Home / Hem / Takvåning B, en högkvalitativ fastighet i New York
Takvåning B, en högkvalitativ fastighet i New York

Takvåning B, en högkvalitativ fastighet i New York

Detta är en anmärkningsvärd lista över högkvalitativa fastigheter – Penthouse B – en lyxlägenhet i Soho, New York City, New York.

Denna utveckling, som ingår i ett bostadshus i Soho, är resultatet av de gemensamma ansträngningarna och det fantasifulla arbetet med två experter, arkitekten Edward Siegel och designern Ernst de la Torre.

Tillsammans förvandlade de utrymmet i duplexhemmet genom att använda djärv vision och panache för att skapa en hisnande miljö som enkelt kombinerade klassiska och samtida funktioner – en fusion av östasiatiska och mitten av århundradet modernt. Den unika stilen återspeglas i hela fastigheten med tre sovrum, två fulla och två halvbad, som har fyra privata terrasser.

Ingången till takvåning B går genom en magnifik foajé med valnötpanel med dold tillgång till gästtoalett. De mörkbetsade vita ekgolven erbjuder både karaktär och en lyxig känsla och leder in i huvudrummet – ett fantastiskt, expansivt område med en vedeldad spis som är stilfullt klädd i vitguldkvartsit.

Det spektakulära utrymmet innehåller också en serie pelare inneslutna i nitar gjorda av valnöt och svart stål. Detta kompletteras ytterligare av det höga taket som stiger till en höjd av 11 fot 2 tum.

Moduline-fönstren och de franska dörrarna öppnar österut mot en nedre terrass på 528 kvadratmeter, som erbjuder fantastisk utsikt över One World Trade Center. En våt bar med Dornbracht-diskbänkar, bänkskiva i rostfritt stål och glashyllor avrundar rummet perfekt och balanserar subtilt dess vardagliga och underhållande funktioner.

Köket har utformats för att möta förväntningarna hos en respekterad kock. Den har en toppmodern Viking-serie, en ventilerad Viking huva och Northland kylning.

Det drar också nytta av diskmaskiner, valnötsskåp, bänkskivor i rostfritt stål och Hansgrohe-diskbänkar. Köksområdet är anslutet till huvudrummet och kan öppnas eller stängas beroende på de särskilda kraven. Partitionen består av en grillskärm som skapades med den vackra japanska Shoji-stilen i åtanke.

Denna våning rymmer också ett gästrum, en studie (lätt att omvandla till ett tredje sovrum) och ett komplett badrum som enkelt kan skärmas för integritet genom skjutbara fickdörrar.

Penthouse-BA-högkvalitets New York Property-1 Penthouse B, en högkvalitativ fastighet i New York

Penthouse-BA-högkvalitets New York Property-2 Penthouse B, en fastighet i New York av hög kvalitet

Penthouse-BA-högkvalitativ New York Property-3 Penthouse B, en fastighet i New York av hög kvalitet

Penthouse-BA-Upscale-New-York-Property-4 Penthouse B, en exklusiv fastighet i New York

Penthouse-BA-högkvalitets New York Property-5 Penthouse B, en högkvalitativ fastighet i New York

Penthouse-BA-högkvalitativ New York Property-6 Penthouse B, en fastighet i New York av hög kvalitet

Penthouse-BA-högkvalitativ New York Property-7 Penthouse B, en högkvalitativ fastighet i New York

Penthouse-BA-Upscale-New-York-Property-8 Penthouse B, en exklusiv fastighet i New York

Penthouse-BA-högkvalitativ New York Property-9 Penthouse B, en fastighet i New York av hög kvalitet

Penthouse-BA-högkvalitativ New York Property-10 Penthouse B, en högkvalitativ fastighet i New York
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*