Home / Hem / Tinkerbell Tree Topper

Tinkerbell Tree Topper

Tinkerbell Tree Topper

Tinkerbell är en av de mest kända karaktärerna från Disneys line-up. Även om hon spelar en mindre roll vann hennes illvilja och glada uppförande alla hjärtans hjärter. Faktum är att någon gång ville de flesta tjejer vara Tinkerbell. Varför inte säga hej till dem på semester och låta dem sitta på julgranen? Deras älvdamm och skönhet kommer säkert att lätta stämningen i rummet.

Kom ihåg att det finns många sorter av Tinkerbell Tree Topper där ute. Överflödet av val kan lätt förvirra alla köpare. För att göra det lättare för dig att välja har den här artikeln sammanfattat fem av de bästa Tinkerbell-trädkronorna som finns tillgängliga online.

Tinker Bell Tree Topper

Denna Tinkerbell Tree Topper är unik. I synnerhet designades stycket av Jim Shore.

Jim Shore är redan erkänd av många som en legendarisk konstnär inom presentindustrin. Han är känd för sin distinkta stil som främst kombinerar en unik färgpalett med en europeisk och amerikansk folkkonststil.

Inte bara var denna Tinkerbell designad av en berömd konstnär, men den var också handmålad och utformad. Varje bit är unik på ett lätt sätt. Det är ett utmärkt val om du vill ha en baldakin med en distinkt personlighet snarare än något som massproduceras i en fabrik.

Pjäsen visar Tinkerbell sitta på julstjärnan, med de ikoniska röda bladen ovan och gröna bladen nedan. Hon håller också sin trollstav i handen och sprider kärlek och lycka överallt.

Det finns en guldfärgad konformad spole på artikelns botten. Med spolen kan du enkelt fästa Tinkerbell på plats.

Föremålet är ungefär sex tum med 6 tum med 8 tum. Dessutom väger det ungefär ett pund.


Upplyst Tinker Bell Tree Topper

Om du vill ha en Tinkerbell-trädtoppare som kan lysa upp stämningen och rummet, kan det här vara den perfekta för dig.

I den här artikeln visas Tinkerbell som en virvlande på toppen av en julgran. Under semestern bär hon sin röda snarare än sin vanliga gröna klänning.

Artikelens höjdpunkt är att den kan tändas. Tinkerbells vingar och bana runt julgranen utstrålar försiktigt och hypnotiserande när den är påslagen.

En annan ledtråd är att julgranen är dekorerad med små Mickey Mouse-logotyper. Produkten är helt modellerad och har en retrostil. Julgranen är också gjord av en filtkotte, vilket gör den elegant och lyxig.

Objektet är batteridrivet, och det betyder att du inte behöver hantera problemen med sladdar och eluttag. Det är också säkrare eftersom batterier inte utgör en brandrisk jämfört med elektriskt drivna dekorer. Du behöver tre AA-batterier för att tända Tinkerbells vingar och flygväg.


Disney Tinker Bell julfigur

Tinkerbell är känd för sin “glittrande” personlighet. Varför inte sätta denna glitter på din julgran?

Denna Tinkerbell Tree Topper är en produkt av en handgjord design. Föremålet handmålas sedan noggrant för att få Tinkerbell att leva med all sin eldiga ande och glädje.

Tinkerbells klänning designades speciellt för julperioden. Volangerna ser ut som hollyblad med den allmänna formen på en julgran. Tinkerbell älskar också allt som glittrar, varför simulerade blanka juveler är målade på några av hollybladen. Naturligtvis skulle Tinkerbell inte vara så känd utan hennes damm, och det är därför klänningen har en glittrig finish.

En annan höjdpunkt i produkten är de riktiga Swarovski-kristallerna som är inbäddade i en stjärna som sitter på Tinkerbells hår. Deras vingar är lika vackra som de är glänsande och eleganta.

Denna Tinkerbell är en begränsad upplaga så du kanske vill köpa den nu medan den fortfarande finns tillgänglig.


Tinker Bell Light-Up Tree Topper

Om du vill ha ett Tinkerbell trädlock som verkligen kan lysa upp rummet är det här ett utmärkt val.

Först och främst kommer artikeln med en enorm stjärna som kan lysa starkt. Naturligtvis finns det höjdpunkten i produkten och det är Tinkerbell.

Tinkerbell sitter på stjärnan med en charmig pose och ett stort leende för att hälsa alla som ägnar henne uppmärksamhet. I den här artikeln är Tinkerbell utformad med fina detaljer. Till och med hennes klänning och vingar kunde stjäla showen med all den glitter som följer med den.

En metallramkon bär Tinkerbell och stjärnan. Med konens utformning kan du enkelt lägga objektet på din julgran. Metallramen är också hållbar jämfört med andra fästmekanismer.

Objektet körs på batterier och du behöver tre AAA: er för att tända den. Batterier är inte bara bekvämare, de är också mycket säkrare. Batterierna lagras i en separat låda och är anslutna till stjärnan via en kabel. Denna inställning säkerställer att topparen inte blir för tung för att lätt falla av.


Tinkerbell Tinker Bell glaskupol

Titta på Tinkerbell rida på Inkwell Trail med denna vackert presenterade inredning.

Installationen visar främst Tinkerbell i en av hennes legendariska poser. Hon är gjuten helt i denna bit och speciellt utformad för att få fram allas semestern. Hennes genomskinliga och glittrande vingar är iögonfallande och elegant vackra. För att skydda Tinkerbell på sin resa är hon insvept i en glaskupol.

Föremålet är på en syntetisk träbas och har en platt bas. Således kan den användas bekvämt som en hylla dekoration. Om du tycker att Tinkerbell förtjänar att stå på julgranen, kommer föremålet också med ett satinband för enkel hängning.

Tinkerbells stil kommer från konstnärens skissbokdesigner, som är direkt inspirerade av Walt Disneys film Peter Pan från 1953.

Artikeln är gjord av en kombination av glas och harts. Den är fyra och en fjärdedel tum lång och har en diameter på tre och en fjärdedel tum.


tinkerbell juldekorationer |  Tinker Bell Tree Topper.
Amazon.com: Disney Store Christmas Tinkerbell Tree Topper 10.
Disney Tinkerbell Tree Topper |  Tinkerbell och vänner, Tinkerbell.
Disney Tinker Bell Light-Up Tree Star Tree Topper Ny jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*