Home / Dekor / Southwest Kitchen Backsplash Idéer
Southwest Kitchen Backsplash Idéer

Southwest Kitchen Backsplash Idéer

SÖDVÄST KÖK BACKSPLASH IDÉER – Sydvästra köks backsplash-modeller är inspirerade av en inredningsdesign som gäller för många hem i Sydvästra Amerika.

Denna backplash är rik på etniska element och väljer vissa funktioner som gör den unik. Tung tonvikt på trä, ljusa färger och kakel design är aspekter som är starkt förknippade med denna backsplash design. Läs nedan för att ta reda på mer om den här modellen.

Visst, Southwest Kitchen Backsplash

Visst, Southwest Kitchen Backsplash
Källa: Pinterest

Southwest Kitchen Backsplash visar en kärlek till naturen. Denna backsplash-design respekterar tradition, etniskt och naturligt material. För denna rekommendation tar vi med stenar som mer liknar stenar.

Backsplashen fortsätter att måla stenarna med vitt. Således känns backsplash tydlig och ren. Utsikten över bakplattan påminner oss om ett traditionellt kök, men den här gången med modern köksutrustning.

Köket kombinerar perfekt natur och modernt värde. De två beprövade värdena kan stå hand i hand i en bra balans.

Modern väggmålning Southwest Kitchen Backsplash

Modern väggmålning Southwest Kitchen Backsplash
Källa: brasswindow.com

Jämför din moderna köksdesign med den sydvästra backsplash-modellen. Denna backplatta rekommenderar att du placerar en väggmålning för bakplattan. Tänk på denna färgstarka, livfulla vägginställning för en stark betoning på den sydvästra tonen.

Vi kallar denna mexikanska moderna väggmålning som vi ofta ser denna design på mexikanska gator. Backsplash använder ljusa färger som blå, gul och röd. Användningen av ljusa färger betyder sydvästra medborgare som är sällskapliga och vänliga.

Backsplash är också inspirerad av mexikanernas traditionella kläder. Bakgrundsbild för bakgrundsbild blir ett överkomligt val när din budget är stram.

Trevligt, sydvästra köksbacksplash

Trevligt, sydvästra köksbacksplash
Källa: Pinterest

Vi fokuserar på backsplash-området mellan köksfläkten och köksbänken. Trevlig invecklad design färgar området med ljusa färger som blått, rött och orange.

Var och en av brickorna innehåller en specifik design som kompenserar den övergripande fantastiska utsikten. Kakelutformningen leder oss till den spanska designen som den ursprungliga källan för backsplash i sydvästra köket.

Vi älskar spansk design i bakplattan eftersom de levererar en vacker design som ser klassisk och smakfull ut. Denna eleganta backsplash skapar en slående förändring i det neutrala köket.

Etnisk smak som en Southwest Kitchen backsplash

Etnisk smak som en backsplash från Southwest Kitchen
Källa: donpedrobrooklyn.com

Southwest Kitchen Backsplash överraskar oss alla med en vacker, sofistikerad design som innehåller olika färger, linjer och former. Ta det här bakstycket som ett bra exempel. Backsplash använder fyrkantiga plattor som strängas ihop på ett ordnat sätt.

Var och en av brickorna fyller sitt utrymme med trånga linjer och former som hämtar inspiration från traditionella och etniska rätter från gamla tider i Sydvästra Amerika och Spanien. Den högljudda designen gör att backplattan inte ser för stark ut.

Backsplashen ser också vintage och elegant ut, speciellt när den sätts ihop med trämöbler som visas på den här bilden.

Fet backsplash av sydvästra köket

Fet backsplash av sydvästra köket
Källa: Pinterest

Denna sydvästra köksbacksplash fokuserar på djärva färgade plattor som en av fokuspunkterna i denna design. Vi tar med dessa blå bakplattor till köket i sydväst med små variationer som faktiskt tar en idé från den mexikanska plattformen.

Backsplash använder mörkblå, fyrkantiga plattor med mönstrade, gula plattor under. De kombinerade plattorna skapar en djärv och elegant atmosfär med en stark mexikansk smak. De mörkblå plattorna ger en förändring från den dominerande brunaktiga färgen i köket.

Mörkblå står för modiga sprit från sydväst, särskilt mexikanerna.

Bekväm backplash för köket i sydväst

Bekväm backplash för köket i sydväst
Källa: Pinterest

Southwest Kitchen Backsplash har en välmående plattdesign som talar om etik, tradition och sociala värden bland invånarna i denna region. Denna backsplash ger dig ett annat underbart exempel på brickor som härrör från denna backsplash-modell.

Den här gången visar backsplash ett lugnt och bekvämt liv i byar i sydväst. Backsplash tar brunt som den dominerande färgen för att betona den varma känslan som håller alla byborna tillsammans.

Kakel designen tar fram två kvinnor i traditionella kläder. Backsplash kan omedelbart bjuda in dig att njuta av en mysig atmosfär i hjärtat av byborna.

Naturlig backsplash av sydvästra köket

Naturlig backsplash av sydvästra köket
Källa: Pinterest

Southwest Kitchen Backsplash matchar ditt planerade utekök. Denna bild visar en bra användning av backsplash-modellen för sydvästra köket. Bortsett från vissa kakeldesigner och djärva färger, kan du välja mellan rå tegel eller naturliga kakel.

Plattorna använder starka naturstenar mellan köksfläkten och köksbänken. Stenar som skärs i skurna, rektangulära bitar används i köket ovanför spiskåpan.

Med tegelgolvet och bänken kan du känna hur naturligt hela köket är.

Rustik känsla, Southwest Kitchen backsplash

Rustik känsla, Southwest Kitchen backsplash
Källa: citycollegeinc.com

Du kan betrakta träplankor som ett annat element för att lägga till det sydvästra backsplash-konceptet för ditt kök. Detta utekök förmedlar en rustik känsla med polerade träskivor från köksfläkten och köksbänken.

Träskivorna är skurna i olika former, som alla är sammankopplade för att skapa en varm och elegant backsplash-atmosfär för köket. Backsplashen liknar taket i köket med mörka träplankor.

Bedårande backsplash av sydvästra köket

Bedårande backsplash av sydvästra köket
Källa: cileather.com

Den nionde av våra 10 Southwest Kitchen Backsplash Idéer föreslår att du använder röda tegelstenar, vilket är naturliga element som denna backsplash-design lägger stor vikt vid. Vi tror att det inte kommer att vara svårt för röda tegelstenar som vi ser här.

Backsplash använder röda tegelstenar som ett av backsplash-områdena, eftersom en annan backsplash använder transparenta, klassiska brickor. Detta yttre område ser enkelt och bedårande ut. Detta kommer från dekorationerna som är fästa på baksidan av de röda tegelstenarna.

Det här är det lilla området där köket ser fantasifullt ut, vilket räcker din plan att bjuda in bästa vänner till små fester.

Traditionell backsplash av sydvästra köket

Traditionell backsplash av sydvästra köket
Källa: westpapua.co

Detta lyxiga utekök väljer den traditionella backsplash som tar några idéer från sydvästra backsplash-koncept. Backsplash använder träskivor som också fungerar som en bänk.

Förutom matlagningsutrustningen kan du se den traditionella vedspisen. Det övergripande långa området försöker bäst att kopiera det bästa utseendet från den traditionella backsplash-designen i sydvästra köket. Träskivorna representerar naturen när de fälls från träd.

Det är därför bakplattan har en varm och fräsch känsla. De lägger till positiva toner till det redan luftiga uteköket. En sådan perfekt mötesplats för en familjesemester utanför staden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*