Home / Dekor / Små Kitchen Island-idéer
Små Kitchen Island-idéer

Små Kitchen Island-idéer

SMÅ KÖKEN IDÉER – För er som inte fick det hänvisar kökön till ett extra bord som kan stå på egen hand eller innehålla förvaringsutrymme och sjunka bort från huvudköket. Oavsett om det är litet eller stort spelar köksön många roller.

Vissa använder köksön som ett socialt utrymme, andra föredrar att mat och dryck placeras innan de tas in i matsalen. Det finns några köksöar som rymmer diskbänken så att familjemedlemmar kan tvätta smutsiga rätter eller händer.

Blygsam liten köksö

Blygsam liten köksö
Källa: Architectureartdesigns.com

Som förrätt kan du öva på vad detta kök har att erbjuda. Detta kök har en liten ö som också fungerar som ett handfat. Detta kök skiljer diskbänken med spisen och andra köksredskap.

Du kan se från den här bilden att ön inte innehåller några stolar eller lådor. Köksön består av ett långbord med handfat. Här kan du tvätta smutsiga diskar och händer. Denna kökö design hoppas kunna minimera själva köket.

Med den här modellen kan du fokusera på att laga och tvätta smutsiga diskar i separata avsnitt.

High-end liten köksö

High-end liten köksö
Källa: madebymood.com

I motsats till den första idén ser vår andra rekommendation lyxigt ut trots den lilla storlek som används som köksö. Sammantaget passar köksön det allmänna utseendet på köket, som ser extravagant och antikt ut.

Denna köksö fungerar som en extra matplats och en liten matsal. Köksön använder dyra och stora bord och stolar. Köksön är ett utmärkt ställe att underhålla vänner och familj för en lätt lunch.

Du kan laga mat precis framför dem medan du pratar med dem. Denna köksö erbjuder utrymme för trevlig interaktion.

Rustik liten köksö

Rustik liten köksö
Källa: donpedrobrooklyn.com

Med trä som bord ser denna köksö rustik och traditionell ut. Denna köksö spelar minst två roller. Först kan du använda denna ö som en plats för matlagning. Du kan skära kryddor och frukt innan du tar dem till huvudköket för vidare bearbetning.

När maten är klar kan du lägga tillbaka dem alla på köksön innan du tar dem alla till matsalen. Annars kan du servera maten till dina barn eller vänner som kommer till lunch.

En annan roll gäller det sociala rummet där du kan prata med barnen och vännerna.

Minimalistisk liten köksö

Minimalistisk liten köksö
Källa: Pinterest

På samma sätt som den första idén ser vår fjärde rekommendation ut som enkel och minimalistisk. Köksön fungerar som handfat och matlagning. Denna typ av liten köksö passar in i detta moderna och minimalistiska kök.

Det begränsade utrymmet kan göra en speciell anledning så att du fortfarande har plats för en promenad. Förresten, den här köksön vill att du ska separera tvätt av smutsiga diskar och händer från matlagningsområdet.

Det här är en bra idé att förhindra spill från att förstöra backsplash. Du kan skära frukt och kakor innan du serverar på denna ö.

Extraordinär liten köksö

Extraordinär liten köksö
Källa: sebringdesignbuild.com

Tveka inte att göra en liten köksö till en som är anmärkningsvärd som den här. Denna köksö ser unik och traditionell ut och gör den till en attraktiv del av detta livliga kök.

Inledningsvis använder köksön det ovala bordet, vilket ser ovanligt ut. För det andra använder köksön en unik pelare som verkar vara trasig. Och den sista refererar till “grottan” i bakgrunden som fungerar som förvaring.

Denna köksö passar så bra med det övergripande köket, som också ser traditionellt ut och är inslaget i en livlig ton. Använd den här ön för att placera din bricka, glas och dekorationer.

Enkel liten köksö

Enkel liten köksö
Källa: kurdblogger.com

Vid den här tiden sätter vi en ny start på den sjätte av våra tio små kökö-idéer. Du kan börja med vad den här bilden säger. Den lilla storleken på köksön, som består av vit marmor som bord, stöds av ett träställ.

Töm köksön om du har ett relativt stort kök (se bild) som redan innehåller ett handfat. Det är upp till dig att använda den enkla, lilla köksön. Du kan placera färdiga måltider innan du tar dem in i matsalen.

Eller så kan du ta med färska grönsaker, frukt och kryddor från marknaden innan du lagar mat.

Kaffebarliknande liten köksö

Kaffebarliknande liten köksö
Källa: albraqah.com

Oavsett om du är beroende av kaffe eller inte, är en köksö i kaffebaren oemotståndlig. Detta koncept är bland de växande köksödesignerna i ett minimalistiskt kök som det här. Detta kök använder det långa, smala bordet för denna ö med accentstolar.

Denna lilla köksö är elegant och informell och erbjuder plats för många aktiviteter. Från att placera livsmedelsingredienserna innan du lagar mat till att servera cappuccino till vänner som stannar förbi.

Söt liten köksö

Söt liten köksö
Källa: surripui.net

Inslagen i runt, rustikt material, den här lilla köksön ser så vacker ut. Ön blir en utvidgad tillämpning av rustika material i detta stora kök. Så det är inte konstigt att ön också tar ved.

På den här lilla köksön kan du främst använda den för att laga matingredienser. Du kan skära frukt och kryddor medan du pratar med din make eller dina barn. Denna idé bevisar att du inte behöver skapa en stor köksö för att få en avslappnad chatt med nära och kära.

Smal, liten köksö

Smal, liten köksö
Bildtext: Pinterest

Till skillnad från tidigare idéer kombinerar detta kök sin köksö med hela köket. Som du kan se på den här bilden ansluter köksön till köket. Ön använder natursten som ser lysande ut.

På den här ön verkar några små stolar omge dem. Du kan öva denna öidé om du har ett U-format kök som det här. Du kan använda köksön för en super mini-matuppsättning som samlar barnen för en snabb frukost innan de går till skolan.

Fantastisk liten köksö

Fantastisk liten köksö
Källa: diynetwork.com

På samma sätt som den nionde idén avslutar vi vår lista med den här attraktiva lilla köksön. Denna ö ansluter till hela köksområdet och blir en med en av köksväggarna.

Dessutom ser öns bord unikt ut. Kolla också in de transparenta stolarna som omger köksön. Trots det lilla utrymmet måste du hålla med oss ​​när vi säger att denna köksö är väldigt snygg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*