Home / Dekor / Shabby Chic sovrumsidéer
Shabby Chic sovrumsidéer

Shabby Chic sovrumsidéer

SHABBY CHIC SOVRUM IDÉER –Shabby chic har blivit allt populärare i dagens inredningsdesign. Vad är shabby chic ändå? I allmänhet blandar shabby chic vintage möbler och dekorationer som resulterar i ett vackert utseende.

Shabby chic sovrum medför olika återvunna möbler och tillbehör som gör att sovrummet ser söt ut. Lär dig mer om den här stilen, som också innehåller användbara tips för att förverkliga modellen.

Söt shabby chic sovrum

Söt shabby chic sovrum
Källa: deliasphotos.com

Har du sett den här sängen innan Denna sängram ser traditionell ut. Sängramen täcks av det mjuka sängkläderna i neutrala färger. Sängen ser väldigt bekväm och bekväm ut. Örngottarna är en söt syn från detta sovrum.

Andra söta aspekter kommer från blommorna som hänger på sovrumsväggen. Det finns till och med “vara vår gäst” vilket innebär artighet av sovrummet. Skrivborden ser klassiska ut, men vi är inte säkra på om skrivborden använder återvunnet trä.

Den vitaktiga nyansen dominerar sovrummet, vilket gör det så bekvämt och snyggt.

Mysigt shabby chic sovrum

Mysigt shabby chic sovrum
Källa: fafifu.id

Vi tror att du kan upptäcka illa eller gamla smaker i detta sovrum. Du kan få det från de vitmålade träskivorna som ett tak. Ljuskronabelysningen består av en vitmålad metallhållare.

Och skrivborden använder faktiskt återvunnen kartong. De vackra sakerna kommer från hela sängkonceptet. Örngottstilen representerar den ikoniska vintagemodellen. Julgranen ser också bra ut. Den flytande hyllan skapar en trendig ton.

Med den vita, lurviga mattan under sängen är sovrummet avslappnat för att sova och studera.

Strålande shabby chic sovrum

Strålande shabby chic sovrum
Källa: homebnc.com

Den rosa nyansen omsluter de flesta aspekterna av detta sovrum. Kompositionen med två täcken i sovrummet kopierar den legendariska vintage-täckenstil. Denna strategi gör att sängen känns väldigt bekväm och bekväm.

Det återvunna skrivbordet ligger bredvid sängen. Vi är imponerade över återanvändningen av dörrarna som bakgrund samt dekorationen av sänguppsättningen. Det mest unika är ljusstilen som lockas av rena tyger i detta vackra arrangemang.

Vi kan föreställa oss att sovrummet kommer att se fantastiskt ut med bara glödlamporna på.

Gammaldags sjaskigt chic sovrum

Gammaldags sjaskigt chic sovrum
Källa: myshabbychichomeinteriors.com

Ett shabby chic sovrum är ett paradis för dig som älskar antika och begagnade produkter. Och du kan använda artiklarna för att spara pengar. Titta till exempel på dörrarna som redan är korroderade och ser gamla ut.

Istället ser dörrarna trendiga ut som en dekoration. Ljuskronabelysningen ser också antik ut på detta sätt. Sovrummet har en balans mellan den starka gammaldags känslan med de vita blommorna och det ikoniska överkastsmaterialet.

Sovrummet känns väldigt lugnt och rent övergripande. Blandningen av elementen ger en ny ton.

Princess Shabby Chic sovrum

Princess Shabby Chic sovrum
Källa: furni.hazelwoodchildren.com

Än en gång får den rosa nyansen det bästa stället för att skapa ett illa chic sovrum. Den här gången blir sovrummet vårt perfekta exempel eftersom det ser vackert och romantiskt ut. Detta är lämpligt för tjejer eller kvinnliga ägare.

Sängset använder den ikoniska vintagestilen med det mjuka tyget och örngott. Sovrummet ser komplett ut med öppen spis och spegel för att hjälpa ägarna att klä sig.

De använda ramarna, målningen och skrivbordet lägger till starka, lumpiga element. Det här är vad en prinsessa behöver för att se vacker och frisk ut.

Trevligt shabby chic sovrum

Trevligt shabby chic sovrum
Källa: lila.com

Ytterligare en idealisk sjaskig chic sovrum. Massor av gamla möbler som skrivbord och träskivor bakom kuddarna fyller sovrummet. Den flytande hyllan och den stora målningen är gammaldags.

Måla dem alla vita så att de ser fräscha ut. Det här är nyckeln till ett illa chic sovrum. Vi vill än en gång fokusera på hela sängsatsen. Sängset består av det ikoniska vita täckeöverdraget och arrangemanget.

Det finns rosa blommor som skryter av den vackra tonen som redan framträder från överkastsmodellen.

Romantiskt shabby chic sovrum

Romantiskt shabby chic sovrum
Källa: goodnewsarchitecture.com

Den blommiga örngott, överkastet med de rosa kuddarna och de rosa sängkläderna kommer säkert att skapa starka romantiska dofter i detta sovrum. Den romantiska tonen kommer igen från de färska blommorna som placeras på skrivborden.

Den lilla ljuskronabelysningen och den svarta blommamattan kännetecknas av den romantiska sidan av sovrummet. Sjaskiga toner kommer från det återvunna metallbordet och trätaket. Med fönstren på andra sidan sängen känner du dig säker och fräsch att sova här.

Cool lumpen chic sovrum

Cool lumpen chic sovrum
Källa: instrumenta.org

Ett litet chic sovrum kan se trendigt och friskt ut. I detta begränsade utrymme väljer sovrummet den traditionella sängramen med en elegant design. Häng bara en robust träskiva för att visa dekorationerna.

Spegeln ser snygg ut, även om den ser lite korroderad ut. Sovrummet fyller inte rummet med mycket möbler. Ändå ser sovrummet så coolt ut med klädhängaren. Hela sängen verkar vacker.

Och det vita elementet skapar tydliga och rena toner.

Varmt sjaskigt chic sovrum

Varmt sjaskigt chic sovrum
Källa: michaelelliottactor.com

Något annorlunda än de tidigare sovrummen, blir detta exempel starkare i brunt och grått, inte vitt. För att inte tala om, sovrummet är fyllt med återvunna och korroderade föremål som konstnärliga väggdekorationer och ljusstaken.

Med valet känns sovrummet varmt och avslappnat. En annan sak som skiljer den från de andra är i dekorationerna som inte ser blommor eller växter. Den vackra tonen kommer från de konstnärliga föremålen som skrivbordslampan och lyktan.

Trevligt shabby chic sovrum

Trevligt shabby chic sovrum
Källa: barrainformativa.com

Du kan modifiera ett illa chic sovrum med ljusa och mjuka nyanser av blått istället för rosa. Dessa sovrum visar ser bra ut med färgval och vitt också. Sovrummet ser enkelt ut, utan mycket möbler och dekorationer.

Sovrummet erbjuder dig ett coolt experiment på ett billigt sätt. Fäst bara den återvunna dörren som väggdekoration. Komplett sovrummet med det moderna, enkla skrivbordet bredvid sängen.

I denna anspråkslösa design kan du njuta av god sömn och tysta eftermiddagar genom att ligga på madrassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*