Home / Hem / Rustik glamdekor
Rustik glamdekor

Rustik glamdekor

Rustik glamdekor

Rustik glamourinredning är det bästa sättet att förvandla ditt hem och ge det ett gammaldags utseende utan att förlora sin klass och elegans. Kolla in vår köpguide för rustik glamorös inredning, liksom våra bästa erbjudanden! Marknaden är full av dekorationer som kombinerar antikinspirerade mönster med moderna bitar som ger en känsla av glamour och rikedom. Vi vet att termerna “glam” och “rustik” inte riktigt går ihop, men de fungerar faktiskt om du vet hur man gör det. Rustik glamour är en dekorationstrend, men du måste vara försiktig för att hitta rätt balans. Om du slår precis rätt ackord får du garanterat något som är både charmigt och snyggt. För att hjälpa dig att välja, här är några sätt att välja en rustik, glamorös inspirerad väggdekor som är perfekt för ditt hem:

storlek

När du väljer en rustik glamourdekor eller väggdekor måste du välja rätt storlek. För att bestämma rätt dekorstorlek, kom ihåg att du inte ska låta ditt rum överväldiga din inredning och att din väggdekor inte bör överväldiga ditt bostadsutrymme eftersom det varken ser ut eller känns bra. Om det redan händer mycket i rummet / väggen, välj en stor bit. En meningsfull väggdekoration ger ditt rum sitt fokus och en plats där dina ögon kan vila. För många små dekorationer på en enda plats kan få ditt rum att se rörigt och rörigt ut. Små bitar å andra sidan tenderar att gå vilse i en vägg. Lägg bara en liten bit på små väggytor.

Din personlighet

När det gäller att köpa en väggdekoration kokar allt ner till en punkt som du älskar. Väggdekorationen som du har i ditt rum återspeglar din personlighet. Var bara naturlig och skäm bort dig själv så mycket som möjligt. Upptäck också de delar som inte bara matchar ditt vardagsrum utan också dina egenskaper. Nu när du vet hur du väljer en bra bit till ditt hem, kolla in våra bästa erbjudanden!

Rustik glamorös metallväggdekor är raseri idag, vilket innebär att det är precis vad du letar efter om du vill uppdatera utseendet på ditt hem medan du lyser upp en avslappnad rustik inredning. Eftersom den mäter 12,5 “vid 12,5” kan den passa in i galleriets väggar eller arbeta i kombination med andra fantastiska väggdekorer.


Utsmyckad glamväggdekoration

En annan utsmyckad plåtväggdekor är ett mästerverk av Ophelia & Co. Det är både rustikt och glamoröst, vilket gör det till det perfekta stycket för att uttrycka vad du gillar och vem du är. Det är en vintageinspirerad dekor för väggar, så det är naturligt präglat med invecklade fleur-de-lis-detaljer och ges en signaturbrun finish.


Trigg Hanging Small Wall Decor

Detta passar varje levande stil eller tema, vare sig det är traditionellt eller samtida. Den är inspirerad av den geometriska formen och gjord av tråd och keramik. Detta gör den hållbar och kan användas som planter eller förvaringsplats för kontors- / hushållsartiklar. Om du har en tom vägg hemma och letar efter den enklaste lösningen på ditt problem, häng den här uppsättningen två på exakt samma höjd för att fylla i luckan.


Glam massiv väggdekoration

Denna mångsidiga och glamorösa väggdekor kan också användas som en sofistikerad bordaccent med sina snyggt kantade fransar och fasetterad marmoreffekt. Eftersom det har ett solitt mönster och rent ljusfiltrering fungerar det bäst i ett ljust rum eftersom det kan sprida ljus från ett fönster.


Rustik Rooster Farmhouse träväggdekor

Om du är upptagen men vill ha ett fantastiskt resultat från ditt heminredningsprojekt, välj det här. På grund av dess dekorativa accenter kan den göra ett uttalande på egen hand och kan användas både inomhus och utomhus. Det är en handgjord bit från Designocracy som kan ge en personlig touch till ditt utrymme.


Glam Tin Floral Wall Decor

Den här blommiga väggdekorationen i silver är en rustik och glamorös väggdekor som är perfekt för vardagsrum. Eftersom den har ett hemtrevligt utseende kan den användas för att lyfta fram möbler i trämöbler. Även om det är ett stort stycke, finns det inga problem med installationen eftersom det är utformat för snabb och enkel montering.


Tråd blommor väggdekoration

En av våra favoriter i kategorin, Rustic Glam Decor, är både charmig och unik med sin enkla blommönster och guldfinish. Den är lätt och kan monteras på vilken yta som helst. Eftersom det här är en dekorativ väggdekor med trådblommor kommer det att vara ett utmärkt tillskott till ditt utrymme om du vill lägga till konsistens.


Gren väggdekoration

Denna bit är en bästsäljare från Stratton Home Decor och ger en trendig och elegant konstinstallation. Det är det perfekta stiluttalandet eftersom det uttrycker din konstnärliga sida utan att överdriva det. De enkla linjerna, kurvorna och jordnära färgerna ger bostadsutrymmen ett industriellt utseende.


Gammal lantlig ram för ladugårdfönster

Fönsterramar har länge använts som väggdekorationer, men den här är den bästa gamla rustika ladugården vi kan hitta. Det är en underdrift, vad är det som gör det trendigt trots det gamla skolutseendet. Vad vi älskar mest med denna bit är det faktum att den är gjord av återvunnet material!


Underbar världsväggdekoration

Det sista väggdekorationsstycket på vår lista över de bästa rustika glamourdekorationerna har en mångsidig design och nödläge för att ge en rustik känsla till en väggdekor. Det känns rätt oavsett var det är inbyggt, vare sig det är ditt vardagsrum eller sovrum. Det använda träet har målats och slipats för att ge biten ett antikt utseende.


Rustik glambröllopsdekor - Gulddekorationer + grönska.
Grå rustik glam ... |  Glam vardagsrum, heminredning, vardagsrum dec
Restaurang |  Farmhouse matsal, Farmhouse dining, Ho
21 fantastiska rustika glam-vardagsrumsdekorationer - Amber's.
Hemligheterna i rustik glamdekor vardagsrumsrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*