Home / Hem / Flygplan Propeller Decor

Flygplan Propeller Decor

Flygplan Propeller Decor

Om du känner någon som är intresserad av flygplan, som skapar och ställer ut modeller eller som älskar att flyga, erbjuder flygplanets propellerinredning många alternativ för presenter. Om du är personen är du bortskämd för valet mellan enkel-, dubbel-, trippel- och fyrdubbla propellrar. Lägg till affischer, inramade bilder och väggkonst för en samordnad inredning som går med ett flygtema eller till och med ett nautiskt tema. På något sätt är tanken på att flyga alltid inspirerande, oavsett om det är en fågel eller ett flygplan.

Enkel / dubbelbladig propeller

Dessa är ofta tre eller fyra meter långa, vilket gör dem till ett utmärkt sätt att markera ett himmellandskap med flygmaskiner. De kan också användas för att göra ett uttalande i ett tätt väggutrymme som annars skulle vara tomt. Eftersom originalen hade olika färger finns dessa konstnärliga repliker också i olika färger. De kan vara gjorda av trä eller metall. Se till att du har en viss yta som är tredimensionell.

Trippel- och fyrdubbla propellrar

Inte alla propellrar var en lång bit med blad i vardera änden. Vissa hade tre blad, andra till och med fyra. När propellerbladen vänder verkar de föröka sig tills de suddas ut i en rörelsecirkel. Konstnärliga framställningar av dessa blad kombinerar realism med fantasi, liksom användningen av färg och nöd.

Inramade foton, målningar och väggmålningar

Kombinationen av dekorativa propellerblad med foton, målningar och väggmålningar skapar ett enhetligt tema för rumsdekoration. Lägg till några rep och stolpar, solstolar på stranden och kanske en fiskmås eller två för en blick som påminner om Engelska kanalen eller New Englands stränder där en framgångsrik flygning har testats och så småningom uppnåtts. Nedan följer tio dekorationsidéer för alla som älskar att flyga. Propellrarna, bilderna och väggmålningen är en inspiration för ditt flyginteriör. Det kan till och med vara en båtpropeller eller två i mixen. Hav och himmel blandas mycket bra, särskilt små plan som seglar över det stora havet i det stora blå där borta. Beundra dessa dekorationer och låt dig drömma om avlägsna platser, prestationer och berättelser om djärva gärningar.

Träplan propeller

Höj din lokala flygmiljö med en tre-fots träkopia av en flygplanspropeller. Prop är brun med en touch av rött, med spikhuvud dekoration runt det centrala hålet. Perfekt för en tom tom vägg som behöver en extra touch. Det borde glädja alla som är intresserade av flyg eller flyghistoria, både flickor och pojkar.


Fyrbladig propeller av trä med guld accenter

Njut av utseendet på en gammal flygplan propeller på din vägg. Den fyrbladiga propellern är huggen av tall, färgad mörkbrun och förbunden med en guldfärgad centrumcirkel. Spetsarna på varje blad är också dekorerade med guld. Det kommer sannolikt att ge mervärde till alla studier eller kontor för flygentusiaster, även de som tittar från marken.


Bild av propeller för tappningflygplan

Smyck en tom vägg eller liva upp en hall med detta svartvita reproduktionsfoto av en vintage propeller. Bilden skrivs ut på vitt matt papper med en smal svart ram. Den är 20 “x 24” och väger ungefär sju pund – så se till att du har en robust bildhängare för den här.


Propeller i beige och blått trä

Enkel propellerform huggen av blont trä och rörd med blå färg. Om den är konstnärlig är den lämplig för beklädnad av smala väggytor eller som accent för större delar. Inget hål i den rundade mitten, men biten sträcker sig till nästan fyra meter och kan användas för att fylla något trångt utrymme i din inredning.


Realistiskt vinklade järnmetallblad fäst vid en central spinner. Detta är ett erbjudande från Trent Austin Design och ger en verklig likhet med din aeronauts väggdekoration. Enheten väger 1,1 kg och täcker ett område på 22 “vid 24” och är 2 “djup. Så planera därefter när du väljer en plats.


Fyra metallblad fäst vid ett centralt metallnav. Bladen är målade ljusbruna med smala röda band och bredare marinband med guldspetsar. Stycket är 45 “vid 45” så se till att reservera en stor väggdel. Detta konstverk är från Cole och Gray.


Stor vintage Air Plane Propeller 3-del väggmålning

Perfekt för den entréväggen eller den stora väggen i ett auditorium eller till och med din lägenhet eller sovsal. Denna tredelade wallum med peel-and-stick kommer säkert att visa ditt intresse för flyg, eller åtminstone för stora väggmålningar. Det är ett snabbt sätt att ändra utseendet på ett rum. Det är enkelt att använda och har liten inverkan på hyresutrymmet.


Propeller med tre paddelformade blad

Tre skovelformade knivar är fästa på en metallcentrumring. Bladen är borstad matt svart, med vita spetsar och en enda rand parallell med toppen av den vita spetsen. Skulpturen är 24 ”vid 24” och väger ungefär en tredjedel pund. Detta gör det till ett utmärkt val när ljus väggdekoration önskas.


Kustpropeller väggdekorationer

Beachcrest Home presenterar tre väggdekorationer för kustpropellrar. De är silverfärgade och kan placeras nära en ingång, över ett skrivbord eller bredvid ett fönster som en accent. Fönsterplacering är särskilt effektiv om ditt fönster har utsikt över ett marinmålning. Havet, himlen och kustpropellerna utgör ett kompletterande tema.


Tre parallella flygpropellrar

Tre flygpropellrar är monterade parallellt upprätt på ett bräde. Färgerna för denna skärm är olika och kan enkelt anpassas till en färgstark inredning eller användas som en ljus accent i ett mer eller mindre monokromt rum. Dekorera baksidan av ditt skrivbord och entré eller till och med en alkov med en sjö eller flygfoto.


Amazon.com: Deco 79 Traditionell träflygplan Propeller Decor, 5.
4-bladig flygplan propeller ... heminredning ... Fantastiskt!  |  Flygplan.
Amazon.com: Metal Airplane Propeller Wall Decor, Vintage Aviation.
Pin av Ryan McBride på Design 2020 |  Flygplan propeller dekor.
Amazon.com: Metal Vintage Airplane Propeller Wall Decor, Wall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*