Home / Dekor / Små kökbelysningsidéer
Små kökbelysningsidéer

Små kökbelysningsidéer

SMÅ KÖKBELYSNINGSIDÉER – Vanligtvis behöver ett litet kök ett litet antal glödlampor eller en stor lampa för att belysa det begränsade utrymmet. Närheten mellan lampor eller glödlampor kan mest ses i ett litet kök.

Detta är tvärtom med belysningskonceptet för stora kök. Liten köksbelysning tar inte bara hänsyn till funktionella element. Du kan prova olika belysningsmodeller för ditt lilla kök. Hoppas att våra förslag kan inspirera dig. Lyssna!

Snygg liten köksbelysning

Snygg liten köksbelysning
Källa: hgtv.com

Trots den lilla storleken lyckas detta kök fortfarande att dekorera detta område. Titta på den femkantiga spegeln. Köket väljer den unika, stora spegeln som första dekoration. Den andra avser köksbelysningen.

Den snygga och glänsande taklampan med lampan hänger i taket i köket. Lampan använder ett unikt lock. Lampan lyser direkt ovanför köksbänken. Med det genomskinliga locket kan balken överföras till hela köket.

Under dagen förlitar sig köket på det stora fönstret för att njuta av de naturliga strålarna.

Trevligt litet köksbelysning

Trevligt litet köksbelysning
Källa: idealhome.co.uk

Vår andra idé föreslår att du väljer liten köksbelysning som matchar färgen på köket. I det här exemplet blir vitt motivfärgen för både belysning och köket. Belysningen består av tre hängande lampor.

Lamporna, mestadels klädda i vitt, kopierar den legendariska klassiska lampstilen. Lamporna stöder köket, som applicerar vitt på nästan alla element, från skåpet till bänkskivan. Lamporna lyser direkt ovanför köksön.

Helhetsbilden gör detta lilla kök rymligt och tydligt.

Inbyggd liten köksbelysning

Inbyggd liten köksbelysning
Källa: traditionalhome.com

Inbyggd belysning för små kök ökar i linje med det växande minimalistiska köket när markpriserna stiger. Inbyggd belysning hjälper dig att minimera ditt köksutrymme. Det är detta som gör att detta skafferi väljer vilken belysningsstil som ska användas.

Den inbyggda belysningen ligger i taket i köket som lyser upp gångvägen i köket. Belysningen är ordnad så att strålen som produceras av de inbyggda lamporna når köket.

Under dagen kan färska strålar fly från köket genom de stora fönstren.

Underbar liten köksbelysning

Underbar liten köksbelysning
Källa: greenbrookdesign.com

Den finaste lilla köksstilen trots begränsat utrymme. Vi tror att vår slogan inte är för mycket för det här köket. Hela köket är mestadels grått och ser vackert och bekvämt ut. Köket väljer taklampan som en variant.

Belysningen stöds av metallhållaren och glaskåpan. Belysningen består av de två lamporna som sitter i locket. Den övergripande belysningsmodellen ser underbar och vacker ut. Det genomskinliga locket hjälper till att sprida strålen som genereras av lamporna.

Återigen finns det ett stort fönster genom vilket färska strålar kan komma in i köket.

Kreativ liten köksbelysning

Kreativ liten köksbelysning
Källa: Secureidm.com

Till skillnad från den fjärde idén presenterar vår nästa rekommendation ett begränsat litet kök i svart. Från skåpet till köksfläkten fyller svart smak luften i detta kök.

Därför kräver köket en livlig touch så att hela köket inte bokstavligen sjunker ner i mörkret. Så här skapas den kreativa idén. Köket väljer olika storlekar av glödlampor, från stora till små. Lamporna hängs på kabeln.

Denna belysning visar att det inte är för dyrt att genomföra en smart liten köksbelysningsstil.

Avslappnad liten köksbelysning

Avslappnad liten köksbelysning
Källa: Architecturaldigest.com

Eftersom nästan alla delar av köket hålls i en delikat grå färg, tar det här köket en djärv vändning. I köket används pendellampan, som består av två lampor täckta med de ikoniska, grå klassiska överdragen.

Belysningen stöder den grå tonen i köket. En lätt vintagekänsla kan kännas med detta belysningsval. Belysningen hänger direkt ovanför köksön, som huvudsakligen används som matplats.

Studioinspirerad liten köksbelysning

Studioinspirerad liten köksbelysning
Källa: city-data.com

I ett ögonblick använder den här lilla köksbelysningen inbyggda lampor. Efter en andra blick placeras lamporna inte som en enhet med kökstaket. Det finns ett litet mellanrum mellan lamporna och taket.

Det allmänna konceptet kan härledas från studiolampor som vi ofta ser. Lamporna fördelas i köket. Belysningen skapar strålar som är tillräckliga för köket, som huvudsakligen använder trä som material.

Vi kan känna en hemtrevlig och bekväm känsla i det här köket, också på grund av belysningsmodellen.

Fantastisk liten köksbelysning

Fantastisk liten köksbelysning
Källa: kitchen.healthymarriagesgr.org

Vårt tema är relaterat till hängande lampor, inte de inbyggda lamporna. Belysningen består av två lampor som ser fantastiska ut i gult. Belysningen ger en slående fin förändring i det brunaktiga köket.

Belysningen kommer faktiskt från köksbänken. Istället för brunt blir ljuset istället gult. Lampornas lock ser super söta och unika ut. Vi tror att alla vill titta på taklampan så ofta som möjligt.

Belysningen blir en livlig attraktion.

Extravagant liten köksbelysning
Källa: eastlaw.us

Det lilla utrymmet hindrar inte detta kök från att göra det till ett överdådigt och vackert kök. En av de saker som får särskild uppmärksamhet är hänglampan. Kan inte beskriva hur anmärkningsvärt belysningen är.

Belysningen antar den ikoniska klassiska ljusstilen. Belysningen består av de två ljuskronorna med de majestätiska genomskinliga locken som ser ut som kristaller. Den klara och vita belysningen matchar köksens vita färg.

Taklampan blir en fantastisk dekoration för detta moderna kök bredvid köksfläkten.

Fantastisk liten köksbelysning

Fantastisk liten köksbelysning
Källa: packersedge.com

Vi kan inte säga hur många transparenta belysningsskydd vi diskuterade tidigare. Vi kan inte få nog av det. Den här gången har vi tagit ett antal lampor i kottar åt dig. De är alla skyddade av glasöverdraget.

Konceptet hjälper till att sprida strålen som skapats av belysningen. Egentligen ser konen enkel ut. Var och en av konöverdragen är uppdelad i två delar; den ena är helt transparent medan den andra ser vit ut.

Kombinationen resulterar i ett fantastiskt utseende till slut. Den övergripande stilen och färgen på belysningen passar detta minimalistiska och vita kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*