Home / Hem / Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)
Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Ombyggnad av ditt badrum kan vara ett mycket spännande och nervöst projekt.

När arbetet går från design till verklighet kan det ta över ditt dagliga liv och leda till störningar.

Slutresultatet – ett vackert och avkopplande badrum – är dock värt alla besvär du kan stöta på.

Här är några enkla riktlinjer som gör det enklare att bygga ditt badrum.

planera

Kök-5 badrumsrenoveringstips och idéer att använda (26 bilder)

Se till att du förstår behoven hos varje person i hushållet när du planerar ditt badrum. Det är viktigt att inte bara titta på din nuvarande situation utan också att tänka på framtiden.

Kommer dina döttrar att vara tonåringar de närmaste åren? Delar pojkar och tjejer rummet? Finns det en äldre familjemedlem som kommer att använda detta badrum? Det här är alla frågor du bör tänka på när du väljer förvaring, golv, kakel och inredning.

73415888071 Tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

Familjer har särskilda behov för sina badrum. De kan innehålla leksaksförvaring samt trappstolar och tillgängligt förvaring på barnnivå. Omvänt kan vuxna hushåll kräva olika typer av förvaring, och badrumets allmänna utseende och funktionalitet kan skilja sig från familjen.

Hushåll endast för vuxna kan välja lyxigare ytor eftersom de oundvikligen har mindre trafik och slitage.

design

73415878602 tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

Badrummen har den distinkta fördelen att de kan flyta med resten av huset eller vara en ö fylld med glänsande armaturer och okonventionella plattor.

Att välja fixturen som speglar din stil och ditt badrums utseende kan vara mycket underhållande.

73415897919 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Medan de flesta lampor finns i traditionella färger, kan vissa vara helt funky och lägga till en bit kreativitet vart du vill.

Glas i ett badrum kan vara ett viktigt inslag för att sätta tonen. Vissa människor kanske vill ha frostat glas till duschdörrarna medan andra vill skapa en duschskärm av olika material som trä.

73415906711 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Att välja rätt material för ditt projekt kan ta tid och fantasi, men inspiration finns överallt. Även att välja rätt duschhuvud som får dig att känna att du letar efter kan ta lite forskning och rekommendationer.

Gör-det-själv-badrum

Många väljer att bygga sitt badrum själva. Det viktigaste du kan göra när du tar den här rutten är att skapa en realistisk och omfattande budget.

73415916416 tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

Du bör ta med kostnaden för allt material samt kostnaden för att hyra professionella rörmokare för specifika delar till dem. Du bör alltid utvärdera kostnaden för dessa tjänster innan du startar ett projekt. I huvudsak vill du undvika överraskningar så mycket som möjligt.

Hårdvaruaspekterna i ditt badrum är mycket viktiga, men det är dina golv och väggar som för samman ditt nya badrum. Att välja tillbehör och förvaringsutrymme för att komplettera det utseende du vill skapa är också mycket viktigt.

73415926847 Tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

Oavsett om du bara vill byta ut några delar eller flytta dem alla, bör du mäta noggrant och förstå vart alla fixturer kommer att gå i ditt nya badrum. Glöm inte att sätta säkerhets- och kvalitetsmaterial framför alla andra överväganden.

Om du behöver råd från en erfaren rörmokare, se till att söka efter dem. Du vill se till att din dränering är tillräcklig och att ditt fodral och surfplatta är kompatibla med varandra. Du måste också vara mycket försiktig så att kranarna runt badrummet tillhör samma familj för att skapa ett sammanhängande utseende. Du kan behöva använda företag som Dräneringstjänster för fullstora projekt som kräver experthjälp.

Viktiga tips

Tänk på alla familjemedlemmar när du planerar. Säkerhet är det främsta problemet och bör återspeglas i allt från kakel till golv till belysning.

73416226527 Tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

Försök att arbeta med den befintliga infrastrukturen för att hålla din ansträngning och budget under kontroll. Undvik att byta handfat eller koppla om hela badrummet om du kan. Ibland är detta omöjligt, men att flytta till en annan plats kan vara mycket kostsamt och besvärligt.

Windows förbises ofta, men du vill se till att du använder dem för att maximera solljuset samtidigt som du behåller integriteten i badrummet.

73416237393 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

De bästa badrumsdesignerna erbjuder olika förvaringsalternativ. Skåp, hyllor, papperskorgar, lådor etc. är användbara för att badrummet ska tillgodose alla familjemedlemmars behov. Om du har små barn, se till att boendet är utformat för att passa deras tillhörigheter i höjd. inklusive förvaring av leksaker.

Om du har utrymme och behov, överväga både en dusch och ett badkar. Även om detta kräver en större planlösning kan minst två familjemedlemmar kunna använda badrummet samtidigt. Om du har en stor familj kan en extra garderob i badrummet vara mycket användbar.

73416250032 tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Låt inte det hindra dig från att njuta av ett nytt och föryngrat badrum i ditt hem när du bygger om ett badrum. Bestäm dina önskemål och behov samt din budget och dina tidsbegränsningar och skapa en realistisk plan för renoveringen. Om du kan vara flexibel när du håller dig på rätt spår är du garanterad en oas i ditt eget hem.

73416260570 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

73416271482 Tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

73416281334 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

73416291209 tips och idéer för ombyggnad av badrum (26 bilder)

Idéer för badrumsrenovering du borde försöka

Vilken del av huset måste ha den friskhet vi behöver? … Ja, badrummet! Var och en av oss känner sig utmattad att komma hem varje dag efter en lång dag på samma kontor, och hur många av oss vill inte koppla av i ett väldesignat badrum?

Du kan hitta inspiration till ditt eget inspirerande badrum i detta galleri med 33 foton i olika stilar. Genom att kombinera idéerna från kända designers kan du få din badenergi och ändra sitt utseende. Låt oss skapa ett zentempel i våra hem.

77376761753 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Nu kan du säga adjö till dåliga nätter och göra dem till sagokvällar med bara några få inredningsidéer.

Som du kan se bör inte alla bad ha havsutsikt så att du mår bättre. Denna känsla uppnås omedelbart med några ljus eller doftpennor och framför allt väl ordnade dekorationer. Låt dina drömmar bli sanna!

En badrumsrenovering är ett smart sätt att tillföra värde till ditt hem utan att bryta banken. Så länge dina armaturer är i god form och du är nöjd med layouten, finns det några enkla saker du kan göra för att göra ditt badrum från illaluktande till svettigt.

77376717359 Tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

För det första är färg det snabbaste, billigaste sättet att starta din makeover. Neutrala färger är det säkraste valet för ditt hems skönhet och återförsäljning.

Välj blanka färger i grått, beige, grädde eller brunt för enkel rengöring. Målningsbar tapet eller paneler är ett annat bra alternativ om dina väggar är ojämna eller skadade.

77376725172 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Beroende på slitage på dina fåfängor och skåp kanske du vill måla dessa delar också. Skåpåteruppbyggnadssatser finns i alla större hårdvaruaffärer och kommer att göra underverk på trä- eller laminatytor. Återigen, håll dig till neutrala färger i samma färgfamilj som dina väggar, eventuellt en nyans eller två mörkare för extra kontrast. Ljusa vita skåp är också mycket populära just nu för ett mycket fräscht och rent utseende.

77376733733 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Därefter rekommenderar jag att du byter botten. Kakel är tidlös, men om du tjänar pengar kan du använda vinylplattor eller linoleum för att efterlikna kakelkänslan.

Ett annat bra alternativ är laminatgolv med trä- eller kakelutseende. Alla dessa alternativ är perfekta för vattentålighet. Återigen, se till att ditt golv har samma neutrala nyans som dina väggar och skåp.

77376741926 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

Välj slutligen din favoritfärg och bli galen på dina tillbehör! Skaffa dig en fantastisk duschdraperi i din accentfärg, matchande handdukar, tvålar, ljus och mattor. Häng några unika handdukhakar på väggarna och kanske ett litet konstverk som visar din accentfärg.

Renovera ditt badrum är komplett och redo för dig att njuta av! Men om du skulle behöva sälja ditt hem i framtiden; Ditt badrum är också fastigheter redo för potentiella köpare. Om du behöver inspiration, kolla in dessa badrumsrenoveringsidéer.

77376860002 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

77376874464 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

77376887878 Tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

77376899931 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

77376961754 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

77376984770 Tips och idéer för ombyggnad av badrummet (26 bilder)

77376997564 Tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)

77377012389 Tips och idéer för badrumsrenovering (26 bilder)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*