Home / Hem / Tända julgranstoppare
Tända julgranstoppare

Tända julgranstoppare

Tända julgranstoppare

En julgran känns naken om den inte har en fin prydnad på den övre grenen. Stjärnor och änglar är i allmänhet populära trädtoppar. Men du kan göra din baldakin mycket mer iögonfallande och minnesvärd genom att välja en glödande!

För att ge dig en tydligare uppfattning om vad vi pratar om, här är de upplysta julgranskronorna som vackert kommer att krona din juldisplay:

Moraviskt stjärnträdlock

Elf Logic kom med detta upplysta mästerverk med flera tips. Det är en moravisk stjärna från Unitas Fratrum, eller Moravian Church, som har sitt ursprung i Böhmen och för närvarande är känd som Tjeckien. Stjärnan gjordes först utomlands, särskilt i Tyskland, där den är känd som Herrnhut-stjärnan.

Moraviska stjärnor som denna 12-tums enhet är fortfarande populära idag. De lägger till en känsla av sofistikering och klass när man sitter på julgranar. Vad vi särskilt älskar med den här glödande inredningen är att den kan fungera som fokus för ditt träd eller som ett ljus för din veranda. I vilket fall som helst kommer det att ge värme och ljusstyrka till dina bostadsutrymmen!


Bethlehem Star LED-trädtoppare

Den andra upplysta julgranstopparen på vår lista skiljer sig mycket från de traditionella topparna vi känner. Det är en frostat silver snöflinga som kommer att se bra ut på din julgran om den har en superklassig, lågmäld palett. Den har en klämmekanism så att den sitter på ett träd.

Den är 11 tum lång med en cUL-listad sladd som ansluts till LED-lamporna på denna toppare. Med sitt varma vita ljus och silverfinish passar det bra med din vinterunderlandsinredning.


8-punkts snöflinga julgran topper

Om du letar efter något vackert och lågmäld, kommer du definitivt att älska denna 8-punkts snöflinga trädtoppare från The Holiday Aisle. Det ger jubel utan att överväldiga dina andra juldekorationer. Snöflingan tänds när den är inkopplad för att påverka ditt utrymme. Det är ett detaljerat mästerverk som säkert kommer att få ditt julgran att sticka ut. Det finns också en kon längst ner på topparen för enkel fastsättning.


Retro glitter snöflinga julgran topper

Retro glitter snöflinga julgran topper från The Holiday Aisle är för dig om fasthållen och klassisk inte bara passar ditt rum. Den kombinerar en snöflinga med en stjärnburstdesign, så den är definitivt unik och är avsedd att imponera på dem som ser den.

Denna glamoröst invecklade retro glitter snöflinga / starburst gjordes av olika material för att rymma 20 lökar som gör detta trädtak till en riktig vändare. Den är 8 cm lång och kan användas som hängande trädprydnad bredvid en topp.


Glitter Star Cut-Out Design Christmas

Även om den inte lyser, glittrar 8,5-tums Glitter Star Cut-Out-design vackert. Bortsett från 5-punktsstjärnan, liknar den en älvs trollstav med sin utskurna virvel som tänds när den är inkopplad. Så dess design är dubbelsidig. Den projicerar ljus på båda sidor av ett rum, den använder 10 minilampor och är UL-listad för din säkerhet och skydd.

Denna söta lilla glitterstjärna klippta trädtoppare är för dig när du vill lägga till lite magi i ditt rum utan att göra ett dramatiskt uttalande.


Tänd Capiz Silver Sunburst Star Christmas Tree Topper

Starbursts är alltid bra som julgranskronor. Medan du kan sätta denna 9-tums Capiz Starburst-toppare på vilket träd som helst, ser det särskilt bra ut på ett vitt konstgjordt träd. Det är ett charmigt tillskott som inte står för högt på 9 tum och har 10 klara lampor förkopplade för att göra ditt hem rent magiskt. Eftersom denna Kurt Adler Starburst Topper är gjord av känslig capiz, kan du satsa på att den kommer att se fantastisk ut personligen.


Lichtgold ängel träd krona

Denna Kurt Adler Angel Topper är en klassiker. Ängeln har fina detaljer och hon har en guld- och vitklänning. Den levereras komplett med vita fjäderiga vingar med ett glödande ljus i varje hand. När hon sitter på ditt träd kommer du att se din toppare få liv och kasta ett mjukt, varmt ljus över ditt julgran. Med en höjd av 14 tum ger den den perfekta accenten.


Tappning för ängelträd med ljus

Vintage ängelfigurer gör också eleganta trädtoppar. I detta fall i synnerhet kan du komma ihåg överdådigheten hos palats och herrgårdar medan du fortfarande är bedårande och smakfull. Eftersom detta är en eftertraktad trädkapell som för närvarande finns tillgänglig på Wayfair, har denna upplysta ängelskydd upplyst tusentals bostadsutrymmen och flera jultomter. Den är utrustad med en minilampa för att ge den en modern touch, även om den påminner om äldre ornament.


Elektriskt ängelträdlock

Personligen föredrar jag alltid julgranskronor som är mångsidiga och mer rustika än den här ängelträdkronan från Gerson International. Vad som gör ängeltopparen dekorativ är den guldfärgade metallkonturen och guldstjärnorna som läggs till den utsökta klänningen. Även om det inte ser perfekt ut, är det faktiskt noggrant utformat, vilket definitivt är en attraktiv funktion. Det läggs till med LED-glödlampor så att denna trädkapell också är miljövänlig och energieffektiv.


Vintage inspirerade toppstjärnor för trädstjärnaträd med ljus

The Vintage Inspired Holiday Star Tree Topper with Light är en bästsäljare från Hallmark Home and Gifts och det bästa valet för dem som uppskattar att ha lite färg i sina dekorationer den här semestern. Det är en flerpunkts stjärntoppare som använder rika juveltoner för att skapa ett festligt utseende.

Den är ganska stor eftersom den är 14 tum vilket gör den till den perfekta jultopparen för ett stort träd. Metallpärlorna längst upp på varje punkt i stjärnan smälter väl in med produktens pressade metallkonstruktion. Den har en konbas så att den kan sitta säkert på ditt träd.

Amazon.com: Yostyle Christmas Tree Topper upplyst med LED.
Letar du efter några tända toppar för julängel.
Upplyst julgransdekoration Crystal Star Dekorationsprydnad 50.
Northlight 12
50+ upplysta julgranstoppare du kommer att älska 2020 - Visual Hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*