Home / Hem / Håll ditt hem trendigt och trendigt
Håll ditt hem trendigt och trendigt

Håll ditt hem trendigt och trendigt

Varje gång vi ser en ny modetrend gör vi det omöjliga att följa, och de envisaste av oss kan se hur svårt det är.

Mer än svårt skulle vi kalla det skrämmande eftersom vi vanligtvis måste uppdatera några gånger i veckan och handla regelbundet för att få tag på alla dessa snygga och dyra saker.

Situationen kan vara ännu värre när du försöker hålla ditt hem på modet eftersom nya bitar dyker upp varje dag och äldre måste tas bort för att inte avslöja hur “föråldrad” vårt hem faktiskt är.

Tyvärr, när det gäller inredning, står daterad en säsong gammal som bara visar hur galet dyrt det kan vara att hålla vårt hem uppdaterad.

Men vad skulle du säga om vi berättade att det finns ett sätt att hålla ditt hem trendigt utan att spendera vansinniga belopp också? Istället kan du vara tålmodig och följa våra tips som inspirerar dig att använda din kreativitet och få ditt utrymme tillsammans för en bråkdel av det vanliga priset.

bli inspirerad

Håll ditt hem trendigt och trendigt1 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Swaback Partners, pllc

Innan du försöker bestämma gränsen för dina utgifter för nykomlingar och uppdateringar, se till att överväga vilka objekt du verkligen vill se hemma.

Få inspiration genom att granska färger, material, tyger, texturer och liknande idéer och bestämma riktningen du vill flytta. Att veta vad du vill innebär att du alltid kan välja det bästa, billigaste alternativet.

Gör pallen din prioritet

Håll ditt hem trendigt och trendigt6 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Pineapple House Interior Design

Det första steget i att omforma ditt hem är att överväga färgen du planerar att använda. Detta inkluderar väggfärgen, accenterna och möblerna, för vilka du måste välja ett förnuftigt och lämpligt schema från alla tillgängliga färger.

För att hålla dig på den säkra sidan väljer du populära val som har funnits ett tag och som inte verkar gå någonstans när som helst snart.

Om en färg har trenderat länge betyder det att du inte behöver spendera tid på ommålning inom en snar framtid.

Kontrollera samtidigt att den här färgen faktiskt passar in i din nuvarande design eller åtminstone matchar andra rimliga nyanser som du vill lägga till din mix.

Ta med naturligt ljus

Håll ditt hem trendigt och trendigt8 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Ziger / Snead Architects

Naturligtvis tar varje trend med sig ett nytt sortiment av belysningsidéer, allt från små vägglampor till glänsande och over-the-top ljuskronor, men som du vet på egen hand kommer dessa förmodligen inte att hålla så länge.

Det som allvarligt kan överträffa tiden är naturligt ljus, den ultimata eleganta lösningen som ger djup och positiv energi till alla hem.

Så ge lite utrymme att passera och släpp in det där det är möjligt. Det kommer att betona dina snygga dekorationer och få hela ditt utrymme att se bättre ut och mycket fräschare.

Hemdesign vintergröna

Håll ditt hem trendigt och trendigt2 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Allen Construction

Precis som i garderoben, där du har få häftklamrar som du har på dig i flera år och som passar alla kläder, har hemdesign sina egna tidlösa element som kan användas för alla början.

För det mesta är dessa neutrala, praktiska och slitstarka element tillverkade av naturliga material som bekväma soffor, snidade sängramar, matsatser i trä etc.

Du kan försumma deras enorma värde och fortsätta leta efter trendiga bitar, men du bör också vara villig att ta risken att dessa bitar så småningom kommer att bli föråldrade.

Å andra sidan blir tidlösa bitar bara mer värdefulla med tiden och passar bra med alla lösningar du föreställer dig.

Den goda sidan av att använda moderna möbler

Håll ditt hem trendigt och trendigt3 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Fanny Zigdon Interiors

Samtida är inte för alla, men det är ett bra ställe att börja om du inte riktigt vet vad du ska fokusera på.

Samtida står för släta, skarpa linjer, minimal konsistens och färgexperiment och är därför lämplig för varje trend.

Med ett modernt bord behöver du till exempel inte leta efter ett nytt varje gång en trevlig trend dyker upp och du vill följa den. Detta är förmodligen det bästa rådet vi kan ge dig för att spara pengar och hålla dig trendig oavsett.

Undersök, jämför och använd rabatter och kuponger

Håll ditt hem trendigt och trendigt7 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Upplösning: 4 arkitektur

Vem skulle inte ha råd med det första fantastiska stycket som kommer deras väg, men klyftan mellan ögonshopping och budgetbegränsningar är fortfarande alldeles för stor för att göra.

Den goda sidan är att vi alla är internetanvändare och kan leta efter samma bit som erbjuds av andra leverantörer, jämföra priser, kontrollera kampanjerbjudanden och först då kan vi göra det slutliga köpet.

Kuponger och rabatter är också bra sätt att spara pengar.

Blandning och matchning

Håll ditt hem trendigt och trendigt9 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Acorn trädgårdshus

Så vackra som nya trender kan vara, de kommer sannolikt aldrig att hålla, och allt för att deras skapare är i konstant konkurrens om att bygga något bättre.

Det bra är att du fortfarande bestämmer vilka trender som är populära eller inte genom att helt enkelt bry dig om dem.

Så varför inte experimentera med flera trender samtidigt? Istället för att följa en viss trend blindt, välj de mindre specifikationer som du gillar bäst och kombinera dem.

Du kommer att bli förvånad över hur trevliga resultaten kan bli!

Fokusera på komfort

Håll ditt hem trendigt och trendigt10 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Knytnäve konstruktion

Hur dina möbler ser ut är definitivt ett viktigt kriterium. Det som är viktigt är dock kvaliteten och känslan du får när du använder den.

Detta gäller särskilt soffor och stolar där det är absolut nödvändigt att inte investera i snygga detaljer som inte riktigt får dig att dyka in i.

Samtidigt är det mer troligt att möbler av hög kvalitet håller länge och tål de skador som deras sämre motsvarigheter kan orsaka.

Tänk på second hand shopping

Det är sant – ingen skulle handla second hand om de inte behövde det eftersom människor vanligtvis föredrar nya och oanvända föremål. Emellertid gillar kreativa människor att besöka en sparsamhetsbutik eller loppmarknad här och där eftersom det inspirerar dem att föra samman delar och koppla ihop gamla och nya idéer.

Du har sett det själv – många gamla trender dyker upp igen så att du aldrig vet när du kanske använder din mormors barnlampa.

Ompröva accenterna

Håll ditt hem trendigt och trendigt11 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Sorensen Architects & Interiors

Accenter kan omvandla eller förvandla vår heminredning, även om vi ofta försummar dem som den enklaste och minst svåra förändringen av renoveringar.

Det finns dock få regler för accent som aldrig bör förbises: det första är att det aldrig ska vara för många av dem i ett enda rum (speciellt om de är stora, som målningar, vaser eller skulpturer) och det andra, vi borde köpa så få trendiga accenter som möjligt, eftersom dessa kommer att vara de första som går ur stil och kommer att bytas ut med tiden.

Att lämna gamla accenter i nya interiörer kan få platsen att se konstgjord och rörig ut. Så hantera dem försiktigt.

Den välbevarade hemligheten är enkelhet

Håll ditt hem trendigt och trendigt5 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Sacha Jacq Interiors LLC

Enkelhet kan lösa alla problem, så använd det när du är obesluten. Istället för att falla för pirrande djärva mönster och färgglada accenter, tänk på nästa säsong och hur daterad alla dessa coola bitar skulle se ut.

Vi slår vad om att du redan har en uppfattning om några andra föremål som kan se mycket trendigare ut istället! Så var enkel och välj neutrala möbler som kan svara på vilken stil som helst och överleva alla trender.

Neutrala bitar skapar djärva uttalanden och bidrar mest till den trevliga atmosfären i ditt hem.

Spela grejer spelet

Håll ditt hem trendigt och trendigt4 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: I husinredning

Det är ganska enkelt att uppdatera ett rum genom att helt enkelt byta tyger, mest för att de är prisvärda och lätta att byta ut.

Du kan till och med designa dina egna nya bitar om du är kreativ och handarbete. Börja med fönsterbehandlingar och rör dig långsamt mot klädsel och klädsel, eller byt bara ut några kuddar och mattor Magiken är klar: du har ett helt nytt rum för en bråkdel av den förväntade kostnaden.

Men om du vill vara trendig snarare än tidlös, kolla in vilka texturer och färger som finns och ersätt dina tyger med dessa.

skynda inte

Håll ditt hem trendigt och trendigt12 Håll ditt hem modernt och trendigtBildkälla: Bagnato Architects

Varför uppgradera hela ditt utrymme på en gång när du vet att ditt snäva schema och oflexibla budget inte låter dig göra det i år?

Gå långsamt och framför allt tänka på funktionalitet – vilka är de viktigaste sakerna att ersätta? Börja med dem och ersätt andra så snart du känner dig ekonomiskt redo.

Som du såg i vår artikel behöver modernisering av ditt hem inte vara en miljon dollar verksamhet: det kräver bara lite kreativitet.

Titta på våra förslag och prova några av dem. Du kommer snart att bli övertygad om att det inte tar för mycket för att ditt hem ska se trendigt ut!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*