Home / Dekor / Blå och vita badrumsidéer
Blå och vita badrumsidéer

Blå och vita badrumsidéer

BLÅ OCH VIT BADRUMSIDÉ – Blå och vitt är två färger som lyser upp ditt badrum. Även om blått är färgat är det ett neutralt kön, vilket innebär att både män och kvinnor älskar det.

Artikeln kommer att undersöka 10 underbara badrumsutseende som kombinerar färgerna. Idén är användbar för de flesta av oss eftersom vi tror att det är ingen stor sak att hitta blå och vit keramik. Så här är de:

Trevligt blått och vitt badrum

Trevligt badrum i blått och vitt
Källa: moneycrashers.com

Att dekorera ett litet badrum är inte alltid lätt. Den första rekommendationen gör jobbet mycket bra eftersom badrummet ser snyggt och ljust ut. Du kan ändra de blå och vita nivåerna för att passa din smak. Det räcker för en mycket enkel förändring.

Vitt har mer utrymme än blått. Badrummet väljer den mjuka blå tonen för den blåaktiga nyansen. Den vitaktiga nyansen antar kreativa former, som de rektangulära plattorna och panelerna.

Badrummet förblir sött med blommorna som fyller hörnet och spegeln som fungerar som ett förråd.

Elegant blått och vitt badrum

Elegant blått och vitt badrum
Källa: godecorus.com

I vårt andra exempel väljs blå nyans som ser ljus ut och nästan liknar vit. Den blå nyansen är lämplig för dig som skapar en lido. Den blå färgen gör att lido ser naturlig ut.

Som i det första exemplet väljer badrummet en mer vitaktig nyans än den blåaktig. Du kan se att fåfänga och badkar ser vit ut. Strandstilen kommer från tångkorgen, den återvunna lådan och de färska bladen.

Det unika är att badrummet ommålade lådan med blått och placerade den söta vasen för att lägga till de blåaktiga accenterna.

Soligt blått och vitt badrum

Soligt blått och vitt badrum
Källa: nebldgsupply.com

En ljusblå och vit badrumsmix leder till detta soliga och fräscha badrum. Badrummet har en ny blå nyans som du kan träna. Färgerna gör badrummet så bekvämt i det stora utrymmet.

Dessutom behåller badrummet den rymliga känslan. Badrummet har plats för badkaret, skåpet och det minimalistiska handfatet. För dekoration placerar badrummet vita blommor och vägglampmodellen.

Vi tror verkligen att den soliga atmosfären kan leva upp din morgon, speciellt om du har mycket arbete att göra på kontoret.

Beundransvärt blått och vitt badrum

Beundransvärt blått och vitt badrum
Källa: decoist.com

En ljusblå nyans som denna talar mer än bara att ditt badrum känns mjukt. Vi känner att badrummet ser levande ut, särskilt för de blåaktiga små plattorna. De ser lite ljusa ut vilket gör att badrummet ser uppfriskande ut.

Den blå färgen kallas faktiskt turkos. Skuggan härrör från färgen på vattnet i havet, som förblir orört och rent. Förutom aspekten beundrar vi att badrummet ommålar den klassiska fåfänga som ligger under diskbänken.

Stäng den vita gardinen så att du verkligen kan njuta av morgonbadet och känna solljuset samtidigt.

Elegant blått och vitt badrum

Elegant blått och vitt badrum
Källa: roomenia.com

Den blå nyansen appliceras fortfarande i turkos. Badrummet väljer en modern design för att göra rättvisa åt det lilla området. Vi kommer att komplettera badrummet så smal med duschområdet som fyller hörnet.

Med glasdörren ser duschområdet smalt och trendigt ut samtidigt. Badrummet har också ett badkar. För att inte göra badrummet alltför vanligt sätter badrummet in keramiken och ordnar det på det sättet.

Dessutom skapar badrummet hålet med olika plattformar för schampo, handtvål och andra.

Imponerande blått och vitt badrum

Imponerande blått och vitt badrum
Källa: cheviotproducts.com

Spela med den djärva blå nyansen. Nyansen är av natur graciös. Vit är också känt som en graciös färg. Badrummet ser imponerande ut med två nyanser av blått.

Den blåmålade beklädnaden ger badrummet en klassisk smak. Detta stöder det vintage badkaret med klofoten. Vitaktig nyans ser något ut. Badrummet är så elegant att det placerar nautiska tillbehör i de söta glasögonen.

Valet håller badrummet elegant.

Bedårande blått och vitt badrum

Bedårande blått och vitt badrum
Källa: picthost.net

Blå och vitt är mycket lämpliga för att plocka upp många små saker. De neutrala smakerna hjälper till att se till att konceptet inte blir för flashigt. Naturligtvis måste du välja tillbehör som inte ser för djärva ut.

Det flytande minnet visar rätt ornament. Förvaringen rymmer bland annat näsdukar, offert, färgglada tyger, rena handdukar och skönhetsartiklar. De blir en attraktion för badrummet.

Badrummet lägger ut mönstrade motivplattor för golvet, som gör området livligare, men inte för mycket här heller.

Glad blått och vitt badrum

Glad blått och vitt badrum
Källa: YouTube av SunshineSprinkles

Exemplet använder blått och vitt för att dekorera ett barns badrum. Exemplet i synnerhet har sjöjungfrubegreppet som kan ses genom fenorna. Den fininspirerade väggmålningen används till och med i badrummet.

Den blåaktiga tonen dominerar badrummet med en mycket kreativ implementering. Till exempel skapar badrummet havets djup som golvbeläggning. Den rosa stolen känns inte bara glad utan gör också att badrummet känns avkopplande.

Klassiskt badrum i blått och vitt

Klassiskt badrum i blått och vitt
Källa: freshouz.com

Vi uppskattar att badrummet målar det återvunna träet med blått. Träelementet bildar badrumets vägg och tak. Detta gör också att badrummet ser unikt och färgstarkt ut.

Den vitaktiga nyansen framträder från badkaret, skåpet, panelen och sidobordet som statyn är avbildad på. Badrummet ser avslappnande ut med den stora spegeln över badkaret.

Den rymliga känslan syns mest i vilken klassisk badrumsstil som helst.

Trevligt blått och vitt badrum

Trevligt blått och vitt badrum
Källa: about-ruth.com

Återigen dras vi till hur olika väggmålningar kan göra skillnad. Den sista av våra 10 blå och vita badrumsidéer ser unik ut på den blå väggmålningen. Den mjuka blå nyansen ser lite hård och mjuk ut.

Den blå nyansen åtföljs av den zebrainspirerade stoldesignen med blått. Medan det vitblå framträder från takmålningen, träpanelerna och hela diskbänken.

Badrummet väljer två typer av dekorationer. Bilderna visar surfaktiviteter som återspeglar badstrandinspirerad stil. Den andra är de vita blommorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*