Home / Hem / Tips för att skapa de bästa designerna för utomhus- och bakgårdskök

Tips för att skapa de bästa designerna för utomhus- och bakgårdskök

Letar du efter en slående och unik förlängning av huset?

Även om utekök inte är en nödvändighet eller en vanlig händelse, kan de vara det perfekta sommartillskottet till ditt hemdesign.

Om du använder rätt tips för att utforma det bästa uteköket kan du komma med massor av bra idéer som gör detta utrymme till ett roligt och fantastiskt område.

Tips för att designa de bästa designen för utekök och bakgårdskök-1 Tips för att designa de bästa designen för utekök och bakgårdskökBildkälla: Clarke Appliance Showrooms

Först fokusera på funktionen

Om du undrar hur man bygger ett utekök måste du veta vad syftet med detta utrymme kommer att vara eftersom olika syften har olika krav. För en kock i utbildning är huvudfokus på utrustningen, och layout och material kommer också att vara mycket viktigt. De viktigaste sakerna kan vara annorlunda om du funderar på att koppla av – till exempel ett litet satellitkök. För middagsslagstyperna finns det alltid de förberedelser, tydliga matlagningszoner som du bör tänka på. Oavsett vad du väljer, dekorera därefter.

Tips för att designa de bästa designen för utekök och bakgårdskök-2 Tips för att designa de bästa designen för utekök och bakgårdskökBildkälla: HEMFÖRBÄTTRINGSGRUPP, Inc.

Platsen

Eftersom detta är ett utomhusområde är det viktigt att tänka på vind, skugga och sol i området. Du måste också överväga tillgång till funktioner som gräsmatta eller pool. Människor placerar sina utekök nära sitt hus eftersom det är lättare att få allt du behöver när huset ligger i närheten, eftersom det också gör det lättare att transportera mat och annat material.

Tips för att designa de bästa designerna för utomhus- och bakgårdsköken-3 tips för att designa de bästa utomhus- och bakgårdsköksdesignernaBildkälla: Frederick + Frederick Architects

Se sig om

Det är bäst om ditt utekök matchar huset eftersom det oundvikligen är en del av det. Använd material som är kompatibla med hela landskapet. Använd samma ornament och stenar som användes i landskapet och hemmet. Det är bra att ha budget, men var försiktig. Till exempel är stuckatur ett bra, lättanvänt material som är billigt. Om du bara använder det här materialet till uteköket kommer det oundvikligen att finnas en märkbar skillnad.

Tips för att designa de bästa designerna för utomhus- och bakgårdsköken-4 tips för att designa de bästa köksdesignerna utomhus och bakgårdBildkälla: Collins Group / JDP Design

Valet av apparater påverkar köksstorleken

Det är inte svårt att komma med en bra designplan och ordna all utrustning du behöver i en kompatibel ordning, med tanke på det utrymme de tar upp. Du kanske vill använda lite kyl- och köksredskap, liksom något som uppfyller dina underhållningsbehov. Se till att det finns tillräckligt med utrymme mellan elementen för att säkerställa god kompatibilitet mellan elementen. Grillen tar sin plats så se till att du lämnar något på varje sida; Du kan placera verktyg och tallrikar där.

Tips för att designa de bästa köksdesignerna utomhus och bakgård 5 tips för att designa de bästa köksdesignerna utomhus och bakgårdKälla: AKL Designer Kitchens

Rätt material

Tror du att materialen du tänker på kommer att klara vädret i ditt klimat? Hållbarhet är mycket viktigt här eftersom val av ett slitstarkt material som sten, skiffer, stuckatur, kakel och rostfritt stål knappast påverkar ditt kök beroende på väderförhållanden. Välj hårdvara och arbetsytor som fungerar bra utomhus. När du bygger ett kök på ett däck, se till att det kan bära sin vikt bara för att vara säker.

Tips för att designa de bästa utomhus- och bakköksdesignerna 6 tips för att designa de bästa köksdesignerna utomhus och bakgårdBildkälla: McCaleb konstruktion

Tillräcklig förvaring

Utomhuskök fungerar på samma sätt som inomhuskök, eftersom de kräver mycket utrymme för att rymma alla verktyg och förnödenheter. När du gör ett utekök måste samma typer av förvaring göras av ett material som är tåligt och vattentätt eftersom de är utomhus. Eliminera röran med skåp och bänkskivor och skapa ett friskt och elegant utseende genom att kombinera dem med golvet. Du kan uppnå ett riktigt modernt och modernt utseende genom att välja diskar och skåp av sten och stål.

Tips för att designa de bästa designerna för utomhus- och bakgårdsköken-7 tips för att designa de bästa utomhus- och bakgårdsköksdesignernaBildkälla: AquaTerra utomhus

Låt ljuset fylla rummet

Människor glömmer ofta att även om utrymmet är utomhus behöver det definitivt mycket ljus. Ljus arbetsbelysning är användbar för att hålla reda på maten du lagar mat på din grill. Medan belysningsarbetsplatser är den viktigaste delen, bör du lägga dekorativa ljus till atmosfären när du dekorerar ett utekök som fungerar som en matplats. En bra idé är att få ljus som är dimbara och justerbara för att perfekt manipulera det humör du vill avge.

Tips för att designa de bästa designerna för utomhus- och bakgårdsköken-8 tips för att designa de bästa köksdesignerna utomhus och bakgårdBildkälla: Frankel Building Group

Uttag

Du behöver elektricitet för enheterna och lamporna, särskilt om du planerar att ditt utomhuskök ska vara fristående. Att placera ett eluttag nära det område där mest matlagning och el förbrukas ger dig tillräckligt med kraft för att arbeta på vilket sätt du vill, dag eller natt.

Tips för att designa de bästa designen för utomhus- och bakgårdsköken-9 tips för att designa de bästa utomhus- och bakgårdsköksdesignernaBildkälla: Christopher Burton Homes, Inc.

Lek med atmosfären

I ett utekök kan du laga mat och äta på ett trevligt sätt och samtidigt tillbringa trevliga stunder med familj och vänner. Det ger en bekväm miljö för uteservering. Med bord, stolar och dekorationer i kombination med perfekt belysning kan du göra detta utrymme till fokus för dina sommaraktiviteter.

Tips för att designa de bästa designen för utomhus- och bakgårdsköken-10 tips för att designa de bästa köksdesignerna utomhus och bakgårdBildkälla: Bakgård byggare

Välj möbler som är tåliga och tål skador orsakade av väderförhållanden. Använd ett stort bord som du kan använda som matbord eller buffé och välj stolar som passar ditt bord och som kan staplas och läggas bort på vintern. Om du vill prova något lite mer intressant kan en damm eller fontän vara något för dig. Vissa människor tänker till och med på att installera tv-apparater.

För många prickiga dekorationer ser inte bra ut i små bakgårdar. Anpassa därför dekorationerna med praktisk användning genom god organisation. Prova till exempel att bygga en grillö. Det finns ett stort antal bakgårdsköksdesigner där ute, så var noga med att prova några!

Inkludera mini-enheter

Du vill antagligen inte dricka och mata alla dina gäster under långa perioder. en måltid räcker precis. För att göra detta, använd enheter med ett litet utrymme, eftersom de använder lite energi, tar lite utrymme och är mycket överkomliga.

Tips för att designa de bästa designerna för kök utomhus och bakgård-11 Tips för att designa de bästa köksdesignerna utomhus och bakgårdBildkälla: Anthony Albert Studios

Ger inomhuskomforten utanför

Ett sätt att skydda ditt utomhusutrymme från de hårda väderförhållandena är att bygga en pergola eller högt tak över den. På så sätt kan du laga mat även när det är för varmt eller regnar. Ett stentak eller paraplyer kan vara precis vad du behöver för att ha det perfekta skyddet du behöver. Använd värmelampor och eventuellt även en eldstad om ditt område är kallt. I hetare områden fungerar fläkten och sprayen bra.

Tips för att designa de bästa designerna för kök utomhus och bakgård-12 Tips för att designa de bästa köksdesignerna utomhus och bakgårdBildkälla: Tidslinje design

Om du har ett felproblem kan ett nät eller en mekanisk enhet hjälpa dig att bli av med alla irriterande flugor och myggor. Belysning är viktigt eftersom det inte bara är en tidsförlängare utan också en säkerhetsåtgärd.

Sammanfattning

Det är inte lätt att installera alla apparater, men det finns många proffs som kan hjälpa dig med detta problem. Ditt jobb är att göra valet i termer av färg, design, material, plats och stil på rummet. Även om du själv kan välja möblerna och dess design, kräver den tekniska delen en specialist. Glöm inte att det viktigaste kännetecknet för ett utekök är praktiskt och funktionellt. Du bör därför fokusera på att göra utrymmet avkopplande och användarvänligt. Färger inspirerade av naturen passar alltid bra tillsammans.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*