Home / Dekor / Shabby Chic vardagsrumsidéer
Shabby Chic vardagsrumsidéer

Shabby Chic vardagsrumsidéer

SHABBY CHIC Vardagsrumsidéer – Shabby chic vardagsrum är oemotståndlig inredning. Naturligt, romantiskt, klassiskt och vackert. De fyra attributen är bland de populära drag som är förknippade med sjaskiga eleganta vardagsrumsstilar.

Detta vardagsrumskoncept är nära förknippat med tjejer tack vare de mjuka och pastellfärger som många tjejer föredrar. Om du vill göra detta vardagsrumskoncept till verklighet måste du kombinera ljusa färger för möbler och utrymme.

Trevligt rymligt shabby chic vardagsrum

1. Trevligt rymligt shabby chic vardagsrum.  Källa: Overstock.com

Om du inte har ett specifikt tema för ett sub-shabby chic vardagsrum, kom bara ihåg den typiska möbelstilen för denna rumsmodell. Klassisk förvaring med skänk och färgglada, mjuka kuddar är bland de rumsdekorationer som kännetecknar vardagsrumstemat.

Trägolv, vardagsrumsväggar målade vita och genomskinliga vita gardiner understryker den vackra vintage atmosfären på plats. Med en stor blommamatta över huvudkontoret ser vardagsrummet vackert ut.

En annan pluspunkt är att det här vardagsrummet erbjuder ledigt utrymme för omfattande visning.

Grönt sjaskigt vardagsrum

Grönt sjaskigt vardagsrum.  Källa: decoholic.org

Ett grönt shabby chic vardagsrum har plats för dig som älskar trädgårdsskötsel och vintagestil. Kombinera de två elementen i vardagsrummet. Välj återvunna trämaterial för den klassiska stolen, skrivbordet och bordet, som showen visar.

Häng en stor dekorativ lampa för att försköna vardagsrummet med ett trätak som värmer upp platsen. Stora vitmålade fönster med inringade juldekorationer ger vackra detaljer.

Och naturligtvis är färska växter ett måste för detta undertema. Vitt och grönt skapar en traditionell och fräsch atmosfär här.

Sjaskigt vardagsrum med blå inslag

Shabby chic vardagsrum med blå detaljer.  Källa: idealhome.co.uk

Låt oss ta blått till den tredje av de tio shabby chic vardagsrumsidéerna. Den här färgen ger en väldigt fin twist till det shabby-chic vardagsrummet, som oftast är insvept i vitt. Välj snarare mjukblått för att bäst blanda det med vitt för en pastellfärgad look som ofta förknippas med tonen.

Glöm inte att sätta in slitna eller gamla möbler för ett shabby chic element. Högt, klassiskt skåp ger en mer klassisk ton till vardagsrummet. Applicera mjukt eller ljusblått på vardagsrumsväggen och en stol eller soffgrupp.

Sammantaget ser vardagsrummet lugnt och livligt ut.

Verandainspirerat shabby chic vardagsrum

Verandainspirerat shabby chic vardagsrum.  Källa: backtobasicliving.com

Kommer du ihåg de gamla dagar då en soffa eller soffgrupp inte fanns tillgänglig? Idén kan börja ditt shabby chic vardagsrum. Ta en verandablick tillbaka i tiden med en lång, återvunnen träbänk toppad med ett blekt bord.

Välj träfönstret med avtagbar vit målning och korroderat litet vitt skrivbord. Trägolv målade i vitt förstärker den sjaskiga chic tonen. Applicera även vitt på vardagsrummet.

Placera blommor för att försköna vardagsrummet så att det inte ser för slitet ut.

Rustikt sjaskigt vardagsrum

Rustikt sjaskigt vardagsrum.  Källa: Lonny.com

Den femte idén kombinerar rustika element med shabby chic. I grund och botten leder blandningen av de två elementen till en traditionell och jordfärgad interiörmodell. Med en liten budget kan du förverkliga detta delämne.

Välj trägolv, träbord och högar av trä för att placera den långa, mycket bekväma sittgruppen. För shabby chic-läge, låt vardagsrumsväggen vara exponerad och måla den vit.

Färska växter på det mindre skrivbordet och hängande växter fräschar upp utrymmet, vilket kan vara ett bra alternativ för din studiolägenhet.

Riktigt shabby chic vardagsrum

Riktigt shabby chic vardagsrum.  Källa: Pinterest

Det tar inte riktigt hög budget för att skapa ett riktigt litet chic vardagsrum. Bilden visar ett av exemplen på verklig shabby chic. Vad vi menar med denna riktiga shabby chic är att rummet främst hålls helt i vitt.

Slitna träväggar och dörrar ger definitivt sjaskiga eleganta element. Även fönstren är halvt korroderade, vilket antyder hur gammalt vardagsrummet ser ut. Trots det otydliga utseendet bjuder en stor, super bekväm soffa, som vi ser här, alla att sitta ner.

Det är väldigt enkelt för en illa chic plats.

Kompakt shabby chic vardagsrum

Kompakt shabby chic vardagsrum.  Källa: idealhome.co.uk

Det är bäst att göra detta sjunde tips med massor av detaljer och rumsdekorationer. Så länge du kan ordna och städa upp dem ordentligt kommer den kompakta lilla chic att se vacker och användbar ut.

Som förklarats i tidigare idéer kan du få shabby chic element genom ett blekt träskrivbord, vilket framgår av bilden. Vit stor soffa och vitmålade väggar blir grundkravet för vardagsrumsmodellen.

Efter det kan du fylla utrymmet. Häng familjeporträtt på väggarna i rummet, lägg en bricka med söta koppar och blommor på skrivbordet. Böcker, tidskrifter, gamla telefoner är coola extrafunktioner.

Blommigt sjaskigt vardagsrum

Blommigt sjaskigt vardagsrum.  Källa: Pinterest

En blommönster är ett av de sjaskiga chic elementen. Du kan använda detta undertema för att skapa ett shabby-chic vardagsrum med en feminin touch. Detta är särskilt lämpligt för tjejer som vill chatta med andra tjejer.

Kombinera vitt och rosa för att uppnå denna rumsstil. Rosa blommig soffuppsättning blir betydande möbler för stilen med färska rosa blommor för att lukta fläcken. Glöm inte den shabby chic aspekten som kommer från det vita, slitna bordet och den öppna hyllan.

Landskap shabby chic vardagsrum

Landskap shabby chic vardagsrum.  Källa: tierraeste.com

Förvandla en liten del av ditt vardagsrum till denna nostalgiska och bekväma shabby chic plats i landet. Kliv in i slitna, vitmålade dörrar som väggdekoration för att hänga den gröna sockbaserade vasen på bilden.

Du kan måla väggarna i rummet bruna för att ersätta vita. Som ett alternativ kommer ett vitt element från taket och klädseln i rummet som omsluter soffan och skrivbordet framför det.

En stoppad soffa är en av de shabby chic accenterna som gör att rummet ser klassiskt ut.

Shabby chic vardagsrum på en budget

Shabby chic vardagsrum på en budget.  Källa: PrinceGeorges.org

De slutgiltiga idéerna i det shabby chic vardagsrummet inbjuder dig att leta efter återvunna möbler och dekorationer. Några av proverna inkluderar korroderade hatthängare, förvaringsfodral och blekt skrivbord som bilden visar.

Få mer shabby chic med en vit soffa med vaddering för en vintage touch och vita kuddar för att slutföra den. Måla vardagsrumsväggarna vita för att lägga till shabby chic overall.

Så vilken shabby chic vardagsrumsidé passar din budget?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*