Home / Hem / Dekorativ torr raderingskort
Dekorativ torr raderingskort

Dekorativ torr raderingskort

Dekorativ torr raderingskort

Dagens familj är alltid på språng och kommunikationen kan vara svår. Även om du bara måste ta hand om dig själv och organisera dem, kan en kalender och markörstavla hjälpa till att hålla reda på viktiga räkningar, påminnelser och anteckningar i allmänhet. Om du driver ett företag kan ett markörtavla vara ett praktiskt ställe att meddela specialerbjudanden, skriva menyer eller ge instruktioner till arbetarna.

Den torra raderingskalendern

En återanvändbar kalenderbräda kan vara ett praktiskt sätt att hålla alla på samma sida. När alla skriver sina möten, arbetsscheman och andra viktiga datum i kalendern är det lättare att planera transport och stryka ut eventuella konflikter. Ibland kan det vara en riktig utmaning att få alla dit de behöver vara i tid.

Meddelanden, regler och checklistor för uppgifter

Håll en permanent lista över familjeuppgifter på ett väggmonterat torrtavla och be alla initiera när de har slutfört en uppgift. Ta en bild av tavlan med en surfplatta eller mobiltelefon och följ framgångarna. Använd ett specialtavla för att meddela födelsedagar, examen, utmärkelser och mer. Skriv husreglerna på en smakfullt dekorerad tavla, som den nedan, med det permanenta meddelandet ”In Our House We…” på den.

Tämja pappersanteckningarna

Det verkar som om varje hus har en pappersstorm. Anteckningar från skolan, anteckningar från jobbet, räkningar som ska betalas och mer. Du kan använda antingen ett magnetkort eller ett gammaldags anslagstavla för att hålla dessa viktiga papper på en plats där de inte blandas under garderoben eller i kattlådan (ew!). En kombination av anslagstavla, torrtavla och brevhållare kan göra livet mycket enklare, oavsett om du är ett hushåll med hundra och ett folk. Vilken typ av dekorativt torkgummi som fungerar bäst för dig beror på ditt hushåll eller din företagsstorlek, vem som använder den och vilken typ av saker du behöver skriva på den. Till exempel är kalendrar bra för planering, men ett tomt tavla är bättre för att skriva ner menyer, att göra-listor eller regler. Och glöm inte att ha ett roligt bräda eller två för att visa konstverk eller ett vänligt meddelande när någon har en tuff dag.

Väggmonterad torr raderingskalender

Håll familjen eller hushållet organiserat med en House of Hampton väggmonterad torr raderingskalender. De stora rutorna erbjuder gott om plats för scheman, evenemang och påminnelser. Hängande hårdvara förinstallerad på baksidan levereras med fyra magneter för att fästa viktiga anteckningar. Den eleganta miljön sträcker sig bortom den gamla sovsalens anslagstavla.


Barnwood Dry Erase Board

Skriv ner menyer, meddela händelser, eller fira bara dagen med det här inredda torrgummibordet från Rayne Mirrors. Uppmuntra utrop och mer med ett enkelt torr radergummi som är redo att stava ut alla meddelanden du vill ha, och kanske till och med några som du inte gör. Den perfekta nybörjardisplayen för ditt hem eller företag.


Silver inramat torr raderingskort

Snyggt anslagstavla med en handgjord silverram. Föreställ dig detta i lobbyn på en teater eller ett auditorium och vänta bara med att meddela nästa show. Eller så kan det vara i din entré hemma och visa enkla meddelanden som “ät sushi – kom tillbaka snart”. Oavsett användning kommer detta ljusa anslagstavla att förbättra din kommunikation.


Wifi-lösenord Dry Erase Board

Detta eleganta, svartramade tavla är perfekt för LAN-fester eller övernattningar och säger: ”WiFi-lösenordet är _______________”. Du kan skriva i denna esoteriska sekvens av bokstäver och siffror för ditt trådlösa nätverk. Du behöver inte längre skicka papper som är svåra att läsa eller kopiera. Anländer redo att hänga, inklusive all hårdvara.


Skriv på, torka av Glass anslagstavla

Kommunicera viktiga observationer eller nästa tandläkartid på den här glashyllan. Under glaset finns det subtila antydan: Skriv på, torka av och imitera Karate Kid-citatet “Vax upp, vax ner”. När meddelanden inte behövs visar det genomskinliga glaset tungan på kinden mot en mjuk, mönstrad bakgrund.


Franska viktorianska inramade

Lägg till stil i dina meddelanden med det här inramade torkgummisträdet i fransk viktoriansk stil. Den handgjorda ramen ger en vanlig whiteboard en känsla av unik klass. Det känns nästan som att du borde lägga en ritning av Marie Antionette på den eller lägga till spetsiga anteckningar med små hjärtsmagneter. Levereras med all nödvändig hårdvara för upphängning.


Torka bort konst till din vägg

Är det ett anslagstavla, ett magnetkort eller ett konstverk? Det åttkantiga magnetiska anslagstavlan är perfekt för att visa foton, spela in en gästlista eller tillkännage dagens tema. När den inte används ser den mer ut som en op-artbit än en anslagstavla. Den levereras med all nödvändig hårdvara för att hänga den.


Mini anslagstavla

Förvandla ett litet område i ditt kök eller entréområde till snabbmeddelandekortet. Denna lilla tavla är enkel och vit med en kant som ser ut som om den har stansats ur ett papper. Det här lilla anslagstavlan är dock gjord av hållbar metall. Den finns i vit men kan målas med vilken metallfärg som helst.


I det här huset Dry Erase Board

Förklara husreglerna med ett konsttavla med det permanenta meddelandet: “Vi är i det här huset …”. Och lämnar sedan utrymme för dina meddelanden. Markeringar för torr radering och alla delar som krävs för upphängning ingår i leveransomfånget. Kom i en bekväm tvåfotsstorlek.


Tygminnesbräda

Behöver du något mer robust för pappersanteckningar och andra föremål? Du kommer att njuta av denna tygminnesbräda och arrangör. En stolpehållare och tre nyckelkrokar är snyggt inramade med det beige anslagstavlan. Du hittar inte ett bättre sätt att hålla allt ihop än med denna samordnade inredning redo att hänga i din entré.


Dekorativt TORRFÄRGSKORT till salu Whiteboard Smal Tall |  Et
Kanvas dekorativ torr raderingstavla i akvarell |  Bed Bath & Beyo
MAGNETBORD till salu Dekorativ vit inramad magnetplatta torr.
Torr raderingskort |  Et
Dekorativ torr radering |  Et

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*