Home / Dekor / Sovrumsfönsteridéer

Sovrumsfönsteridéer

SOVRUM FÖNSTERIDÉ – Fönster är ett måste för ett sovrum. Som vi mest känner till släpper ett fönster frisk luft och ljus in och ut ur sovrummet. Liten eller stor, se till att sovrummet har ett fönster.

Den här artikeln utforskar 10 sovrums fönstermodeller som du kan välja mellan. När modern inredning växer får sovrumsfönstret olika former. Elementet blir nu en estetisk aspekt som kan förvandlas till en vacker aspekt i ditt sovrum.

Stuga-liknande sovrum fönster

Stuga-liknande sovrum fönster
Källa: Coastalliving.com

Vårt första exempel passar fönstret till det övergripande sovrumstemat. Eftersom sovrummet tillämpar ett nautiskt sovrumstema väljer sovrummet just den här fönsterstilen. Varje uppsättning består av två fyrkantiga fönster.

Det finns gardiner som täcker hela fönsteruppsättningarna. Denna stil av fönster passar ett sovrum med lågt tak som det här. Fönstret använder samma träkategori som taket och väggen i hela sovrummet.

Så du kan känna att hela sovrummet ser ljust och luftigt ut. Dra gardinerna åt vänster och höger efter behov.

Fönster med två sovrum

Fönster med två sovrum
Källa: resid.com

Varje barnrum måste ha ett fönster. Med ett hälsosamt flöde av luft kan dina lungor andas in frisk luft och ljus. Det här exemplet skapar två stora fönster som är åtskilda från varandra.

Fönstret ser naturligt klassiskt ut med trähållaren. Vi tror att du måste se det här fönstret mock-up i hem idag. Fönstren har inga gardiner. Förmodligen hoppas detta fönsterkoncept att barnen inte kommer att leka med gardinerna.

Med fönsterdesignen kan barn se vad som går ut direkt från stolen.

Horisontellt sovrumsfönster

Horisontellt sovrumsfönster
Källa: adsensr.com

Ett typiskt sovrumsfönster för ett minimalistiskt sovrum. Detta sovrum väljer ett stort och horisontellt sovrumsfönster utan gardiner. Fönstret verkar bestå av två sådana underfönstermodeller.

Fönsterstil är utformad för att ge dig en fullständig bild av det gröna landskapet utanför glaset. Därför innehåller fönstret inga gardiner alls. Du kan smälta utsidan från var som helst i sovrummet.

Antingen genom en klunk varm cappuccino eller ett djupt utseende kommer detta att ge näring åt ditt hjärta och själ till ett stort värde.

Super stort sovrum fönster

Super stort sovrum fönster
Källa: home-designing.com

Eller så kan du välja det här vanligaste sovrumsfönstret för ett minimalistiskt sovrum. Sovrumsfönstret ser superstort ut trots att det är täckt av dubbla gardiner. Under dagen kan vi se solljuset falla genom gardinerna och reflektera i sovrummet.

Valet av gardin visar att sovrummet behandlar fönstret mycket bra. Gardinerna är gjorda av två kontrasterande färger och tyg. En ser ljusgrå ut medan den andra ser tjockgrå ut. Välj en för olika behov.

Dra alla gardinmodeller åt vänster och höger för att ta i fullt solljus och utsidan.

Klassiskt sovrumsfönster

Klassiskt sovrumsfönster
Källa: thespruce.com

Fönstrets form i detta sovrum påminner oss om det klassiska sovrummet. Fönsterstil har denna ikoniska, halvkurviga modellering som ser unik ut. Fönstren är vita målade för en mer vintage look.

Vi tror att fönstren väljer persienner som också är målade i vitt. Detta strider mot gardiner. Trägardinerna representerar en modern touch. Detta passar den tropiska sovrumsmodellen som använder klassiska och moderna vibbar.

Den klassiska tonen är resultatet av det gröna skiktet av överkastet och möblerna. Sovrummet känns luftigt genom fönstret.

Särskilt sovrumsfönster

Särskilt sovrumsfönster
Källa: slemanzan1a.com

Denna fönsterstil liknar den superstora. Fönstret ser lite större ut och speciellt med dubbla skikt av gardiner. Du kan se att att välja en djärv lila nyans kan lägga till värde i fönstret.

Den lila nyansen passar mycket bra med rött, vilket kommer att bli huvudfärgen på sovrummet. De två gör att sovrummet känns starkt och överdådigt. Sovrumsfönstret har grå, tunnare gardiner.

Solljus kan komma in i sovrummet från de grå gardintygen.

Coolt sovrumsfönster

Coolt sovrumsfönster
Källa: coltdesign.ie

Utan tvekan ser detta sovrumsfönster coolt ut och unikt på grund av sovrumets övergripande layout. Som du kan se upptar sovrummet ett så extraordinärt utrymme. Fönstret verkar “dingla”.

Det här kommer att bli en cool sak att se varje dag. Fönstret har inga gardiner alls. Fönsteruppsättningen innehåller fyra underfönster, som alla vetter mot sänguppsättningen. Därifrån kan du njuta av utsikten utifrån. Du kan lita på fönstret för naturligt ljus under dina studier.

Att koppla av medan du läser en tidning i det här sovrummet ser också luftigt ut.

Vertikalt sovrumsfönster

Vertikalt sovrumsfönster
Källa: onekindesign.com

Det vertikala sovrumsfönstret verkar lämpligt för ett modernt klassiskt sovrum med högt i tak som den här. Intressant är att detta sovrum sätter två vertikala sovrumsfönster till vänster och höger om kaminen.

Varje underfönster innehåller träkanterna som ser traditionella ut. De täcks av de tjocka grå gardinerna som faller från taket till golvet. Vi ser att hela sovrumsfönstret ser elegant och vackert ut samtidigt.

Ett sovrums fönster

Ett sovrums fönster
Källa: dailyopenhouse.com

För ett källarsovrum som det här är ett sovrumsfönster viktigare. Detta beror på att ett sovrum i källaren har lågt tak som inte släpper in så mycket hälsosam luft som ett sovrum med högt i tak.

Så sätt upp ett fönster för att säkerställa god luftcirkulation genom ett så enkelt fönster. Även om fönstret ser ut som modellliknande är det ganska stort. Det räcker att släppa in frisk och naturlig luft och ljus in i sovrummet.

Ändå kan du fortfarande andas frisk luft medan du tillbringar tid här.

Skiktat sovrumsfönster

Skiktat sovrumsfönster
Källa: brosharing.com

Vad vi menar med det skiktade sovrumsfönstret är att varje fönster sitter ovanpå varandra. Titta bara på detta exempel för en tydlig översikt. Fönstret består av de två underfönstren som införs i denna komposition.

Vi kallar sovrumsfönstret för det inbyggda eftersom det inte finns några verktyg för att dra det åt sidan, uppåt eller nedåt. Sovrumsfönstret har inte heller några gardiner. Och den här fönsterdesignen matchar det övergripande sovrumsutseendet, som är luftigt och brett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*