Home / Hem / Dekorativ skål
Dekorativ skål

Dekorativ skål

Dekorativ skål

Till att börja med finns det några inredningstips när du placerar dekorativa skålar. Du bör först bestämma hur du vill integrera skålen i din inredning. Detta gör att du kan begränsa vilken typ av skål du ska leta efter och var du ska placera den.

Bestäm om du vill ha en Accentbit eller om du vill ha skålen matcha den omgivande inredningen. Om du vill ha en accentbit ska skålen skjuta ut från den omgivande inredningen utan att kollidera med den för mycket. Skålens färg kan till exempel matcha andra accentfärger i rummet, till exempel B. en ljusblå nyans på en kudde. Eller en metallskål går i industriell stil, men ger ändå några ljusa guldtoner som dyker upp i rummet. Sammantaget bör en accentbit sticker ut.

Skålar som är avsedda att sticka ut fungerar bra på sidobord och hylloreftersom de lockar tillräckligt med uppmärksamhet för att placeras någonstans Dock kan accentskal också fungera bra Bänkskivor och bord.

Skålar som matchar den omgivande inredningen fungerar bra på kök eller matbord och bänkskivor. Om du lägger dem åt sidan kan de passa in för tätt. Nedan följer några av de viktigaste typerna av skålar och vilka stilar som passar bra med dem.

Litton Lane 22 tum x 9 tum Blemished Silver Aluminium Oval.
Sonoma Goods For Life ™ Faux Antler Dekorativ Bo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*