Home / Dekor / Små köksidéer
Små köksidéer

Små köksidéer

SMÅ KÖKIDÉER – Vad skulle ett hus vara utan kök? Stort eller litet, ett kök är ett måste i ditt hem. Detta är ett område där du lagar mat, tvättar smutsiga diskar och interagerar med makar eller barn.

Denna artikel kommer specifikt att peka ut små köksidéer. Ett litet kök utmanar oss. Vi måste använda begränsat utrymme för att laga mat. Samtidigt måste vi hålla ett litet kök så snyggt och snyggt som möjligt. Här är våra rekommendationer för alla destinationer.

Tydlig liten köksmodell

Tydlig liten köksmodell
Källa: idealhome.co.uk

Innan något annat, installera andra stora fönster för ditt planerade lilla kök. Lägg det ovanpå hela din idé, särskilt om utrymmet för köket är litet eller smalt som visas på bilden. Fönstren fungerar som ett ventilationsmedium.

Installera sedan köksbänken, som ligger i ett handfat, skåp och mikrovågsugn. På bänkskivan kan du placera kaffebryggare, värmare, koppar och till och med dekorationer. Placera om möjligt matredskap och köksredskap i skåpet.

Ta med blommor och växter för att skapa en skarp känsla som kommer från en vitaktig nyans i köket.

Liten liten köksstil

Liten liten köksstil
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Vår andra är sannolikt vanlig i dagens kök. Vad du behöver lägga på köksidéerna är de viktigaste komponenterna. Kylskåp, bänkskiva, diskbänk och hela matlagningsutrymmet i detta kök är ett måste för alla kök.

Ett annat recept föreslår flytande förvaring som används för att lagra porslin, kryddburkar och köksredskap. Du kan hänga andra hushållsapparater på skåpen. Trägolv i detta kök skapar en varm ton.

Med en gemensam kökslayout kommer detta lilla kök att kännas hemtrevligt.

Kaffebarliknande litet kök

Kaffebarliknande litet kök
Källa: idealhome.co.uk

Hängande skåp blir ett annat alternativ för att maximera ett litet område för ditt kök. Du kan använda dessa skåp för att förvara porslin, köksredskap och matlagningsrecept.

Enkelt och snyggt, de hängande skåp som visas här hjälper mycket att hantera begränsat utrymme. Så här kan du skapa ett kaffebarliknande underavsnitt i det lilla köket. Installera bara ett handfat med barstolar för att äta.

Du kan prata med dina barn medan du lagar mat. En sådan cool idé att utforma ett kök som en familjeinteraktion. Familjebanden kan verkligen börja från ett kök.

Krävande liten köksidé

Krävande liten köksidé
Källa: traditionalhome.com

Några armaturer på köksväggarna. Armaturerna är skåp som kan innehålla matredskap, köksredskap och glamorös keramik. Återigen vita och bruna toppfärger för köket.

De två säkerställer en klar, fräsch och varm ton. Ställ in skåpen och köksbänken efter installationen. För att inte tala om kylskåp, spis och mikrovågsugn som oumbärlig matlagningsutrustning. Sätt färska blommor eller växter för förfriskningar.

Det smala köket ser snyggt, raffinerat och elegant ut samtidigt. Andra tips inkluderar att placera köket alldeles intill matsalen.

Varmt litet köksprov

Varmt litet köksprov
Källa: diynetwork.com

Träskåp och miniträssats i trä gör att det här lilla köket känns varmt. Köket installerar också rektangulära plattor som verkar naturliga. Valet av färger skiljer köket från de tidigare idéerna som väljer vitt.

En annan intressant punkt är mini-matuppsättningen med genomskinliga stolar. Detta kök och matsal stil maximerar det lilla området för köket. Den moderna atmosfären skärs genom trämaterialet. Köket kan inspirera dig att harmonisera den moderna stilen.

Med den här stilen känns det lilla köket inte längre enkelt och solidt.

Exempel på ett rent litet kök

Exempel på ett rent litet kök
Källa: Pinterest

Vitaktig lera fyller detta lilla kök. Tegelväggar målade vita stödjer den rena atmosfären i köket. Hängande skåp kan hjälpa till att hålla köksredskap och köksredskap rena och städade.

Rikta in spisen och mikrovågsugnen med ett handfat som böjer sig för att matcha köksformen. Skapa en söt matuppsättning med barstolar för bästa maximering. Skapa ett flytande träbord med färska växter. Du kan lägga färdiga måltider vid bordet.

Färga det lilla köket med blommor för förfriskningar. Det smala köket används nu också för att koppla av för att laga mat och äta.

Minimalistiskt litet kök

Minimalistiskt litet kök
Källa: hgtv.com

Ett tätt kök kan inspirera dig att komma med smarta idéer. Det här lilla köket kan visa dig två idéer. Först och främst kan du hänga köksredskap på väggarna som visas här. Stigen kan hjälpa dig att maximera köksväggarna.

Om du har bråttom kan du enkelt ta med dig en av köksredskapen. En annan idé är att placera en öppen hylla nära fönstret. Hyllan ger plats för kryddburkar om skåpen är otillräckliga.

Du kan också placera färska blommor för att leva upp i köket. Matlagning i detta smala kök ser mysigt ut.

Supereffektivt litet kök

Supereffektivt litet kök
Källa: safehomefarm.com

Denna kökslayout ser vanligt ut i en studiolägenhet. En super, super liten yta finns för detta kök. Som du kan se på bilden finns det inget utrymme för små stolar.

Trots det ser köket mycket effektivt ut i vissa aspekter. Installera armaturer som kan användas som flytande förvaring och skåp. Välj ett kylskåp med två fönster som kommer att “sättas in” i köksväggen.

Ta sedan med ett enkelt tillagningssats som består av en spis och mikrovågsugn. Flytta diskbänken i andra områden, t.ex. B. i husets matplats.

Fantastisk liten köksidé

Fantastisk liten köksidé
Källa: Coastalliving.com

Skapa ett litet kök som, genom vackra plattor som köksgolvet, kan utlösa en idé för hemlagning, som den här bilden visar. Den grottliknande med stentaket ser anmärkningsvärd och naturlig ut.

Välj en matsats och ett träbord, samt en hylla för matredskap och köksredskap. Diskbänken och spisen ligger på bordet. Köket ser fantastiskt ut på grund av grundelementet i köket medan inredningen verkar vanligt.

Lyckligt litet kök

Lyckligt litet kök
Källa: thechocolatemoosemt.com

Vi lämnar vårt favoritlilla kök längst ner på listan över lilla kökidéer. Vi älskar det här köket på grund av den färgstarka atmosfären. Färgvalen kan göra dig glad och energisk i köket.

Köket kompletteras med en matsats i trä som kan göra detta kök till matsal. Lägg bland annat blommor, snacks och muggar på porslinet. Den här lilla köksidén kan alltid bjuda dig att spendera tid på att laga mat för hela familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*