Home / Dekor / Smala badrumsidéer som förblir snygga
Smala badrumsidéer som förblir snygga

Smala badrumsidéer som förblir snygga

SMALA BADRUMSIDÉER – Du behöver inte oroa dig för att dekorera ditt smala badrum. Tack vare dagens inredning finns växande möbler och badrumsgrunder tillgängliga i både offline och onlinebutiker.

Allt du behöver göra är att skärpa dina smakfärdigheter. Detta inkluderar att välja rätt färgparning, vilken typ av badrumstillbehör och vissa ornament. Innan du gör detta måste du rådgöra med en professionell om hållbarheten i badrumsgrunderna.

Charmigt smalt badrum

Charmigt smalt badrum
Källa: moneycrashers.com

Exemplet ger värdefulla tips för ett smalt badrum. Badrummet innehåller tre grunder: skåpet, diskbänken och badkaret. De tre väsentliga elementen ser elegant ut i vitt.

Det som lockar oss är badrumsgolvet, som verkar unikt med designen inspirerad av pegboards. Dessutom tillämpar badrummet tre väggstilar. Badrumsväggen har träbrädorna målade vita, de blå och de rektangulära plattorna.

Den sista punkten är i den multifunktionella spegeln, som också fungerar som en lagring. Inte bara charmigt, men badrummet känns också lätt och luftigt.

Unikt smalt badrum

Unikt smalt badrum
Källa: hgtv.com

Om du äger ett vindbad, öva modellen. Badrummet ser unikt ut på grund av badrumets ovanliga storlek. Badrummet har två fönster så att badrummet ser luftigt ut.

Badrummet innehåller det stora badkaret och garderoben. Det finns en liten klädhängare för att rymma handdukar och andra tyger. Badrummet verkar glad med den gula tapeten. Badrummet sätter upp de sexkantiga plattorna som också ser söta ut.

Det finns inget lagringsutrymme eller handfat i badrummet.

Mysigt smalt badrum

Mysigt smalt badrum
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Ett smalt badrum kan fortfarande kännas mysigt och kreativt. Exemplet bevisar det. Badrummet får så mycket hjälp av högt i tak. Konceptet möjliggör hälsosam luftcirkulation. Detta blir den viktigaste faktorn för att göra dig bekväm här.

Badrummet är vitmålat för att göra området ljus. Badrummet väljer det klassiska badkaret och skåpet. Badrummet ser kreativt ut med den snygga keramiken på golvet.

Den mysiga känslan kommer från de söta sittplatserna som gör att du kan sträcka benen och torka ut håret samtidigt.

Intressant smalt badrum

Intressant smalt badrum
Källa: aimhouses.com

Ovanligt färgval och högkvalitativa möbler kompletterar det smala badrummet. Det gör det lilla badrummet intressant. Vi ser inte ett badrum som väljer grönt, som exemplet visar.

Dessutom har färgen formen på de små brickorna som ses i duschområdet. Den andra gröna nyansen kommer från badrumets väggområde som täcker diskbänken och skåpsegmenten.

För att maximera utrymmet väljer badrummet dusch. Förvaringen, valansen och vägglamporna ser imponerande och smakfull ut.

Formellt smalt badrum

Formellt smalt badrum
Källa: improvenet.com

Formellt men lugnt. Nyckeln till badrumsatmosfären ligger i den brunaktiga nyansen som dyker upp från badrumsväggen till gardinen. Den som tillbringar tid i badrummet måste känna sig lugn och avslappnad.

Det smala badrummet innehåller badkar, skåp och handfat. Det finns en stor spegel som fungerar som en väggdekoration för badrummet. De levande blommorna fräschar upp badrummet så att området inte ser för enkelt ut.

Badrummet väljer enkel förvaring under diskbänken, som rymmer massor av handdukar, handtvål och vävnader.

Elegant smalt badrum

Snyggt smalt badrum
Källa: hgtv.com

Återigen väljer badrummet en dusch istället för ett badkar. Detta hjälper till att optimera det smala området. Intressant, med modelleringen ser duschrummet unikt ut.

Badrummet innehåller dusch, skåp och handfat. Exemplet visar att användning av samma och neutrala färg fortfarande kan se elegant ut. Den brunaktiga nyansen har formen på badrumsgolvet och mosaikgolvet.

Detta gör att badrummet känns avslappnat och informellt. Badrummet kompletteras med den abstrakta målningen.

Effektivt smalt badrum

Effektivt smalt badrum
Källa: contemporist.com

Badrummet ser väldigt smalt ut. Badrummet kompletteras endast med skåp och handfat. Badrummet väljer också den flytande garderoben för att spara mer utrymme.

Handfatområdet är utrustat med ett vitt stativ som ser minimalistisk ut. Badrummet har en spegel så att du kan kontrollera ditt ansikte och klä dig bättre. Även om detta redan verkar effektivt, ställer badrummet upp badrumets unika vägg ovanför skåpet.

Den keramiska stilen blir en ikonisk dekoration för badrummet.

Bedårande smalt badrum

Bedårande smalt badrum
Källa: idealhome.co.uk

Förvandla ditt trånga badrumsutrymme till ett så bedårande. Badrummet känns sött med de enkla tillbehören som fyller badkaret. De syftar till att göra små barn bekväma medan de lär sig om badetikett.

Badrummet innehåller skåpet och badkaret med glasväggen. Badrummet har inte ett handfat. När du placerar fönstret, var uppmärksam på badrumets komfort.

Badrummet lägger den gula mattan för att lätta barnens stämning.

Färskt smalt badrum

Färskt smalt badrum
Källa: bhg.com.au.

Förpackad och färsk. Badrummet upptar ett smalt utrymme som innehåller handfat och badkar. Vi ser inga skåp på bilden. Badrummet ser trångt ut men förblir friskt.

Badrummet kompletteras med de levande växterna, stegen och det flytande förrådet. Det finns en bärbar förvaring som rymmer handdukar och andra tyger. Det flytande lagret däremot lagrar bland annat växter och handtvål.

Bondgård smalt badrum

Bondgård smalt badrum
Källa: xolivi.com

I synnerhet kan du välja en specifik badrumsmodell, även om det finns lite utrymme. Badrummet innehåller skåp och handfat. Inget bad- eller duschområde visas på bilden.

Vi älskar hur badrummet praktiserar stil. Till exempel använder badrummet de inramade positiva orden som badrumsväggsdekoration. I badrummet finns den återvunna stegen för visning av handdukar och annat material.

Vi älskar den söta vagnen som håller näsduken bredvid garderoben. Den söta stolen gör badrummet mysigt och bedårande.

Vi hoppas att du lär dig av listan att det inte finns några ursäkter för att försköna ditt smala badrum. Du behöver bara ge tid att leta efter fler exempel på smala badrumsmodeller. Ha kul att välja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*