Home / Hem / Vilken färg är körsbärsträ
Vilken färg är körsbärsträ

Vilken färg är körsbärsträ

Vilken färg är körsbärsträ

Vilken färg är körsbärsträ? Det är en riktigt bra fråga, särskilt eftersom billigare skogar som tall ofta är färgade körsbärsliknande. Därför bordet du alltid trodde var körsbärsträ kan faktiskt vara en enkel tall med en körsbärsfärgad fläck. Så vilken färg är körsbär egentligen? Det beror på vilken del av trädet det kommer ifrån. Kärnved är en rik, varm rödbrun. Naturligt körsbärsträ kan ha små brister, såsom hartsfickor och bruna märgmärken. Splintved är krämvit. Båda blir mörkare med åldern. Resultatet är rikt, varmt tonat trä som kan göras till vackra bordsskivor eller fanér för mindre träslag. Däremot kan en körsbärsfärgad fläck ge vanlig tall eller bränder en varm nyans, men resulterar inte i de rika färgförändringarna sida vid sida som är inneboende i äkta trä. Äkta körsbärsträ är vackra grejer, så det är inte konstigt att andra vill att andra skogar ska se ut. Men nu när du vet kan du själv bedöma om en stol eller ett bord är tillverkat av äkta körsbärsträ, eller om det är ett mindre trä som har färgats för att få det att se ut som körsbär. Antingen alternativ kan göra vackra möbler, och den färgade furan eller pälsen kan ha intressanta träkornmönster. Att vara medveten om skillnaden kan dock hjälpa till att hitta den ”precis rätta” möbeln för att komplettera ett rums inredning. Cherry är ett lövträ som kan användas för att göra många olika vackra saker. Det uppskattas ofta som en sovrumssvit eller som ett formellt matbord. Det gör ett bra jobb som bärande virke, så det är också användbart att tillverka stolar eller bänkar. När allt kommer omkring, med sina intressanta mönster och brister, är det ett underbart trä att använda för att skapa konstverk som är beroende av ett intressant träkorn.

“Tänk om?” Körsbärsträ Art

Detta konstverk av körsbärsträ ger en “vad om” -fråga som får dig att tänka på vad du är tacksam för. Den mörkröda basen fungerar bra med många nyanser av trä på väggen. Ju lättare väggen är, desto mer uttalad är den. Med sin religiösa text kan den sticka ut i ett ingångsområde i huset och ställa frågan till alla som går in.


Körsbärs lövträ

Detta parkettgolv har en rik ljus nyans som ger en naturlig golvkänsla och belyser dina mörkare möbler. Den låga glansen säkerställer att ljuset inte reflekteras tillbaka och din belysning smälter sömlöst med golvet. Den skyddande beläggningen förhindrar att den naturliga rödvedfärgen bleknar eller repas vid användning.


Körsbärsbank

Den här bänken har svarta ben med en körsbärssits som fungerar bra i en lätt miljö eller tegelverk under. Shaker-benstilen gör att denna bänk kan hålla en solid vikt utan att förlora stabiliteten. Även om den inte används för att sitta är toppen av massivt trä en perfekt färg för att hålla och uppmärksamma dina krukväxter.


Slutbord

Detta Arnemuiden sidobord har en mörk körsbärsträfinish så att den fungerar bra mot alla milda till mörka soffändar. Denna bit står på ett ljust golv och kännetecknas av två öppna hyllor i sidobordet som är tillräckligt stora för böcker eller samlarobjekt. Vikt på 38 pund säkerställer att den inte glider när det behövs för att visa upp din inredning.


Hookers credenza

Denna skänk är gjord av ett ljust körsbärsträ med tre utsmyckade dörrar framför. Körsbärsfärgen fungerar bra med många ljusa trägolv. Tillverkad av massivt trä, den här delen kan hålla mycket i vikt så att den kan behöva dämpas under de fyra benen. Blommönster på framsidan av varje dörr ger alla rum en ödmjuk känsla.


Cherry Vanity Set

Sällskapssatsen har en ljusare körsbärsfärgad träbas och en foundation med granitsten. Detta gör att denna del fungerar bra mot en lättare vägg och badrumsgolv. Med två inbyggda tvättställ erbjuder denna tvättställ tillräckligt med utrymme för människor. Det finns fem lådor i mitten och två svängdörrar på vardera sidan, som är perfekta för din förvaring.


Matbord

Med en mörk finish i körsbärsträ sitter detta bord bra på en ljus yta, vilket gör det distinkt och iögonfallande. Detta bord står i motsatt höjd och är kompakt med en öppen bas under vilken avföring kan skjutas för enkel förvaring. Med en blandning av massivt trä inbyggt i bordet kan det bära en anständig vikt under måltiderna.


Barstolen har en mörk träton med en svart kudde, så den här biten passar perfekt till dina mörka hyllor. Den rygglösa pallen har en fyrkantig bas som, till skillnad från fyra ben, ger en stor kontaktpunkt med golvet för att säkerställa större stabilitet utan extra vikt. Eftersom sätet är tillverkat av svart läder kompletterar denna bit ett rum med skinnsoffor eller dagbäddar.


Teakbänk

Denna bänk har ett desperat utseende som ger körsbärsfinishen ett äldre utseende. Denna bänk är klassad för 250 pund och tillräckligt stark för användning inomhus och utomhus. De blandade nyanserna gör att den här biten fungerar bra med stengolv eller golv i olika färger eller i din trädgård.


Tidningsbord

Detta slutbord i mörkt trä är perfekt för att hålla tidskrifter eller böcker i sin mittkorg. Det är fantastiskt att arbeta med ett mörkt golv och ljusa möbler, som båda är trånga eller gjorda av rotting. Bordet är robust i trä utan metall och rymmer 20 pund. De solida basbenen är idealiska för tjocka mattor.


träfläck för körsbär - Google Sök |  Fläck av körsbärsträ.
Dörr i körsbärsträ -
Vilken färg är äkta möbler i körsbärsträ?  - Vermont Woods Studi
Körsbärsträ: Färg, korn och egenskaper - Vermont Woods Studi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*