Home / Dekor / Studierum Idéer
Studierum Idéer

Studierum Idéer

STUDIERUM IDÉER – Att överlämna en studie innan man bygger ett hus övervägs på allvar. Oavsett om du eller dina barn arbetar i studien finns det några faktorer som kan hjälpa till att fokusera.

Från färgstämningen till möbelstilen kan arbetsytan säga så mycket för bra betyg. Vi ger dig 10 arbetsrumsmodeller för att inspirera dig att bygga om eller skapa ett område för ditt stöd.

Lycklig studie

Lycklig studie
Källa: home-designing.com

Ett bra arbetsutrymme måste vara tillräckligt upplyst. I det första exemplet är den stora fönsterrutan inställd för naturligt ljus. Glasrutorna reflekterar solljuset som faller in i arbetsområdet. Strategin hjälper dina barn att hålla ögonen friska.

Dessutom uppmuntrar arbetsutrymmet de barn som tycker om att lära sig. Det beror på den gula målningen som lyser upp det här rummet. Förhoppningsvis skulle barnen gärna komma in i rummet. Och det finns tavlaområdet med positiva ord.

Skrivbordet kommer att vara utrustat med vertikalt förvaringsutrymme för böckerna och, ja, dockorna.

Kreativt arbetsutrymme

Kreativt arbetsutrymme
Källa: home-designing.com

Valet av mjuka färger rekommenderas för en studie. Som detta exempel visar känns arbetsutrymmet lätt, vilket hjälper till att fokusera på studien. För att ytterligare motivera studierna tar institutionen ett kreativt synsätt.

Arbetsytan ser snygg ut med de flytande förvaringsstilarna, brödbrädan och tegelväggssektionerna. Det är den färgglada hyllan och den svarta och vita mattan som understryker den livliga atmosfären.

Huvudavsnittet finns i skrivbordet, som ser minimalistiskt ut. Bilderna och de positiva orden gör tanken att lära sig.

Enkel studie

Enkel studie
Källa: fabglassandmirror.com

Vi tror att detta ser bekant ut för de flesta moderna hem. Studien delar samma utrymme med sovrummet. Även om hela området ser trångt ut känns arbetsutrymmet fortfarande bekvämt.

Och den här verkar lätt. Köp bara ett enkelt bord tillsammans med den öppna hyllan. Det finns också den flytande lagringen ovanför bordet. Häng upp de dekorativa tavlorna för att skriva testplaner, kurser och memorering.

Välj en lätt träslag som denna för att göra arbetsytan bekväm.

Brainy studie

Brainy studie
Källa: mydecorative.com

Detta hjälper verkligen med inlärning. Vi hänvisar till de kompletta verktygen som tavlan och den öppna hyllan. Du kan memorera tavlan med uppgifter eller uppgifter att memorera. Du kan också använda tavlan för att komma ihåg dina läxor.

Skrivbordet ser enkelt ut och utan dekor, så du kan koncentrera dig på att lära dig. Medan minnet kan lagra böckerna. Ämnesverktyg, konfidentiella dokument och certifikat kan lagras i rutorna.

Arbetsområdet stänker grönt för att fräscha upp arbetsområdet. Animeringskortet kan liva upp små barn.

Varmt arbetsutrymme

Varmt arbetsutrymme
Källa: architekturideas.info

Vi rekommenderar detta studieutrymme för vuxna, från gymnasiet till högskolestudenter. Studien ser varm ut med den brunaktiga nyansen som kommer från möbler och golv.

Det randiga tapetmönstret erbjuder en enkel och cool variant. Skrivbordet ser rättvist ut med det flytande lagringsutrymmet för att visa samlarobjekten. Medan böckerna och andra studiematerial hålls väl.

Vi tycker att detta studieutrymme känns lite formellt så att du kan vara seriös medan du studerar.

Dubbelrum

Dubbelrum
Källa: Architectureartdesigns.com

Nej, det här är inte ett delat arbetsutrymme. De två skrivborden i exemplet fungerar för olika ändamål. Rätt skrivbord är för att lära skolmaterial, slutföra uppgifter och läromedel online.

Medan det andra skrivbordet används för att skriva på papper, rita och göra hantverk. Mellan ligger den horisontella hyllan där böckerna, kulan och andra tillbehör finns.

Påminn dig själv om tidtabeller utanför läroplanen och andra genom agendapapper som hänger på väggen.

Minimalistiskt arbetsutrymme

Minimalistiskt arbetsutrymme
Källa: iechistore.com

En bra modell för en delad studie i en minimalistisk lägenhet eller ett hus. Nyckeln är i det långa skrivbordet med skiljeväggen under bordet. Skrivbordet har två stolar som ser snygga och söta ut.

Varje skrivbord vetter mot datorn, tangentbordet och kaktusen. När det gäller dekorationen har varje skrivbord det kvadratiska området för att placera de små föremålen. Arbetsytan väljer flytande förvaring för böcker och andra.

Det minimalistiska konceptet hjälper till att fokusera så mycket att ditt sinne inte behöver se många objekt.

Extraordinärt arbetsutrymme
Källa: croatianwine.org

Vi kallar detta ett extraordinärt arbetsutrymme eftersom det inspirerar till utforskning av världen. Arbetsytan ger världskartan som bakgrundsbild. Grön, blå och brun gör att arbetsutrymmet ser ljust och bekvämt ut samtidigt.

Skrivbordet ser faktiskt enkelt ut, med det flytande lagringsutrymmet för böckerna och andra föremål. Intressant är att studien stängs av med ett halvt sovrum. Du kan flytta till denna plats för en mer avslappnad studie eller för läxor.

Formell studie

Formell studie
Källa: strachan.co.uk

Det ser ut som ett kontor i ditt hus. Inte konstigt att arbetsytan ser formell och komplett ut. De många stängda lådorna och skåpen hjälper dig att lagra olika föremål, från privata dokument till portföljer.

Medan studien väljer det dubbla konceptet för skrivbordet. Den första delen av tabellen används för att skriva, skriva eller lära sig med skrivverktyg och dokument. Det andra avsnittet används också för att lägga dokument över en kopp kaffe.

Ja, ibland behöver vi kaffe för att hålla oss uppe medan vi studerar.

Trevlig studie

Trevlig studie
Källa: hautecuisineimports.com

Vi stänger arbetsytan med den här bedårande modellen. Du kan få denna känsla från den fashionabla flytande butiken. Alfabetet kan motivera små barn att njuta av att lära sig. Skrivbordet är oftast enkelt och tomt.

Den rymliga känslan hjälper sinnet att fokusera på inlärning. Det finns sektionssoffan som gör att du kan studera fritt när du sitter i stolen och uttråkad. Vi älskar att arbetsytan fungerar som en lekplats.

Det stora rummet gör det möjligt för syskon att leka tillsammans här efter studierna.

Ha kul att experimentera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*