsidéer
Tommy Bahama Dekorationsidéer

Tommy Bahama Dekorationsidéer

Tommy Bahama Dekorationsidéer

Tommy Bahama är ett företag som ägnar sig åt att tillhandahålla varor som representerar ”livet på ön”. Det är ett liv utan tryck som ansluter sig till livets enkla glädje och att förstå livet med världens rytmer. Du kan njuta av havet, spela en runda golf med vänner eller bara gå tillbaka och koppla av i ditt eget vardagsrum.

Passande heminredning till livsstilen

Vilken typ av möbler som säger “komfort” beror ofta på din livsstil. Om du är den typ av person som uppskattar textur och en bekväm plats att göra ett uttalande eller har möbler att matcha, kommer ditt hem att ha någon form av eklektisk känsla. Om du är en person som gillar att sträva efter att matcha saker, samordna färger eller ett allmänt dekorationsämne, kommer denna önskan att påverka ditt val av möbler och utrustning. Ibland använder människor sitt hem för att visa sina passioner, till exempel som en baseballfan eller en konstälskare. Dessa saker kan till och med smyga in om du inte riktigt tänker på dem – spendera tillräckligt med tid på dem, och din plats kommer att spegla dem.

Delade rum kontra personliga utrymmen

Om du har en familj kan du behöva ge skydd för andras smak. Ditt vardagsrum, kök och matplats kan behöva återspegla den kombinerade smaken. Neutrala färger, glada väggbehandlingar och allmänt praktiska föremål kan känneteckna gemensamma rum och samtidigt utstråla den högsta komfortatmosfären. Å andra sidan kan du ge tonåringarna i din familj lite utrymme för att dekorera sina rum och ge dem möjlighet att uttrycka sig i utrymmen som inte behöver delas. Tommy Bahama-interiören ger dig många möjligheter att utveckla ett bekvämt möblerat hem som har både delade och privata utrymmen och säger ”Välkommen hem. Luta dig tillbaka och ta en last. ”God smak och komfort kan verkligen gå hand i hand. Nedan följer tio exempel på hur du kan uppgradera ditt hem med dekorationsidéer från Tommy Bahama.

Utökbart bord

Detta tamarindfärgade bord passar bra till alla stora mörka mattor och lägger till inredningen i matsalen. Detta bord erbjuder plats för upp till tio personer och kan vara upp till 30 cm långt för speciella tillfällen. Benen har en roterad träsnitt så att de kan arbeta med många traditionella stilar och ljusstakar på bordet.


Konfigurerbart vardagsrum

Denna uppsättning ger ditt rum en modern stil med sina två över två mönster. Ramen är gjord av massivt trä, så den fungerar bra på alla ljusgolv. Medan de grå tygerna ger en mörkare ton till en benvit väggfärg, eller lägger till ett mörkare bord och dekor till båda. Den naturliga finishen gör att du kan arbeta med en modern stil.


Club matbord

Detta bord är perfekt för ditt rum i tropisk stil. Körsbärsträfärgen passar bra till utomhusteman eller utomhus på din uteplats eller vid poolen. När detta bord är omgivet av ljusgröna växter framhäver det båda och skapar en paradisö på ön. När bordet är helt utsträckt kan det ta plats för tio personer och ger en varm känsla till varje möte eller sammankomst.


Kustsoffa

En beige soffa lägger mycket till ett rum som kan skapa ett ljust utseende eller gå som den perfekta kontrasten med en mörk nyans i trä. Trästöd och armpaneler har en Palm Coast-färg i sitt flätade utseende och ger ett glatt medium för sina färger. Dess ljusa färg och lyster förstärks av naturligt solljus.


Entrétak

Med en mörk traditionell snitt har denna säng en kunglig brittisk design. De mörka tonerna passar bra i ett ljust rum eller kan ge smak till ett modernt sovrum med faner. Den övre stolpen kan tas bort om det behövs eller önskas för att öka synligheten. Denna säng är tillräckligt stor för att en queen size-madrass ska passa bekvämt.


Matbord

Detta bord är en mörk nyans av trä med elegans och stil. Basen har en platt bräda mittemot för dem som behöver lyfta fötterna lite utan att blockera andra. Stolarna matchar bordet med sin mörka träton och vävda mesh rygg och sidor. Denna bit fungerar bra på lättare golv, vilket gör att den verkligen sticker ut.


Canopy konfigurerbar sovrumsset

Den mörkbruna tonen i denna uppsättning kan ge rummet en stark närvaro. Himmelssängen har samma ton som de andra delarna och de smälter samman. Satsen innehåller ett antal byråer med utförligt utförande. Varje bit skriker elegans och kvalitet och kan avsluta ett tomt utrymme på nolltid.


Panelsäng

En ljus träton och faner ger denna säng en tropisk känsla av hög kvalitet i alla ljusa sovrum. De strukturerade bambubenen ger en hög elegans, liksom de rundade stolparna på varje ben. Lampakanai-tyget ger ett starkt uttalande


Tvådelat soffbord

Kaffesatsen är gjord av mycket mörkt trä och utgör en fin kontrast till ett ljust golv eller marmorgolv. Nitarna på gränsen ger dig en känsla av adel med denna uppsättning kontrasterad med valnötfinishen. Sidobordet har två lådor för extra förvaringsutrymme samt en låda i soffbordet.


52 ”TV-stativ

Detta TV-stativ i lönn är öppet och tropiskt. TV-stativet har en stark bambustruktur på benen och kroppen och fungerar bra för alla lättare hemuppställningar. Det fungerar bra om du också vill göra känslan ljusare på mörka trägolv. De två hyllorna har en öppen front så att du kan se vad som är inne genom trädörrarna.


Tommy Bahama Island Möbler & Dekorationer - Kustnära.
Tommy Bahama Style Decorating |  Samla Samla detta nu för senare.
Tommy Bahama Island Möbler & Dekorationer - Kustnära.
Tommy Bahama Island Möbler & Dekorationer - Kustnära.
Tommy Bahama Island Möbler & inredningssamlingar |  Tropiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*